IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
25.7.16 16:12

@Lentilanek já se bála píchnout první ate jsem píchala injekce jak nic, jde o to poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.7.16 16:15

@Lentilanek
Pero je na pichnuti lepsi, ma tenci jehlicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
25.7.16 18:09

@Rozarkaa1 To me mrzi.. Musime doufat, ze to konecne vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.7.16 18:54

@Lentilanek mne pichal pritel a tváril se pritom hodne dulezite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.7.16 19:22

@Mazlucha Moc mě to mrzí, jak to dopadlo :( ale třeba budou zítra informace mnohem lepší :hug: Každopádně si myslím, že u tebe má PK smysl, je vidět, že něco není při dělení buněk v pořádku a to může být i důvod, proč to nešlo tak dlouho přirozeně :think:
Budu na tebe zítra myslet! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.7.16 19:27

@Rozarkaa1 mrzí mě to, ale ty jsi to asi už tušila viď? :( Ale už víš alespon na 100% jak to je a můžeš si vyčistit hlavu a hurá do dalšího pokusu ;) nejhorší je vždy ta naděje a nevědomost… Tak budu držet pěsti, aby to mohlo být hned tento cyklus :kytka:

@Ginalea ten test mě mrzí, obávám se, že to nedopadlo :( někdy se to stává a často i při přirozeném početí jen se o tom prostě neví, protože se nedělá test a pak prostě přijde MS. Nikdo ti neřekne proč se to tak děje, ale děje… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.7.16 20:17

@Hanesi
Dekuji, s manzelem si myslime to same, ze je fajn, ze nam tu PK nechali. Predtim nebyla a vysledky byly negativni. Takze si myslim, ze kdyby bylo predtim vice vajicek oplozenych, tak to tak asi taky dopadne.
To, kde je chyba nikdo nevi, uvidim jak zitra a zeptam se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 20:40

Ahoj holky, tak dnes pátý den stimulace a na utz SNAD 6 folíků, Rožníčková nezněla moc přesvědčivě. Tak doufám, že tam něco bude, dost se bojím po předchozím nezdaru…
Jinak nechala Synarel i Puregon 300j, ptala jsem se na Luveris a koukala na mě jak zjara…že prý není důvod…tak jsem se radši už neptala :( ve čtvrtek další kontrola, tak prosím držte pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.7.16 21:24

Holky mne je dnes večer nejak spatne. Mota se mi hlava a zaludek jako na vode. Bylo vám nekdy spatne z tých leku? Mne doted vubec spatne nebylo. Jsem 12. Den po ET a test temer bily. Naposledy jsem jedla kolem 16:00. Tak nemyslím že z jidla hm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
25.7.16 21:27

@esprit1 jee, tak to me ani jeste pruchodnost nezjistovali. Me rikala doktorka Souskova, ze ve Fertimedu ten spermiogram delaji horsi naschval, ze na Fertimed jsme donesli jeste dobre vysledky :-) tak jsem zvedava jake budou od nich :-) tak ted uz ti to stopro vyjde, moc ti drzim palce :-) ja jdu zitra zkusit to iui tedy…tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.7.16 22:43

@Ginalea
Me takhle spatne nebylo, ale hlava se mi motala taky a porad mam navaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
25.7.16 23:26

@lumr tak písni a dej vědět jak jsi dopadla v caru :hug: budu na Tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.7.16 23:36

@hakna držím palce na zitrejsi krv-test! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
26.7.16 07:45

@Hanesi jj mě už to bylo jasný. To bylo spíš jen ujištění pro sestřičky, abych mohla vysadit hormony. Děkuju za podporu :hug:. Mám přijít 10. - 12. DC a rovnou se může jít do KETu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
26.7.16 07:47

@Ginalea ty tvoje testy jsou záhada. Navíc, pokud se ti teď dělá blbě. To by nemělo být z léků, když ti do teď nic nebylo. Nechystáš se na krev? Co testík, zkoušela jsi dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí