Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky co chodíte do car Praha, do jakého a jak ste spokojený, případně jaký vám dělali vyšetření??? ![]()
@lumr já si zjišťovala prozatím gennet a musím říct že přístup fakt dobrý ![]()
@agiss ja bych ve vašem případě taky měnila, ten transfer to bylo hodně divny a dávat 3 ![]()
já do Pronatalu, vyhovuje mi to prostředí, je to tam takový malý, na krásném místě.
V Gennetu jsem byla před lety, když jsem začala o IVF uvažovat na konzultaci a víc tam nešla, ne kvůli přístupu, ale přislo mi to jako továrna. Ale to je o tom, co komu sedne líp, ne o kvalitě, to je jasný.
@LucGa tak to jsem zvědavá jak dopadneš a držím moc a moc palečky, já půjdu v pondělí na krev a tím u mě ISCARE skončil.
Já teď po druhém IVF uvažovala o Gennetu. Měla jsem i termín, ale jelikož byly dva mrazáčci, tedy v jedné dávce, zkusila jsem v Iscare ještě KET a ten vyšel. Ale volali mi z Gennetu a ponechali mi termín do ultrazvuku až budu mít jistotu, že je vše dobré. Moc mě překvapili, pozitivně. Mám ohlasy i na Pronatal. Pozitivní. Hlavně je to asi hrozně individuální, každému vyhovuje něco jiného a každý bude chválit své centrum ze kterého má mimčo.
@Romčinka píše:
@LucGa tak to jsem zvědavá jak dopadneš a držím moc a moc palečky, já půjdu v pondělí na krev a tím u mě ISCARE skončil.
Děkuju moc, bojim se, moc. Snad už se nebudeme trápit. Rozumim Ti ani nevíš jak. Držim moc palce ať si v Gennetu spokojená.
@agiss Take jsem na nej koukala.. Asi si necham jeste 1 KET udelat tady.. Ale chci ho hned..
@lumr já vůbec nevim
já už budu mít problém v práci takže asi ani nebudu mít možnost někam jet ![]()
@agiss Budes z toho mit problemy? Ja chci dotahnout mrazacky a pak se uvidi
Je to uz na hlavu, vid?
Ja chodim do gennetu na Letny. Jsme tam spokojeny. Ted to tam maji i od dubna rozsirene a zrekonstruovane. Nemenila bych. Znama chodila do Iscare a co jsme si vymenovaly poznatky, porad mel gennet neco do plusu
@lumr právě,je to pro mě situace že nevim jak dál
čekala sem že by to mohlo vyjít a už by sem neměla problém v práci. Je to tam složitý, sme na prodejně v pěti, jedna úplně nová, jedna po mateřský a další těhotná, která bude v září odcházet. Teď si v létě vybírají dovolený a situace je tam docela neúnosná, já je chápu ale tím to je složitější i pro mě. Kdyby mi řekli že můžu jít hned na další pokus tak si snad někde vyběham nemocenskou, fakt nevim jak dál. Nebo to vzdát a další pokus zkusit až dýl nebo vůbec ![]()
@Mazlucha taky bych chtěla spíše na letnou
dělali ti nějaká vyšetření??? ![]()
A proč bys musela být na nemocenské? Já při všech KET chodila normálně do práce, vzala jsem si
volno jen na transfer. Nebo musíš tahat hodně tezke věci?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď