Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr ahojky tak urcite ještě poseckej a nevzdavej se naděje…ještě je asi brzo
…já nevím kdy testovat dnes je to 4.den
…mě by také zajímalo zda se může další ket dělat hned zase s estrimaxem? Ale myslím, ze spíš nativ skrz to aby probehla ovulace
![]()
@Romčinka ahojky myslím na Tebe aby se zítra nebo pozítří objevila druhá čárka
![]()
@Romčinka ja jsem taky nemela vubec nič na testu 8.den. Jenom dnes slabucky duch (9.den). Jeste to nevzdavej ![]()
@Romčinka Já stejně pořád přemýšlím, jaktože při prvním i druhém IVF se embrya krásně vyvíjela a pak najednou nebylo nic k zamražení, vrtá mi to hlavou
Být tebou, tak pokud v ISCARE nebudou ochotní zjišťovat, proč se tohle už dvakrát stalo, tak zkusím na to třetí IVF jiný car.
@lennkaa odcházím z ISCARE jsem rozhodnuta, přecházím do Gennetu, sehnala jsem termín již na pondělí na 1 konzultaci.
@Ginalea ale já hodně špiním, téměř krvácím… ![]()
@agiss Ja mam strasne nepravidelny cyklus a ovulaci jak kdy..
@Violka81 Ja myslim, ze to pujde. Jak by to delali s holkama, co maji anovulacni cykly ![]()
@Romčinka zkus si zajít na pohotovost, nebo přímo do caru a uvidíš co ti řeknou
ahoj holky,
Tak konecne se po mesici neco deje.
Dnes jsem se dozvedela ze budu mit dlouhej protokol…nevite v cem je rozdil
prijde mi to fakt dlouhy
jinak v po/ut ta prvni injekce tak jsem zvedava ![]()
@Romčinka Romci, jaky je v Gennetu pristup? Myslis, ze budete muset absolvovat vsechna vysetreni znovu? ![]()
@Lentilanek Ahojky, já měla dvakrát krátký protokol, takže s dlouhým zkušenost nemám. Ale co tak psaly holky, které ho měly, tak měly nějaké léky už před MS.. Zkratka je ta stimulace delší.. ![]()