IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
21.7.16 20:04

@Hanesi tahám těžký věci, teď v oslabení(těhotná kolegyně) je to tam mnohem složitější že musíme nosit věci i za ní, nemůžu si vzít ani dovolenou,,protože můžeme mít dovolenou po jednom, což teď si ji vybírají všichni ;-) a psychicky je to tam celkově na palici, kdybych tuto práci neměla jistou, tak tam už snad ani nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.7.16 20:06

@lumr já tak od 10. dne nejdřív.
@agiss tak si to napiš na seznam. Já si taky musím psát na papír na co se chci zeptat, pže tam to vždycky zapomenu
@LucGa Já měla 14. den 1200 a včera 19. den necelých 5200. @Liškamyš čeká dvojčata, podle ní se nemůžeš řídit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.7.16 20:11

@agiss no holt ať se zlobí, prostě je to tak jak to je, jednou potřebuji vyjít vstříc jedni potom druzí, to je život, ale oni asi neví co podstupujes že? :oops: měnit teď práci je nesmysl.
Já bych udělala Ket ještě v původním centru, stejně pokud mají třeba špatný způsob mrazení, tak tom převodem se to asi stejně nezlepší ne? :nevim: A pokud je chyba v gebetice embrya, tak platí to samé… pak bych změnila centrum a nechala si udělat další vyšetření…
Mě po třetím neúspěšném ketu chtěli dělat myslím nějaké vyšetření jestli je deloha ok, hysteroskopie myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.7.16 21:02

Ahojte holky, rada bych se k vam pridala…sice me ted ceka v utery IUI, ale s procentem uspesnosti tomu moc nedavam a prvni den MS si jedu pro leky a od 2DC zacinam stimulovat na IVF. Jelikoz je diskuse strasne dlouhaaa, nestihla jsem ji precist…takze komu se zadarilo moooc gratulujiii a koho to ceka tak moooc drzim palce :-) za chvili budem urco vsechny tehulky a pak maminky :-) Dulezite je pozitivni mysleni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.7.16 21:06

@Tofik

Děkuju ;) já vim, už aby bylo po úterním ultrazvuku a věděla jsem na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.7.16 21:24

@agiss
Jaky vyšetření mas na mysli? Ja si tim vsim prosla uz pred tremi lety a s tim vsim se ted i pocitalo. Nejaka vysetreni jsem mela i od sve gyndarky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.7.16 21:31

@agiss Ja myslim, ze bys mohla jit hned na dalsi pokus. Pokud mas „normalniho“ gynekologa, tak Ti neschopenku napise a budes v klidu.. Takhle se budes nervovat a to se mimiskum nelibi. Zkusila bych se s nimi v pondeli domluvit, ze bys sla hned na dalsi KET.. Samozrejme pokud se na to citis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.7.16 21:32

@Tofik Kdyz ja vubec nemam zadne oriznaky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.7.16 21:36

@Jitule1988 Ahoj, vítej a taky ti přeju ať se brzo zadaří k vytouženýmu miminku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.7.16 21:46

@lumr Nezoufej, opravdu je ještě brzy, za dva, tři dny budeš chytřejší a příznaky někdo má, někdo ne a většinou je to i ovlivněný lékama, mě minule neustàle bolelo břicho a nafukovalo se, neměla jsem chuť k jídlu, prsa totálně nafouklý a nic z toho nebylo, takže na tohle se dívat nemůžeš. Každopádně ti držím palečky-nám všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.7.16 22:23

@lumr když ony ty příznaky stejně nic neříkají. Jsme nadopovaný hormony, takže to není vůbec směrodatný. Já šla včera na krev, pže mi všechny, ale úplně všechny příznaky vymizely a těhu pokračuje úspěšně dál. A při prvním těhu jsem po ET žádné příznaky neměla a bylo to tam. Každá to máme jinak a jak jsem si tak všimla, tak všem tady cca. po týdnu veškeré původní příznaky zmizely. Nezávisle na tom, jestli byl test pozitivní nebo negativní. :hug:
@LucGa já jdu zítra, budu přesně v 6.tt, jsem napnutá jak špagát, co tam uvidí. A za týden jsem objednaná ke svýmu gyndaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.7.16 22:32

@lumr
Ja nemela priznaky vůbec zadny. Vubec jsem nevedela, ze jsem tehotna. Po neuspesnych ivf se tomu tezko verilo a neverila jsem tomu snad do prvniho screeningu. Az do patyho mesice jsem o tehotenstvi ani nevedela :) I kalhoty jsem dopla, jelikoz jsem boubelka tak ani v praci nic nepoznali. Az se ti zacne v brisku to mimco pohybovat, delat kotouly, to pak budes mit priznaku az az

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
22.7.16 07:29

@Mommo @Tofik Holky, dekuji za podporu. Nicmene se smiruji s tim, ze to nevyslo. Rano test negativni. Odpo to bude 7 dni. Ted abych mohla jit hned znovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
22.7.16 07:31

@Mazlucha Ja u 1. tehu to take nevedela.. Jen mip narostla prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.7.16 08:00
@lumr píše:
@Mommo @Tofik Holky, dekuji za podporu. Nicmene se smiruji s tim, ze to nevyslo. Rano test negativni. Odpo to bude 7 dni. Ted abych mohla jit hned znovu :think:

ne ne ne musíš věřit, že embryjko se drží a otestuj se ráno 9. den…já den ET nepočítám, až ten následující :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí