IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
20.7.16 12:55

@Tofik to me mrzí:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.7.16 13:00

@Tofik já tomu asi taky nerozumím :nevim: jako že ti kleslo hcg o 0,5 nebo že ho máš menší jak 0,5? Dělala sis přeci test, pokud by hcg bylo negativní, tak by tam byl jen neznatelný duch i 14 den po ET, tak jsem to měla já u prvního IVF kdy se jednalo o biochemické těhotensví. Ale ty jsi přeci měla dálnice ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.7.16 13:02

@Mazlucha Tak to je fajn, že jich je tolik, my jsme měli 16 vajíček, ale jen 11 jich bylo k oplodnění, vzniklo 9 embrií a do 5.dne zůstalo 5.Přeji, aby se dobře vyvíjeli a bylo co nejmíň ztrát. A pěkně odpočívej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.7.16 13:07

@Mazlucha Gratuluji k pěné snůšce :mrgreen: :pankac: Držím pěsti, aby jich do 5.dne vydrželo alespon půlka ;) No a koncem července už budeš řešit pro změnu ty, kdy testovat ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.7.16 13:08

@agiss ahhojky jsi dobrá já bych denně testovala :) No já počkám jak dopadne tento pokus a uvidíme co dál ale 3× bych to asi zkusila, kvůli přítelovi, když nemá miminko :)

@Mommo ahojky vítám tě a držím palečky at je KET co nejdříve :kytka: :kytka: :kytka:

@Liškamyš a jeje ty nevolnosti to je dost nepříjemné ještě když jsou ty vedra a jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.7.16 13:08

@esprit1 Tak tfuj tfuj, aby to tento měsíc už konečně vyšlo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.7.16 13:10

@Liškamyš úplně si vybavuji, jak bylo blbě mě 8o a trvalo to až do 16tt :oops:… ale pomáhalo malé pivo, bublinkové vody (hlavně sifón) a ovoce ;)
Na druhou stranu si musíš říkat, že každá nevolnost ti potvrzuje, že se tvé těhotenství zdárně vyvíjí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.7.16 13:11

@Mazlucha ahojky no to je paráda tedy, tak snad se budou krásně vyvýjet dál :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.7.16 13:12

@esprit1 držím palečky at se brzy dozvíš termín a je to už tento cyklus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
20.7.16 13:15

Kočky, dnes jsem 8. den po ET, vůbec nic necítím, jen mám velké břicho, nic mě nebolí, netlačí-nic, tak mám strach-zítra si udělám test :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.7.16 13:21

Barčo moc děkuji. Proberem to a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.7.16 13:22

@hakna udelej si. Ja taky zitra udelam. Zitra budu 8. den. Musim kupit novy test, som nakupila ti 25tky, tak dnes pujdu po 10ky, aby to bylo realisticke. Mne dnes boli od rana bricho jako nabeh na MS. Ale zatim zadne spineni. MS by jsem mela dostat v nedeli, ale sestra v CARu mi rikala ze nedostanu, ze kdyz tak az o tyden pozdeji. Nejak to nechapu. Beru ultrogestan 2-0-2 a vkladam s duphaston 0-2-0 + rano prednison. Nevite jak to je s tym opozdenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
20.7.16 13:26

Ahoj hky. Mam asi hloupy dotaz.. Kdy je mozne po KET/ET nejdrive testovat, aby bylo neco videt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.7.16 13:37

@lumr už jsi testovala? Já testoval od 6.dne, měla jsem 5ti denní hatchující blastocystu a na testu byl slabý duch. Ale takhle brzy to není standard, myslím, že ten 9. den by tam alespoň ducha měla mít každá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.7.16 13:41
@Romčinka píše:
Holky otázka, do kolika let by jste šla do IVF, přemýšlím o tom…Mě je 38 let

Mně je 40, jedno dítě s předešlým partnerem, teď přítel mladší bezdětný, 2 IVF s minimálnou bezúspěšné, síly dochází, ale asi bych ještě jeden pokus zkusila. Teď ale přes léto si dáváme od toho všeho oraz, jen moje hlava si ne a ne od toho odpočinout, stále myslím na to, co bude, když to ani po třetí nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí