Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa nene, zavádění není v narkoze. Vůbec to nebolí. Držím palce, ať to nepotřebuješ ![]()
@Tofik tak to je fajn
a můžu se ještě zeptat čím to zavádí a jak můžou být vajíčka velká? iui zavádí tenkým katetrém a v injekci je sperma. mě boleli poslední dvě iui už jako čert, ale to je asi už stresem, že to jde vše do kopru..
@Hanesi Musím mít stimulovaný, já vůbec neovuluju, takže mi sliznice sama neroste, ale vydno neroste i po Estrofemu, pila jsem i kontryhel, už jsem přestala, mám strach jestli to ještě nezhoršuju, některým se po něm dokonce snižovala, tak už nevím…Víno zkouším každej den, ale mám strach, že už se to stejnè moc nepohne a budu zas muset čekat na MS a znova, že by mi přidal náplasti. ![]()
@Pavucinkaa ježiš, to já nevím. Myslím, že princip bude stejný nebo podobný jako při IUI. Platím katetr a na utz vidím tenkou jehličku nebo právě ten katetr jak to tam vkládá
@Mommo ach jooo, to je mi líto
A není ještě něco přírodního na tu sliznici?
@Tofik on sleduje při vkládání ještě utz?
a ty to taky sleduješ?
to je masakr
to náš dr při iui tam utz ani nemá, tak ivf se asi bude dělat na jiném sále
jen škoda, že nevíš jak to přesně vypadá
ale tak ještě je to za dlouho..
@Pavucinkaa on to nesleduje. já na to koukám.
a moc se mi to líbí
@Tofik no je to dobrý, že tam máte ten utz
taky bych sledovala
hrozně mě to zajímá tohle všechno
též by se mi to líbilo ![]()
@Tofik Fakt už nevím, asi nic moc…mę roste sliznice jen při stimulaci, při ET jsem měla 8mm, ale zase platit za injekce a píchat si jen kvůli sliznici…No uvidíme, zase za každou cenu dávat embryo taky nechci ![]()
@Pavucinkaa jako co že nevím jak vypadá? Myslíš ten katetr nebo co?
@Tofik v čem to do tebe zavádí a jak můžou být vajíčka velká. nemám představu ![]()
@Mommo uvidíš. Kéž by dorostla jak má
A myslím, že dr., pokud je rozumný, tak transfer taky dělat nebude, když není optimální prostředí.
@Tofik A jak ty jsi vůbec na tom, všechno ok? V jaké jsi teď fázi? A blbě ti není?
@Pavucinkaa to embryo mi ukážou pod sklíčkem s mým jménem a r. č., abych to zkontrolovala jestli je to moje. Ale je to milimetrový, na tom nic neuvidíš ![]()
@Pavucinkaa
Me pri iui utz taky dr nedelala. Pri ET ano. Doktor zavadi a sestra zvrchu tlaci utz na delohu aby bylo vidět, ze to vklada kam ma ![]()
A vklada to takovou tenkou hadickou jako je kanyla do zili. I fotku embrya davaji
Příspěvek upraven 27.07.16 v 10:08