Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka píše:
@Dr.Renča no to mi máme v 1ml 1 milion
Ahoj, nevím jestli si pamatuješ
ale chodím také do Iscare k MUDr. Jaržembovské. A v květnu jsem byla po 2 IVF neúspěšném, vždy se mi rozjelo nejdříve špinění a potom krvácení i přes Utrogestan. Teď jsem byla koncem června na Ketu a ten vyšel
Kontrolní ultrazvuk mě čeká tedy až v úterý, tak mám strašný strach, mám již skoro 7 letou dceru a před rokem a půl ZT, to jsme ještě nechodili do centra.
Také jsem chtěla další vyšetření laparoskopii a PGS. U prvního jsme neměli nic zamraženo, teď naštěstí ano, 2 v jedné dávce. Byla jsem strašně naštvaná, chtěla znát důvod, který mi stejně neřekla, s tím, že ho nemusí zjistit. Genetiku i imunologii máme v pořádku. Já jsem pořád v pořadníku v Gennetu.
@Romčinka píše:
@Dr.Renča no to mi máme v 1ml 1 milion
tak pokud by to byl váš jediný problém, tak i s takovým množstvím se dá otěhotnět přirozeně ![]()
Ahoj, ani sem se nezeptala, jestli se můžu k vám přidat??
Pročítam vás a konečně mi šlo se přihlásit
@LucGa ahojky já dnes volala do Gennetu a mají nové lékaře a berou mě objednali hned na pondělí, zkus to…
@Dr.Renča po 2 letech snažení nevím no…
Uvidím, modlim se aby to dopadlo dobře a nikam už jsem nemusela. Přeci jenom snažíme se 3,5 nebo 4 roky už. Vím, volali mi z Gennetu, že mají nové lékaře, řekla jsem, že čekám na ultrazvuk a oni, že mi tedy zavolají znovu až budu vědět. Super přístup. Úplně jsem koukala.
@Mazlucha moje embryjko se jmenovalo BI3aa a taky jsem to nerozluštila
jen že aa je kvalita, měla jsem 5-tidenní…
@hakna
Jj aa je kvalita jednickova. Ale co ten zbytek
Nesmim se zitra zapomenout zeptat na kvalitu.
@Mazlucha mně teď doktorka říkala že máme samé krásné embrya
Toliko ke kvalitě ![]()
Holky tak hlasim hcg 49761 a mrnousci se maji k svetu.. Odpovidam 6 tt a u jednoho bylo i
ale maji spatny utz a kvuli tomu spineni me nevhtela moc kontrolovat.. Za tyden kontrola
![]()
@evika 12 Gratuluji! Páni, tak tomu říkám číslo
Jen tak dál a hlavně opatrně na vše ![]()
@Mazlucha a graf s obrázky embryjek nemáš? Já jsem tam měla namalováno jak se každé vyvíjí, den po dni…