Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka Tak to mě mrzí, že ani druhá stimulace moc dobře nevyšla, i když teda stále doufám, že i to jedno embryo bylo dostatečné a teď jen trochu zlobí. A jaké metody oplodnění jste tentokrát měli PICSI? Asi by bylo dobré případný neúspěch probrat s doktory, co si o tom myslí oni a co doporučují. CAR můžeš pak změnit kdykoli. Drž se.. ![]()
@esprit1 ano byla metoda PISCI a embryoglue tak nevím, uvidíme jak dopadnou testy na genetiku a imunologii ![]()
@esprit1 stimulace dopadla dobře vždy mám tak 13-16 folíku ale mě nelze z toho jednoho vajíčka odebrat, vždy se oplodní krásně ale prostě zaniknou, myslím si že to není normální ![]()
@Romčinka Mně druhá stimulace oproti té první dopadla skvěle. 20 folikulů, 16 vajíček, první den 11 oplozenych a na mrazení bylo 8 hatch. blast. takže vlastně polovina z odebraných vajíček. Což jsem vypozorovala, že je vcelku běžný poměr. U tebe je to opravdu o dost méně.. A co manželovy spermie, zkoumali je nějak víc? U tebe asi není problém, když už máš své děti.. ![]()
@Ginalea Může být ještě brzy. Mně se vždycky objeví až tak 11. den
@hakna jůů, tak držím palce, ať sílí! ![]()
@EnglishLady to mě mrzí ![]()
@evika 12 tak dnes zase cekam ja…
Honem honem same pozitivni zpravy!
@Tofik ja snad omdlim…to je skvela zprava, ale v laborce by zaslouzili povesit za kule do pruvanu, blbci!
@Tofik dneska dobry, jen blbe bez zvraceni…vysledovaoa jsem, ze to moje zvraceni melo souvislost s tou migrenou…cim vetsi migrena, tim vetsi zvraceni…tak snad se z toho nestane denodenni ritual.
Co ty? Musis byt stastna jak blecha.
@Liškamyš no spadnul mi balvan ze srdce. Já šla na ten odběr, pže mi vůbec nic nebylo, co mi doteď bylo, tak zmizelo, tak abych věděla na čem jsem. Vzhledem k ZT z března to bylo podezřele podobný. Trochu jsem počítala s tím, že bude třeba nižší, než v pátek, nebo že se bude zvedat pomaleji, ale 0 jsem teda nečekala
A dneska mi je teda blbě. Motá se mi hlava, funím jak lokomotiva…asi to počasí
@esprit1 přítel má špatné spermio bohužel a nijak to nezkoumali mě přijde že v ISCARE to nějak moc neřeší!!
@Romčinka Tak uvidiš, snad už to ani nebudete muset řešit
volala jsi do CAR, co máš s tím špinením dělat?
@Romčinka píše:
@esprit1 přítel má špatné spermio bohužel a nijak to nezkoumali mě přijde že v ISCARE to nějak moc neřeší!!
a dělali mu test na DNA fragmentaci spermií?
@esprit1 no volala prý už nemůžu zvýšit dávkování Utrogestanu, jen řekla at ho ted polykám a nezavádím a přidám Ascorutin, v pondělí přijít na krev.