Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss já bych se jich sama zeptala a podle reakce uvidíš. Právě proto, že máš poslední mražáčky, tak abys třeba nemusela absolvovat další IVF a vědělo se víc.
@lumr to je brzo
Já bych to 6. den měla bílý jako lilie
@agiss a tobě nedělali vůbec žádná vyšetření? Imonologii, hematologii apod.?
@agiss Ahojky. Zjistovala jsi, kolik stoji prevoz embryi? Budes se jich v pondeli ptat, jestli muzes hned na dalsi?
Uz jsem to nasla..
Příspěvek upraven 21.07.16 v 16:02
Holky moc gratuluji
Kolikátý den po ET / KET jste měly takhle krásný HCG? Já úplně první duch 8. den po KET, 13. den 700 a 17. den 3279. Už jsem nebyla, v úterý jdu a ultrazvuk, ale moooc se bojim.
@barca77 ne vůbec žádný, teda ani si o nějak nevybavuji že by něco dělali, jen AMH
@Tofik to je právě ono, nikdy se nezeptam i když to mam v plánu, vždycky něco řeknou podají mi ruku, já řeknu nashledanou a jdu
@lumr převoz stojí podle kilometrů plus manipulační poplatek 1800,–
Nejvíc mě štve ta práce, vůbec nevim co mam dělat, už mi určitě nevyjdou vstříc, když bych potřebovala volno ![]()
@LucGa já jsem ducha měla 5.den, 15.den hCG 7,5 tis a 22.den přes 44 tis. Ale v prvním těhotenství s jedním jsem měla ducha 6.den, hCG 14.den 306 a 21.den 6 tis. Čeho se bojíš, máš ty hodnoty krásné!
@agiss Tak to je mene nez maji v ceniku. Tam maji v ramci Prahy 2.400,–. To chapu.. Nejsem na tom o nic lepe. Take s manzelem resime co dal.. ![]()
@lumr já si to zjišťovala z jiné kliniky, posílali mi odkaz na kolik to vychází ![]()
@Liškamyš píše:
@LucGa já jsem ducha měla 5.den, 15.den hCG 7,5 tis a 22.den přes 44 tis. Ale v prvním těhotenství s jedním jsem měla ducha 6.den, hCG 14.den 306 a 21.den 6 tis. Čeho se bojíš, máš ty hodnoty krásné!
Asi všeho. Je to druhé IVF, ET nikdy nevyšel, toto je první a poslední KET, víc mrazáků nebylo. Dceru máme přirozeně a od té doby nic, jen před tim rokem a půl ZT, HCG rosto pomalu až začalo klesat. Bojim se, že se toho strachu nezbavim. Dávali jsme také dvě emrya, ale když srovnám vaše hodnoty, asi bude jedno. Je mi to fuk, hlavně ať je to v pořádku. Nějak jsem ztrácela sílu.
@Violka81 Urcite to jeste zkusim.. Ale vubec nijak jinak se necitim..
Takze to zkusis na dovce?
@agiss No, moc tomu neverim. Vlastne se s tim uz smiruju a premyslim, jak postupovat dal.. Jaky mas plan?
@lumr já bych nejradši odešla a zkusila to jinde. Vůbec nevim
když se bavim se svojí příbuznou tak ona měla mnohem lepší přístup(ale chodila v plzni) ![]()