Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hakna ja to nechapem proc je to malo. Nasla jsem tuhle tabulku
Super
o víkendu mi teda bylo zle i břicho mě bolelo, ale vše zkontrolovala a že je vše v pořádku. Člověk se bojí a pořád pozoruje, ale fakt odpočívam, snažim se teda.
To je strašně těžký, záleží jak poroste. S dcerou jsem měla první HCG 120 a další už bylo 500, minule jsem měla 60 a rostlo pomalu, skončilo to ZT.
Holky to s tím hrdlem je, že sem měla problém při zavedení, takže mi nějakým způsobem zvětší tu ďuru
hysteroskopie, že mi to omrknou jestli tam prý něco nemam, název už nevím
a ta biopsie je že mi seberou sliznici aby mi narostla úplně nová
dneska sem musela oběhat všechny vyšetření, ještě jdu příští týden na předoperační a 9.8 na sál. Já sem strašpytel tak snad to bude dobrý ![]()
Holky který ste byli na imunologii, co to obnáší? Doktorka o tom něco říkala ale nikde nic napsáno nemam
to je z krve nebo jak?
@agiss Tak snad to bude dobre a mrazacci se chytnou.. Jsem zvedava, co mi reknou zitra.. ![]()
@agiss Mam tam byt ve 12.40. Tak uvidim.. Snad pujdeme do dalsiho kola ![]()
Holky mám dotaz. Asi stupidny. Jak si merite teplotu? Stačí normal digital teplomer nebo je na to nejaký špeciálny? kde presne se má merit? Diky!
Holky, to vám řekl embryolog, jake kvality jsou ta embrya? Nebo jste to pak měly v nejake zprávě po ET. Myslím tim to AA / AB atd. Me totiž nic takovyho nerikali ![]()
Příspěvek upraven 26.07.16 v 20:34
@Rozarkaa1 ani mne nic nerikali, jenom že výborná kvalita hm
@agiss
Imuno je z krve obou a chlap navic dava sperma, zjisti tim tvoji alergii a manzela/pritele ![]()
@Ginalea píše:
@Rozarkaa1 ani mne nic nerikali, jenom že výborná kvalita hm
já to měla holky napsané ve zprávě
měla jsem tam uvedené kolik bylo odebráno vajíček, kolik oplozeno, kolik jich zůstalo po PK a v jaké kvalitě a v druhé zprávě pak bylo, kolik a v jaké kvalitě bylo zamraženo.
@Rozarkaa1
Ja se nechala prepojit na embyologa a rovnou se ho zeptala. V zaverecne zprave je to oznaceni napsane v kolonce stadium ![]()