Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 Děkuju, taky jsem myslela, že půjdem zároveň, tobè přeju, ať se prckovi u tebe líbí a snad se k vám brzy taky přidám s mimískem ![]()
@Mommo píše:
@GaLeee Ahoj, tak snad to bude dobré, špinění je asi normální, hlavně musí sílit čárka, jinak ti neporadím, já zatím testy vždy sněhobílé. Držím moc pěsti, ať se to z krve potvrdí.
Verim ze brzy budou dalnice
ja v ne ani ne doufala je to prvni ivf a mam strach jit do dalsiho je to strasne vyčerpávající
volala sem i mému dr a ten rikal ze je to normalni at se nebojím, ale lehko se rika
kazdopadne testy uz nedelam jdu na krev s tim ze pozitivni je a dej se vůle bozi, uz sem to orvala vic nez dost a to i manzel. Problem se u nas nenašel vse ukázkové
jen ted ta bez moc je silena, divím se ze me ani do CAR ani nepozvali na nejakou kontrolu aspon jestli se jedn o ms, jedine co na sobe poznam kdyz jde o ms tak mam čípek měkký a ted je tvrdý a nemusim ani nijak po nem pátrat
prijde mi ze za par vyleze ven ![]()
@GaLeee No, tak to je asi dobře s tím čípkem, souhlasím s tebou, už netestuj a z krve to bude jistota…musí to vyjít. ![]()
@Violka81 koukám, že ty hory miminkám prospívají
![]()
Vidíte, holky? Po dalším pokusu jeďte chodit po horách a bude to tam!
![]()
@Mommo Doufám. začínám být nervní. A kdo ví, jak kvalitní má utz, třeba tam stejně nic neuvidí
@Liškamyš
chápu Tvé pocity. na jednu stranu ses těšila na dvojčátka, na druhou stranu ses bála, jestli to tělo zvládne, ale slyšet, že jednomu broučkovi se nedaří a třeba se sním budeš muset rozloučit je skličující
![]()
@Liškamyš ale důležitý je, že máš u sebe ještě jednoho, kterýmu se dobře daří a určitě to dotáhne do zdárného konce!
![]()
Ahoj holky, je tu některá, která teď začala s injekcemi u dlouhého protokolu? ![]()
@Mommo doufam ze ano
i kdyz vim ze vse v tomto cyklu je jine, myslela jsem si ze to muze byt nidaci tak snad
nejhorsi je ta bez moc
prikladam včerejší test a dnesni z gennetu byl obdobný
@lumr píše:
Holky, mate zkusenost s Prednisonem? Od kdy a v jakych davkach ho berete?
Ja teda ted nemam prednison, ale metypred 4mg a beru jednu tabletku denne od druheho dne stimulace. Prednison jsem mela pri druhem ivf taky jednou denne a to bylo 5mg
@Romčinka Dekuji a do kdy jsi ho brala? Cetla jsem, ze je to proti vypuzeni mimiska..
@Mazlucha a to je neco na stejnem principu?
@Alon ahoj ja mam dlouhej protokol ale mam za sebou zatim 1injekci stimulaci zacnu 5.8… @Mommo no to jsem mela po tom kontryhelu…jinak mam 10DC tak 9mm - a jaky je u vas problem? Jestli se muzu zeptat? U nas defakto nic…sice to vali na endometriozu ale spis si osobne myslim ze problem je v mnozstvi a kvalite vajicek (to je na nocni mura ) ![]()
@lumr jj je to na vypuzení mimink a, já ho brala až do doby kdy přišla MS
a bere se myslím až do 12 tt pokud otěhotníš, máš hotovou imunologii?