Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Violka81 Ahojky. Ja se mam dobre. Nic mi neni, jen tu a tam podbrisek. A copak Ty?
@Liškamyš že by? mě právě dr. dělala i utz před břicho a říkala, že jim ho vyměnili za nějaký starší a že to tam jde všechno hůř vidět.. ![]()
@lumr…taky tak poboliva mě po včerejšku podbrisek a jinak nic zásadního ![]()
@Violka81 Rikam si, jestli je to dobre nebo ne
A kdy mas v planu testovat?
@lumr no nevim, jen je mi divní že mi pořád tvrdí jak mám krásný embrya a pořád to nevychází. To asi musí být nějaký problém i u mě ne jen u přítele, tak nechápu proč mi neudělají nějaký testy. Tobě nějaký testy dělali??? ![]()
@agiss To me rikaji take.. Nedelali.. Mam za sebou prvni pokus. A oplodnili se vam embryjka sami?
@lumr…právě že nevím v sobotu ráno odjíždíme na dovcu a to budu 5.den po ke tu takže asi brzo na test a nevím zda si brát sebou
…ať se tím nestresuji na dovci…a kdy ty? ![]()
@Violka81 Ja Ti nevim. Zitra budu 5. den.. Tenzokrat mam strach testovat.. Tak si uzij dovcu a testni, az se vratite ![]()
@lumr…asi to tak udělám stejně už jsem smirena s tím, že budu na dovci opatrná a hlavně jede nás hodně a vůbec se mi to nechce řešit mezi tolika lidmi
…já jsem minule prave ani netestovala pac jsem to dostala presne v terminu ![]()
@Violka81 To chapu.. Ja jak beru Estrimax, tak to do vysazeni nedostanu. Takze budu muset testovat.. Ale jsi dobra, ze to vydrzis..
@agiss ahojky kočičlko a jak jsi měla vysokou sliznici při ET?
@evika 12 me dělala ten první utz taky stochlova, protože Křenek mel volno a taky rikali, ze je to nějaký harapak, ale ze si pan doktor příští týden vezme lepší.
Aha.. No sak nadavala ze je to stary zgarb a ze tam jide videt kulove..
su zvedava co me reknu..uz se aj tesim ale mam aj strach..
@lumr ne měli sme icsi, přítel má líný spermie
@Romčinka to vůbec netuším, nikdy mi před et/ket neříkali jak je vysoká ![]()
@agiss Nam se prave oplodnily i prirozene a uz dite mam.. Me rikali 4 dny pred KET, ze mam sliznici 8,6mm.