IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
27.7.16 17:50

@Tofik Tak v pátek budem čekat na dobré zprávy… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.7.16 17:53

@esprit1 Děkuju, taky jsem myslela, že půjdem zároveň, tobè přeju, ať se prckovi u tebe líbí a snad se k vám brzy taky přidám s mimískem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.16 17:54
@Mommo píše:
@GaLeee Ahoj, tak snad to bude dobré, špinění je asi normální, hlavně musí sílit čárka, jinak ti neporadím, já zatím testy vždy sněhobílé. Držím moc pěsti, ať se to z krve potvrdí. :hug:

Verim ze brzy budou dalnice :* ja v ne ani ne doufala je to prvni ivf a mam strach jit do dalsiho je to strasne vyčerpávající :( volala sem i mému dr a ten rikal ze je to normalni at se nebojím, ale lehko se rika :oops: kazdopadne testy uz nedelam jdu na krev s tim ze pozitivni je a dej se vůle bozi, uz sem to orvala vic nez dost a to i manzel. Problem se u nas nenašel vse ukázkové :zed: jen ted ta bez moc je silena, divím se ze me ani do CAR ani nepozvali na nejakou kontrolu aspon jestli se jedn o ms, jedine co na sobe poznam kdyz jde o ms tak mam čípek měkký a ted je tvrdý a nemusim ani nijak po nem pátrat :oops: prijde mi ze za par vyleze ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.7.16 17:57

@GaLeee No, tak to je asi dobře s tím čípkem, souhlasím s tebou, už netestuj a z krve to bude jistota…musí to vyjít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.7.16 17:59

@Violka81 koukám, že ty hory miminkám prospívají :palec: :mrgreen:

Vidíte, holky? Po dalším pokusu jeďte chodit po horách a bude to tam! :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.7.16 18:00

@Mommo Doufám. začínám být nervní. A kdo ví, jak kvalitní má utz, třeba tam stejně nic neuvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.7.16 18:05

@Liškamyš :( chápu Tvé pocity. na jednu stranu ses těšila na dvojčátka, na druhou stranu ses bála, jestli to tělo zvládne, ale slyšet, že jednomu broučkovi se nedaří a třeba se sním budeš muset rozloučit je skličující :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.7.16 18:06

@Liškamyš ale důležitý je, že máš u sebe ještě jednoho, kterýmu se dobře daří a určitě to dotáhne do zdárného konce! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
27.7.16 18:22

Ahoj holky, je tu některá, která teď začala s injekcemi u dlouhého protokolu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.16 18:36

@Mommo doufam ze ano :nevim: i kdyz vim ze vse v tomto cyklu je jine, myslela jsem si ze to muze byt nidaci tak snad :( nejhorsi je ta bez moc :pocitac: prikladam včerejší test a dnesni z gennetu byl obdobný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 19:39

@lumr já ho brala od 1 dne MS je to na imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.7.16 19:44
@lumr píše:
Holky, mate zkusenost s Prednisonem? Od kdy a v jakych davkach ho berete?

Ja teda ted nemam prednison, ale metypred 4mg a beru jednu tabletku denne od druheho dne stimulace. Prednison jsem mela pri druhem ivf taky jednou denne a to bylo 5mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
27.7.16 19:49

@Romčinka Dekuji a do kdy jsi ho brala? Cetla jsem, ze je to proti vypuzeni mimiska..
@Mazlucha a to je neco na stejnem principu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.16 19:59

@Alon ahoj ja mam dlouhej protokol ale mam za sebou zatim 1injekci stimulaci zacnu 5.8… @Mommo no to jsem mela po tom kontryhelu…jinak mam 10DC tak 9mm - a jaky je u vas problem? Jestli se muzu zeptat? U nas defakto nic…sice to vali na endometriozu ale spis si osobne myslim ze problem je v mnozstvi a kvalite vajicek (to je na nocni mura ) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 20:00

@lumr jj je to na vypuzení mimink a, já ho brala až do doby kdy přišla MS :kytka: a bere se myslím až do 12 tt pokud otěhotníš, máš hotovou imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí