Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky co chodíte do car Praha, do jakého a jak ste spokojený, případně jaký vám dělali vyšetření??? ![]()
@lumr já si zjišťovala prozatím gennet a musím říct že přístup fakt dobrý ![]()
@agiss ja bych ve vašem případě taky měnila, ten transfer to bylo hodně divny a dávat 3 ![]()
já do Pronatalu, vyhovuje mi to prostředí, je to tam takový malý, na krásném místě.
V Gennetu jsem byla před lety, když jsem začala o IVF uvažovat na konzultaci a víc tam nešla, ne kvůli přístupu, ale přislo mi to jako továrna. Ale to je o tom, co komu sedne líp, ne o kvalitě, to je jasný.
@LucGa tak to jsem zvědavá jak dopadneš a držím moc a moc palečky, já půjdu v pondělí na krev a tím u mě ISCARE skončil.
Já teď po druhém IVF uvažovala o Gennetu. Měla jsem i termín, ale jelikož byly dva mrazáčci, tedy v jedné dávce, zkusila jsem v Iscare ještě KET a ten vyšel. Ale volali mi z Gennetu a ponechali mi termín do ultrazvuku až budu mít jistotu, že je vše dobré. Moc mě překvapili, pozitivně. Mám ohlasy i na Pronatal. Pozitivní. Hlavně je to asi hrozně individuální, každému vyhovuje něco jiného a každý bude chválit své centrum ze kterého má mimčo.
@Romčinka píše:
@LucGa tak to jsem zvědavá jak dopadneš a držím moc a moc palečky, já půjdu v pondělí na krev a tím u mě ISCARE skončil.
Děkuju moc, bojim se, moc. Snad už se nebudeme trápit. Rozumim Ti ani nevíš jak. Držim moc palce ať si v Gennetu spokojená.
@agiss Take jsem na nej koukala.. Asi si necham jeste 1 KET udelat tady.. Ale chci ho hned..
@lumr já vůbec nevim
já už budu mít problém v práci takže asi ani nebudu mít možnost někam jet ![]()
@agiss Budes z toho mit problemy? Ja chci dotahnout mrazacky a pak se uvidi
Je to uz na hlavu, vid?
Ja chodim do gennetu na Letny. Jsme tam spokojeny. Ted to tam maji i od dubna rozsirene a zrekonstruovane. Nemenila bych. Znama chodila do Iscare a co jsme si vymenovaly poznatky, porad mel gennet neco do plusu
@lumr právě,je to pro mě situace že nevim jak dál
čekala sem že by to mohlo vyjít a už by sem neměla problém v práci. Je to tam složitý, sme na prodejně v pěti, jedna úplně nová, jedna po mateřský a další těhotná, která bude v září odcházet. Teď si v létě vybírají dovolený a situace je tam docela neúnosná, já je chápu ale tím to je složitější i pro mě. Kdyby mi řekli že můžu jít hned na další pokus tak si snad někde vyběham nemocenskou, fakt nevim jak dál. Nebo to vzdát a další pokus zkusit až dýl nebo vůbec ![]()
@Mazlucha taky bych chtěla spíše na letnou
dělali ti nějaká vyšetření??? ![]()
A proč bys musela být na nemocenské? Já při všech KET chodila normálně do práce, vzala jsem si
volno jen na transfer. Nebo musíš tahat hodně tezke věci?