Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak dnes si jedu pro další verdikt neúspěchu. Sem zvědavá co mi řeknou, jestli můžu jít hned na další nebo budu muset čekat
vůbec se mi tam nechce
Nevím proč ale s mým štěstím čekám nějakou jobovku ![]()
@hakna muj duch byl zredukovan na minimum. Na testu ho vidno jen malinko a to až po 5min.
Mám pocit že sa neco stalo v sobotu a vše se stoplo. MS jsem včera síce nedostala, ale dnes od rána znova cítim silnejší bolesť jako na MS. Som z toho hodne rozladena ![]()
@agiss ja te chápu. Ja se ptam sama sebe co jsem delala spatne. Prestala jsem kourit pred vice jak 15. Mes., porad jim zeleninu a ovoce, zadné maso jenom ryby, cvičím jogu 3× v týdnu…
Tak holky u me nadseni trida zklamani. ET se dnes nekona a zitra ani byt nemusi. Mluvila jsem i s embryologem. Ty tri embrya co se nejlip vyvijela se pozastavila a dnes by prenaseli petidenni kvality 3 a do toho se mu nechce, ze by to nejspis nedopadlo. Do zitra chteji nechat jeste jedno, ktery je ve vyvoji ctyrdenni, ale je pry lepsi. Takze se uvidi az zitra, bud doroste a bude transfer nebo nevim. Ja tu od rána brecim a je mi na nic ![]()
@Mazlucha drz se holka, je mi to moc lito. My jsme meli 5 oplodnenych a 3 byli jeste na 3. Den moc hezke a na 4. Den zustalo jen jedno. Taky nechápu co se stalo. Posilam pozitivni energii ![]()
@Ginalea
Děkuji, snad to ten bojovnik nevzda a bude mit dobrou kvalitu.
To zklamani je vzdy nejhorsi, jeste kdyz se to vyvijelo tak krasne oproti predeslym ivf.
No nic. Vzdy je to bud a nebo. Jednu cacorku máme a druhe se treba pak povede i bez ivf jako jsme to meli pred dvema lety ![]()
@Ginalea v září to bude pět let co nekouřím. Alkohol nepiju vůbec. Neříkám že žiju zdravě, smažený jídla jim
někde je prostě chyba. Pořád se mi chce brečet. Prostě to není fér. ![]()
@agiss kolikrat jsi byla na IVF resp. KET? Ja ted poprve a ne naposledy
Ale musime myslet pozitivne. Jen kdyby to nebylo tak drahe, ach jo…
@hakna @Ginalea holky, to mě mrzí ![]()
@Mazlucha držím palce, ať to dotáhne do koncea můžeš na ET!
To zklamání je hrozný. Já taky brečela, když mi řekli, že z deseti zůstaly dvě. A to bylo hned druhý den. Na druhou stranu si proto tu PK platíme, abychom nezaváděli něco, co by se stejně dál nevyvíjelo. Je to těžký ![]()
holky, já mám pocit, že to s životním stylem zase tak moc nesouvisí. Co ženských nesportuje, kouří, pije, fetuje a těhotní. Je to nespravedlivé ![]()
@Tofik mas pravdu. Nechci byt az zasa tak silena ze budu chodit na akupunkturu a pit jen ananasove dzusy a jist korinky.
Bude to jak ma byt, musime doufat! ![]()
@Ginalea ale s tím ananasem jsem slyšela už dva případy, tady Lišku a ještě jinde maminu, že to jedly a zadařilo se. Třeba na tom fakt něco je
@Tofik ano na youtube su videa a hodne jsem o tom cetla. Neni to vedecky potvrzene ale ta ucinna latka Bromelain(jestli teda existuje) je prave jenom v te duzine (tvrda stredna cast). To treba rozmixovat silnym mixerom, jenak se to neda jist. V te mekke casti pri nic neni. Omlouvam se za moji cesko-slovencinu ![]()
@Ginalea v pohodě
Já se o tom teda dozvěděla až před pár týdny a to už bylo „pozdě“, ale ani jsem to nepotřebovala. U nás je problém u manžela
@Jitule1988 Já mám neprůchodné vejcovody. Když jsme byli na spermiogram ve Fertimedu, tak manželovy výsledky byly příšerné ale v IVF CLINIC by dle spermiogramu namerenym u nich prý mohl dělat dárce..
Tak nevím jestli pomohlo, že přestal kouřit, nebo mu ho poprvé špatně naměřili..
Jinak mám za sebou 2 cykly IVF. První vyšel na 16 600 to jsme měli doplatky za léky a metodu ICSI a teď u druhého 21tis. a v tom bylo ještě navíc mrazení embryí.