IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
21.7.16 17:40

Holky co chodíte do car Praha, do jakého a jak ste spokojený, případně jaký vám dělali vyšetření??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.7.16 17:48

@agiss Treba nam tady holky poradi, kde je to dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.7.16 17:48

@agiss Treba nam tady holky poradi, kde je to dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.7.16 17:51

@lumr já si zjišťovala prozatím gennet a musím říct že přístup fakt dobrý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.7.16 18:00

@agiss ja bych ve vašem případě taky měnila, ten transfer to bylo hodně divny a dávat 3 :roll:

já do Pronatalu, vyhovuje mi to prostředí, je to tam takový malý, na krásném místě.
V Gennetu jsem byla před lety, když jsem začala o IVF uvažovat na konzultaci a víc tam nešla, ne kvůli přístupu, ale přislo mi to jako továrna. Ale to je o tom, co komu sedne líp, ne o kvalitě, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
21.7.16 18:08

@LucGa tak to jsem zvědavá jak dopadneš a držím moc a moc palečky, já půjdu v pondělí na krev a tím u mě ISCARE skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.7.16 18:16

@agiss

Já teď po druhém IVF uvažovala o Gennetu. Měla jsem i termín, ale jelikož byly dva mrazáčci, tedy v jedné dávce, zkusila jsem v Iscare ještě KET a ten vyšel. Ale volali mi z Gennetu a ponechali mi termín do ultrazvuku až budu mít jistotu, že je vše dobré. Moc mě překvapili, pozitivně. Mám ohlasy i na Pronatal. Pozitivní. Hlavně je to asi hrozně individuální, každému vyhovuje něco jiného a každý bude chválit své centrum ze kterého má mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.7.16 18:18
@Romčinka píše:
@LucGa tak to jsem zvědavá jak dopadneš a držím moc a moc palečky, já půjdu v pondělí na krev a tím u mě ISCARE skončil.

Děkuju moc, bojim se, moc. Snad už se nebudeme trápit. Rozumim Ti ani nevíš jak. Držim moc palce ať si v Gennetu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.7.16 18:45

@agiss Take jsem na nej koukala.. Asi si necham jeste 1 KET udelat tady.. Ale chci ho hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.7.16 19:10

@lumr já vůbec nevim :? já už budu mít problém v práci takže asi ani nebudu mít možnost někam jet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.7.16 19:19

@agiss Budes z toho mit problemy? Ja chci dotahnout mrazacky a pak se uvidi :nevim: Je to uz na hlavu, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.7.16 19:25

Ja chodim do gennetu na Letny. Jsme tam spokojeny. Ted to tam maji i od dubna rozsirene a zrekonstruovane. Nemenila bych. Znama chodila do Iscare a co jsme si vymenovaly poznatky, porad mel gennet neco do plusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.7.16 19:44

@lumr právě,je to pro mě situace že nevim jak dál :nevim: čekala sem že by to mohlo vyjít a už by sem neměla problém v práci. Je to tam složitý, sme na prodejně v pěti, jedna úplně nová, jedna po mateřský a další těhotná, která bude v září odcházet. Teď si v létě vybírají dovolený a situace je tam docela neúnosná, já je chápu ale tím to je složitější i pro mě. Kdyby mi řekli že můžu jít hned na další pokus tak si snad někde vyběham nemocenskou, fakt nevim jak dál. Nebo to vzdát a další pokus zkusit až dýl nebo vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.7.16 19:46

@Mazlucha taky bych chtěla spíše na letnou ;-) dělali ti nějaká vyšetření??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.7.16 19:55

A proč bys musela být na nemocenské? Já při všech KET chodila normálně do práce, vzala jsem si
volno jen na transfer. Nebo musíš tahat hodně tezke věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí