Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dr.Renča z prvního pokusu mám papíry ale z druhého ne asi až při kontrole ale já už chci jít rovnou do Gennetu…
@Romčinka píše:
@Dr.Renča z prvního pokusu mám papíry ale z druhého ne asi až při kontrole ale já už chci jít rovnou do Gennetu…
tak si zajdi jen za sestrami, celý tvůj průběh mají na PC a mohou ti to vytisknout, stejně jako cokoliv zkopírovat z tvojí karty…také si tam půjdu pro svoje poslední předoperační vyšetření, bylo to nějak na poslední chvíli a zapomněla jsem jim tam dát jen kopii
Kartu Ti nedají, jen výpis. Na vlastní žádost jsem platila 200 nebo 300 Kč. Pokud bys měla papír z Gennetu, že chtějí výpis, dají Ti to zdarma.
Měla jste některá nežádoucí účinky na Puregon nebo Synarel a případně jaké? Děkuju
@Jitule1988 píše:
Holky a chodite nekdo na IVF Clinic do Olomouce?Jestli jo, jak ste tam spokojene? Ja si zatim nemuzu stezovat…
Ahoj, já tam taky chodím a i já jsem spokojená..
Příjemné prostředí, sestřičky v pohodě, doktory už jsem taky „využila“ všechny a mám celkově z tohoto caru dobrý pocit. Ke komu chodíš?
@esprit1 Ahojky, tak to jsem rada
Ja chodim k pani doktorce Souskove, je moc mila. Ted tam jednu v utery, ale to tam nebyva…tak mi IUI bude delat nekdo jiny…no pak si pojedu pro leky na stimulaci
a ty chodis ke komu?
@Mommo Včera jsem byla 13.DC a sliznici mi naměřili 8,5 a doktorka byla spokojená, další ultrazvuk už neplánovala a rovnou mě objednala na KET. Minulý cyklus jsem měla 15. den sliznici jen 4,5
(ale to bylo v nativu a KET nebyl). Výška sliznice, jsem někde vyčetla, má mít minimálně 7, ale nevím, který den a jak rychle roste..
Přeji ať to ještě doženeš a nebudeš muset čekat.. je to šílený..
@Jitule1988 Taky k Souškové
Musím říct, že takovou důvěru, jakou mám k ní, jsem zatím ještě k žádnému doktorovi neměla. Je ale fakt, že na ni mám většinou štěstí jen na konzultace a výkony (OPU a transfer) mi dělá pokaždé někdo jiný. Jak dlouho tam chodíte?
@esprit1 juu,tak to je supr…ja ji taky moc verim;) chodim tam zhruba mesic…jsem zvedava koho chytnu v to utery…ale verim ze jsou tam vsichni fajn;)
Holky chodite nekdo do Gennet Praha Archa?
Ja jsem dnes 10. Den po ET a na testu slabý duch, myslím že to samé jako včera. ![]()
@Ginalea hcg roste ob den
pokud bys měla jen dušíka i ten 14. den, tak to asi nebude dobré, ale do té doby se to může ještě vybarvit
Hlavu vzhůru! ![]()
Holky a nikdo jiný dnes netestoval? Zdá se mi, že ještě někdo se zmiňoval, že to dnes zkusí ![]()
@Ginalea Děkuji, dobře
válím se na gauči, vybírám kočárek a děti chrní (jak dcerka v postýlce, tak mrňous v bříšku)
![]()