Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek já se bála píchnout první ate jsem píchala injekce jak nic, jde o to poprvé ![]()
@Rozarkaa1 To me mrzi.. Musime doufat, ze to konecne vyjde..
@Lentilanek mne pichal pritel a tváril se pritom hodne dulezite ![]()
@Mazlucha Moc mě to mrzí, jak to dopadlo
ale třeba budou zítra informace mnohem lepší
Každopádně si myslím, že u tebe má PK smysl, je vidět, že něco není při dělení buněk v pořádku a to může být i důvod, proč to nešlo tak dlouho přirozeně ![]()
Budu na tebe zítra myslet! ![]()
@Rozarkaa1 mrzí mě to, ale ty jsi to asi už tušila viď?
Ale už víš alespon na 100% jak to je a můžeš si vyčistit hlavu a hurá do dalšího pokusu
nejhorší je vždy ta naděje a nevědomost… Tak budu držet pěsti, aby to mohlo být hned tento cyklus ![]()
@Ginalea ten test mě mrzí, obávám se, že to nedopadlo
někdy se to stává a často i při přirozeném početí jen se o tom prostě neví, protože se nedělá test a pak prostě přijde MS. Nikdo ti neřekne proč se to tak děje, ale děje… ![]()
@Hanesi
Dekuji, s manzelem si myslime to same, ze je fajn, ze nam tu PK nechali. Predtim nebyla a vysledky byly negativni. Takze si myslim, ze kdyby bylo predtim vice vajicek oplozenych, tak to tak asi taky dopadne.
To, kde je chyba nikdo nevi, uvidim jak zitra a zeptam se na to.
Ahoj holky, tak dnes pátý den stimulace a na utz SNAD 6 folíků, Rožníčková nezněla moc přesvědčivě. Tak doufám, že tam něco bude, dost se bojím po předchozím nezdaru…
Jinak nechala Synarel i Puregon 300j, ptala jsem se na Luveris a koukala na mě jak zjara…že prý není důvod…tak jsem se radši už neptala
ve čtvrtek další kontrola, tak prosím držte pěsti ![]()
Holky mne je dnes večer nejak spatne. Mota se mi hlava a zaludek jako na vode. Bylo vám nekdy spatne z tých leku? Mne doted vubec spatne nebylo. Jsem 12. Den po ET a test temer bily. Naposledy jsem jedla kolem 16:00. Tak nemyslím že z jidla hm.
@esprit1 jee, tak to me ani jeste pruchodnost nezjistovali. Me rikala doktorka Souskova, ze ve Fertimedu ten spermiogram delaji horsi naschval, ze na Fertimed jsme donesli jeste dobre vysledky
tak jsem zvedava jake budou od nich
tak ted uz ti to stopro vyjde, moc ti drzim palce
ja jdu zitra zkusit to iui tedy…tak uvidime ![]()
@Ginalea
Me takhle spatne nebylo, ale hlava se mi motala taky a porad mam navaly…
@lumr tak písni a dej vědět jak jsi dopadla v caru
budu na Tebe myslet ![]()
@Hanesi jj mě už to bylo jasný. To bylo spíš jen ujištění pro sestřičky, abych mohla vysadit hormony. Děkuju za podporu
. Mám přijít 10. - 12. DC a rovnou se může jít do KETu.
@Ginalea ty tvoje testy jsou záhada. Navíc, pokud se ti teď dělá blbě. To by nemělo být z léků, když ti do teď nic nebylo. Nechystáš se na krev? Co testík, zkoušela jsi dneska?