Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mommo já čekám na páteční kontrolu. Půjdu ke svýmu dr., pže v CAR mají dovču. Sestra mě tam nacpala. Trochu se bojím. Nevím, jestli mi nevynadá, že jdu zbytečně brzy, dle utz z minulého týdne bych měla v pátek být 6+1. Nemám s ním v těhu zkušenost. Jediný co vím je, že nesnáší CAR ![]()
@Mommo Tak to je škoda, doufala jsem že ti sliznice naroste a budu mít parťačku do KETu
Asi bych nechala léky na doktorech a raději nic jiného než těhotenské vitamíny navíc neužívala. Bylinky jsou úžasné a věřím, že pomáhají, ale když už je rozjetý lékařský postup, přestala bych s užíváním..
@Tofik aha:) já neměla představu, čím se to zavádí, vzhledem k velikosti embrya, nevěděla jsem, jak je to velké ![]()
@Mazlucha tak to bude asi stejná hadička jako při iui
nevím co je et, ještě v tom neumím chodit. tak to je zajímavý, že sestra někam tlačí toho uměláka
no hlavně aby se povedlo.. máme problém jen se spermiogramem, horší morfologie, ale otěhotněla jsem i tak, ale brzo to skončilo.. tak nám dávaj až 50% šanci, možná víc.. jinak je vše v pořádku ![]()
@Violka81 taky gratuluju. Já půjdu teprve na odběr vajíček začátkem příštího týdne, tak snad tam nějaká budou. Už teď si ale tak přemýšlím, kdy bych testovala. Náš CAR doporučuje 11 den a manžel na tom trvá, že dřív ne, že by nás to vystresovalo, kdyby tam nic nebylo.
Mluví vám partneři do toho, kdy testovat? ![]()
@Hanesi si zlaticko, dekuji. Ja vim ze to priste dopadne dobre, verim tomu ![]()
@Pavucinkaa
Tak tim urcite sestra z vrchu netlaci. Ma normalni utz
@Ginalea ahojky jééé to mě moc mrzí, drž se kočičko
@Hanesi jak píše, užij si léto, já to mám stejně jedu ted do jižních Čech a budu si užívat koupání, romantiku, sport a hurááá na podzim jdeme do toho ![]()
@Mommo bereš na to něco???
@Nili ahojky tak já testovala už 7 den a přítel mi do toho nekecal
![]()
Ahoj, tak dnes jsem dostala píchanec a 10.8. začnu stimulovat…akorát jsem si myslela, že jsem poprvé stimulovala s příchodem ms, ale teď je to jinak…hm, prý to uděláme stejně jako ten drhý pokus ( co si tady teď hraje), ale já si druhé vůbec nepamatuju… teď mi píchly nějaký zody cosi…ani si to nepamatuju, vyfasovala jsem gonal - ten si pamatuji…
Holky nebolel vás někoho podbřišek před KETem? Už druhý den mě mírně pobolívá jako by měla přijít MS, tak nevím jestli je to Estrimaxem nebo Utrogestanem nebo něco jiného. Jsem dnes 18. DC a zítra mám jít na KET.. ![]()