Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi tahám těžký věci, teď v oslabení(těhotná kolegyně) je to tam mnohem složitější že musíme nosit věci i za ní, nemůžu si vzít ani dovolenou,,protože můžeme mít dovolenou po jednom, což teď si ji vybírají všichni
a psychicky je to tam celkově na palici, kdybych tuto práci neměla jistou, tak tam už snad ani nejsem ![]()
@lumr já tak od 10. dne nejdřív.
@agiss tak si to napiš na seznam. Já si taky musím psát na papír na co se chci zeptat, pže tam to vždycky zapomenu
@LucGa Já měla 14. den 1200 a včera 19. den necelých 5200. @Liškamyš čeká dvojčata, podle ní se nemůžeš řídit ![]()
@agiss no holt ať se zlobí, prostě je to tak jak to je, jednou potřebuji vyjít vstříc jedni potom druzí, to je život, ale oni asi neví co podstupujes že?
měnit teď práci je nesmysl.
Já bych udělala Ket ještě v původním centru, stejně pokud mají třeba špatný způsob mrazení, tak tom převodem se to asi stejně nezlepší ne?
A pokud je chyba v gebetice embrya, tak platí to samé… pak bych změnila centrum a nechala si udělat další vyšetření…
Mě po třetím neúspěšném ketu chtěli dělat myslím nějaké vyšetření jestli je deloha ok, hysteroskopie myslím?
Ahojte holky, rada bych se k vam pridala…sice me ted ceka v utery IUI, ale s procentem uspesnosti tomu moc nedavam a prvni den MS si jedu pro leky a od 2DC zacinam stimulovat na IVF. Jelikoz je diskuse strasne dlouhaaa, nestihla jsem ji precist…takze komu se zadarilo moooc gratulujiii a koho to ceka tak moooc drzim palce
za chvili budem urco vsechny tehulky a pak maminky
Dulezite je pozitivni mysleni ![]()
Děkuju
já vim, už aby bylo po úterním ultrazvuku a věděla jsem na čem jsem.
@agiss
Jaky vyšetření mas na mysli? Ja si tim vsim prosla uz pred tremi lety a s tim vsim se ted i pocitalo. Nejaka vysetreni jsem mela i od sve gyndarky
@agiss Ja myslim, ze bys mohla jit hned na dalsi pokus. Pokud mas „normalniho“ gynekologa, tak Ti neschopenku napise a budes v klidu.. Takhle se budes nervovat a to se mimiskum nelibi. Zkusila bych se s nimi v pondeli domluvit, ze bys sla hned na dalsi KET.. Samozrejme pokud se na to citis..
@Jitule1988 Ahoj, vítej a taky ti přeju ať se brzo zadaří k vytouženýmu miminku. ![]()
@lumr Nezoufej, opravdu je ještě brzy, za dva, tři dny budeš chytřejší a příznaky někdo má, někdo ne a většinou je to i ovlivněný lékama, mě minule neustàle bolelo břicho a nafukovalo se, neměla jsem chuť k jídlu, prsa totálně nafouklý a nic z toho nebylo, takže na tohle se dívat nemůžeš. Každopádně ti držím palečky-nám všem ![]()
@lumr když ony ty příznaky stejně nic neříkají. Jsme nadopovaný hormony, takže to není vůbec směrodatný. Já šla včera na krev, pže mi všechny, ale úplně všechny příznaky vymizely a těhu pokračuje úspěšně dál. A při prvním těhu jsem po ET žádné příznaky neměla a bylo to tam. Každá to máme jinak a jak jsem si tak všimla, tak všem tady cca. po týdnu veškeré původní příznaky zmizely. Nezávisle na tom, jestli byl test pozitivní nebo negativní. ![]()
@LucGa já jdu zítra, budu přesně v 6.tt, jsem napnutá jak špagát, co tam uvidí. A za týden jsem objednaná ke svýmu gyndaři
@lumr
Ja nemela priznaky vůbec zadny. Vubec jsem nevedela, ze jsem tehotna. Po neuspesnych ivf se tomu tezko verilo a neverila jsem tomu snad do prvniho screeningu. Az do patyho mesice jsem o tehotenstvi ani nevedela
I kalhoty jsem dopla, jelikoz jsem boubelka tak ani v praci nic nepoznali. Az se ti zacne v brisku to mimco pohybovat, delat kotouly, to pak budes mit priznaku az az
@Mommo @Tofik Holky, dekuji za podporu. Nicmene se smiruji s tim, ze to nevyslo. Rano test negativni. Odpo to bude 7 dni. Ted abych mohla jit hned znovu ![]()
@Mazlucha Ja u 1. tehu to take nevedela.. Jen mip narostla prsa
@lumr píše:
@Mommo @Tofik Holky, dekuji za podporu. Nicmene se smiruji s tim, ze to nevyslo. Rano test negativni. Odpo to bude 7 dni. Ted abych mohla jit hned znovu
ne ne ne musíš věřit, že embryjko se drží a otestuj se ráno 9. den…já den ET nepočítám, až ten následující ![]()