Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rozarkaa1 zitra na krev a záhada pokračuje. dnes 13.den, testy slabucke. Dnes ráno som mala už jenom mamatest tak jsem rekla že posledné testovaní a testla jsem vsechni 3 zbyle kusy. A vsechni 3 jsou trochu jine. Ta sama nádobka s mocem, v tom samem čase. Na 13.den úbohý výsledek. Jediná pozitiv správa je že jsem zhubla kilo od včera jak mi bylo spatne ![]()
@Rozarkaa1 Jojo, je na rust sliznice. No leky uz jsem vysadila, tak jsem zvedava, kdy ms prijde ![]()
@Ginalea Mas to nejake podivne, ted uz by mela carka zesilit. Jak stare jsi mela embryjo? ![]()
@Ginalea tobě nezbývá než jít na krev z testu asi nic moc už nevyčteš…
@Ginalea to vypadá bohužel opravdu na biochemické
, tam už není skoro nic vidět
@Ginalea Hlavne bych nepouzivala Mamatest, je nespolehlivy.. Na 4.denni tam skoro nic neni
Uvidis, co krev..
@Rozarkaa1 Tak to jsme na tom zase stejne
Ja tedy doufam, ze budu moct hned na dalsi ![]()
Tak ET bude
Jsem stastna a zaroven z toho mam opet strach. Nakonec se probojovalo jen to jedno embryjko. Pry je hezky a sanci ma, dokonce jsem mluvila s embryologem, pry je to blastocysta a kvalitativne pry bb, tak jsem se ptala, jestli je to dvojka a ze ne. Ze kvality jsou a, b, c. Tak je to asi 2-
Tak mu budeme verit, dle doktoru sanci ma, tak to bereme pozitivne ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat a zároveň i požádat o rady. Minuly cyklus jsme měli jít na naše první IVF, ale udělala se mi cysta která s MS neodesla, takže se to odložilo tak snad teď v srpnu uz to vyjde. Stimulaci mam plánovanou zatím takhle: 75mg puregol (připadne navýšení až 150)pak Cetrotide a pak Dipherelin. Puregol je na stimulaci a na co jsou ty další? A to budu pichat víc injekci? Dělali vám před stimulaci hormonální profil? Me ho dělali jen na zacatku což je půl roku. Berete některá gynex?
@Klarkulka1
Hormonalni profil mi delali pred kazdym ivf. A ty leky jsem mela jine
@Klarkulka1 Ahoj. Ja take mela jine leky, ale ten Cetroite je myslim na oddaleni ovu pred OPU. Hormonalni profil mi delali.
@lumr @Mazlucha Aha, tak to jim asi řeknu ze chci aby mi udělali nový HP jelikož teď v plánu není. Čekáme na to uz dlouho a chtěla bych, aby se udělalo vše aby to vyšlo. Ty léky mi vysvětlila tak ze hrozí u me hypestimulak a proto mi dá,,šetrnější hormony" ![]()