IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
20.7.16 15:20

@Romčinka Chápu, že se bojíš, když to máš jako minule a nedopadlo to, ale třeba se menzes nerozjede, špiněnì je úplně běžná věc v prvních třech měsících, děloha je prokrvená a může se tam dít cokoliv. Spíš nechápu, jaktože ti to Utrogestan neudrží, já jsem zaváděla 4-0-4 a udrželo to, i když to stejně nebylo nic platný. Drž se a doufej ještě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.7.16 15:22

@Mommo já mám 2-2-2 a přemýšlím jestli si nevzít Ascorutin.

Mě ale bolí břicho jako na MS a splaskli prsa přesně jako u každé ms… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
20.7.16 15:25

@Romčinka chápu tvoje obavy, špiníš hodně? Já to měla tak, že jsem měla slaboulinké hnědé špinění, taky tak od 5. dne, 8. den už to bylo špinění jasně viditelné na intimce, tak jsem to považovala za ztracené a udělala test a byl pozitivní, pak špinění ustalo, taky jsem brala utrogestan 2-2-2. Asi ti to moc nepomůže, ale je to moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
20.7.16 15:26

@Romčinka příznaky bych neřešila, takhle v záčátcích jsou vsugerované, aspoň podle mě, já začla mít těhu příznaky od 5.tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
20.7.16 15:32

@Romčinka Doufám, že má @lennkaa pravdu a budeš stejný případ jako ona :hug: A jak vůbec dopadla tato druhá stimulace, byla úspěšnější a máte něco zamrazeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
20.7.16 15:33

@Romčinka jejda nestras Romi :oops: :oops: to bude dobré neboj se stejna situace ještě nemusí nic znamenat :hug: :hug: myslim na Tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.7.16 17:00

Holky dekuju, snad se budou vyvijet a zdarne dojdeme do pondelniho ET. Pokud ne, rak v sobotu. Tolik vajicek jsem nikdy nemela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.7.16 19:06

Ahoj holky! Tak mi volali z laborky, že se někde stala chyba a měli špatné výsledky. Byla jsem dnes jako samoplátce. Z pátku z CAR mám 1200 a z dneška 5200 j. Tak bojujeme dál! :pankac: Mně to teda taky bylo divný, jak by to mohlo tak rychle klesnout

@Romčinka Držím palce, ať to není tak, jak tušíš :hug: Ale vím, že je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.7.16 19:15

@Tofik No to je super, jsem z tebe dneska už podruhé v šoku :D taky mi to bylo divný, to už jsou pěkný hodnoty, tiše závidím…Ale to by se teda stávat nemělo, to je síla, muselas být z toho hotová…ale teď se můžeš radovat a to je důležitý :lol: Jen tak dál, ať je takových víc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
20.7.16 19:21

@Tofik ty brďo, to jsou volové, já bych je snad zažalovala za psychickou újmu :-D super, gratuluji, jen tak dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.7.16 19:33

@Tofik ty blaho, no to by me vomejvali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.7.16 20:01

@Tofik
Tak to je drsny te takto vynervovat, jeste, ze na to prisli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.7.16 20:10

Dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, i když pro někoho možná hloupě..
S manželem jsme navstivili CAR, snazime se o miminko, ale kvůli me endometrioze se nám nedaří. Už jsme se s dr domluvili na IVF, manzel byl na spermiogramu, ten je ok. Bylo nám řečeno že až dostanu menstruaci mám se druhý den dostavit do cara na krev a udělají mi hormonální profil. Dr říkal že by se to ivf dalo celé stihnout během jednoho měsíce. Není mi moc jasné jestli se to stihne hned ten měsíc, nebo budu muset po tom horm.prof. ještě čekat na další menstruaci než se začne stimulovat??? Moc děkuji za odpovědi a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
20.7.16 20:26

@Merieta záleží na daném pracovišti, ale pokud se s nimi takto domluvíš, mělo by se to stihnout hned. Stimulace začíná 3. den cyklu, takže pokud to mají domluvené s laborkou, mohla bys mít hned další den výsledky, dostat rozpis léků a začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.7.16 20:34

@Tofik já si říkala, že je to nějaký divný! No ještě že ti zavolali, co kdyby ses třeba neskutečně opila?!? :mrgreen: :lol: ale je to drsný, za tohle by měli dostat pěkně za uši :cert:
Každopádně gratuluji a držím pěsti, aby se vše již vyvýjelo správným směrem! :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí