Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha Našla jsem na netu tohle:
12cg1.jpg = 12 Cell Grade 1 (Day 3) | | 12 Cell Grade 1
2cg1.jpg = 2 Cell Grade 1 | | 2 Cell Grade 1
2cg2.jpg = 2 Cell Grade 2 | | 2 Cell Grade 2
4cg1a.jpg = 4 Cell Grade 1 | | 4 Cell Grade 1
4cg1b.jpg = 4 Cell Grade 1 | | 4 Cell Grade 1
4cg2.jpg = 4 Cell Grade 2 | | 4 Cell Grade 2
5cg1.jpg = 5 Cell Grade 1 | | 5 Cell Grade 1
5cg2.jpg = 5 Cell Grade 2 | | 5 Cell Grade 2
6cg3.jpg = 6 Cell Grade 3 | | 6 Cell Grade 3
8cg1.jpg = 8 Cell Grade 1 | | 8 Cell Grade 1
8cg2a.jpg = 8 Cell Grade 2 | | 8 Cell Grade 1
8cg2b.jpg = 8 Cell Grade 2 | | 8 Cell Grade 2
8cg3.jpg = 8 Cell Grade 3 | | 8 Cell Grade 3
blastocystA5.jpg = Blastocyst Grade A (Day 5) | | Blastocyst Grade A (Day 5)
blastocystA6.jpg = Blastocyst Grade A (Day 6) | | Blastocyst Grade A (Day 6)
blastocyst-hatched.jpg = Hatched Blastocyst | | Hatched Blastocyst
mohlo by to být ono ne? Tedy 4buněčné embryo…
@evika 12 tak to je super…vidim, ze to hcg mame opravdu skoro stejne…ja jsem byla o den driv a mela jsem pres 44 tis…To je parada…druhe srdicko tam stopro bude… (uz kvuli tomu hcg)…u me byly taky videt pramalo, ale dr. tvrdil, ze tam jsou a blikaji
. Na kontrolu ides zase ve ctvrtek?
Stejne je supr, ze nam to tak vyslo, stejny termin, stejny CAR a jeste i ty dvojcatka. Aspon to vsechno muzu s nekym konzultovat ![]()
@Liškamyš píše:@evika 12 tak to je super…vidim, ze to hcg mame opravdu skoro stejne…ja jsem byla o den driv a mela jsem pres 44 tis…To je parada…druhe srdicko tam stopro bude… (uz kvuli tomu hcg)…u me byly taky videt pramalo, ale dr. tvrdil, ze tam jsou a blikaji
. Na kontrolu ides zase ve ctvrtek?Stejne je supr, ze nam to tak vyslo, stejny termin, stejny CAR a jeste i ty dvojcatka. Aspon to vsechno muzu s nekym konzultovat
Jak já vám holky závidim ![]()
@agiss
a dělali Ti nějaký podrobný vyšetření? Mně je divný, že se to tolikrát nechytilo. Ani jedno
@Tofik právě že ne
nevím co mám dělat, jestli si raději zaplatit za převoz a nebo zkusit poslední pokus a pak jít jinam
zase všechno znova
sem v koncích, dnes se dostavila nějaká depka a opět mám chuť to všechno vzdát ![]()
Ahoj, díky všem za odpovědi. Takže léky mám brát dokud se mi neúspěch nepotvrdí z krve. Pak můžu úplně vysadit. Zítra budu mít výsledky. Prej už jednu těhotnou přes MS měli, tak jsou radši opatrní. Příští pátek mám jít na kontrolu a pak se uvidí co dál, kdy a jak dáme KET. Mám chuť si měsíc odpočinout, čeká mě hektický srpen. Všem držím palce, gratuluju těm, kterým to vyšlo a soucítím s těmi, kterým ne. Držte se, bude líp, i pád na hubu je krokem vpřed.
Jinak jsem ještě mohla dodat, že dítě žádné nemám a bude mi 27. K našemu výročí svatby se tedy zázrak nekonal, ale třeba se dočkám na narozeniny. ![]()
Mějte se famfárově, doufám, že za měsíc-dva tady už nepotkám známé nicky. Přála bych vám to. ![]()
@agiss
ono to vyjde, muj doktor rika, ze jsou jen opravdove vyjimky, jednotky lidi, kterym se nepodari otehotnet…proste driv nebo pozdej!
Ja jsem ovsem v takovem stresu (kvuli tomu prvnimu predcasnemu porodu), ze to tem malym urcite neprospiva…takze uplne zavidet, konkretne me neni moc co. Kdybych tak videla aspon o 5 mesicu dal.
Holky, ted odpo je to 6 dni po KET a zkusila jsem test a je negativni ![]()
@lumr takze ted si rekni…vsak to byla jen zkouska, kdyby nahodou uz neco bylo…zkusim to zitra/pozitri
hlavu vzhuru!
@lumr já 9. den a mám maličkýho dušíka, není 6. den moc brzo? ![]()
@Liškamyš To vis, ze zkusim.. Jen jsem myslela, ze uz by melo byt neco videt, kdyby se zadarilo ![]()
@hakna
Jj, to tam mam.
@Hanesi
Ano, to by mohlo byt ono. Takze asi s kvalitou to nema co delat. Ctyrbunecne embryo to tehdy bylo. Tak to se musim zitra zeprat, az mi budou volat, jak na tom jsou ![]()