Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@anezkaop ahojky vítám tě a držím palečky at se zadaří co nejdříve, mě je taky 38 let ![]()
@agiss jeje pročpak operace?
@hakna ach jo to ti tedy nezávidím pro mě je vždy nejistota to nejhorší
Ale myslím že u někoho bývá HCG opravdu nižší, nezoufej, být tebou jdu za 2 dny na krev znovu
Tak jsme doma
Pan embryolog znel dost pozitivne, pry tomu dava velkou sanci. Nakonec kvalitativne tomu dal hezkou dvojku. V papirech mam psanou kvalitu ab
@Mazlucha no paráda super AB je dobrá kvalita, držím palečky a hlavně bez nervů, to čekání na pozitivní testík je nekonečné.
Děkuji za přivítání…jednou se sice zdařilo, ale teď jsem o nějaký ten pátek starší…uvidíme, co to moje tělo ještě zvládne. 1 cyklus jsem měla 11 odebraných, devět oplodněných a pak jen jedno k trasferu, druhý cyklus 7 odebraných, všechny oplodněná, 1 trasfer a jedno zamraženo. Z toho transferu (blastocysta) je Lucinka. Zmrzlík rozmrazování přežil ale nechytil se (morulka)… jinak oba s manželem zdraví, takže je to „nejasná příčina“. Když to nevyjde, tak si pořídím psa…rybičky a kočku už máme…ať mám pocit, že je tu plno…
@Mazlucha píše:
Tak jsme domaPan embryolog znel dost pozitivne, pry tomu dava velkou sanci. Nakonec kvalitativne tomu dal hezkou dvojku. V papirech mam psanou kvalitu ab
Držím palce, z AB mám dceru a teď jsem z dalšího AB v 22.týdnu
A měla jsem taky jen jedno embryo k zavedení.
@Klarkulka1 Ahoj, já měla hormonální profil pouze před 1.IVF (neúspěšným), před dalšími dvěmi už ne a byla (snad) obě úspěšná.
Holky v jednom vašem příspěvku jsem četla o inositolu.Kde se dá koupit samotný? Všude ho mají jen s dalšími vitaminy ![]()
@Mazlucha tfuj tfuj tfuj, držím palce!
Když je to takový bojovník, tak se musí zakousnout ![]()
@Klarkulka1 píše:
Holky v jednom vašem příspěvku jsem četla o inositolu.Kde se dá koupit samotný? Všude ho mají jen s dalšími vitaminy
nesmí se sem dávat odkazy a ani nic reklamního…já kupuji samotný za 399 Kč a má 750 g Inositolu v jedné tabletě a v balení je 100 tablet…levnější a silnější jsem jinde nenašla…nevím, jestli to opravdu zabírá, ale při prvním IVF jsem měla z 8 odebraných folikulů 1 vajíčko, druhé IVF z 8 folikulů 7 vajíček
Ahoj, tak dnes první ultrazvuk za mnou, je tam kde má být a vše je v pořádku a hlavně dnes 6+3 a
úplně mě to dojalo. Ze dvou transferovaných zůstal jeden bojovník, ale díky bohu za něj ![]()