Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Instalovali mi 5-ti denní blastocystu, pozitivní jsem
manžel prostě říká, že tam je a hotovo
na krev nemůžu nedostanu se z práce, tak musím vydržet do pondělí, kdy se snad dozvím výsledek, tohleto je strašná nejistota ![]()
@Nika Nut Ahoj. Ja mela kratky protokol. Stimulovala jsem od 10.5. Gonalem 150 iui, 16. mi zvysili davky na 200 iui, 19. na 250 iui. Od 20. mi pridali Orgalutran. Pichala jsem do 23., kdy jsem vecer pichla Pregnyl a 25. byl OPU a 30. byl ET.
Příspěvek upraven 28.07.16 v 13:27
@hakna Ja bych v praci rekla, ze jdu k doktoru a sla na krev. Takhle se budes stresovat.. Mas testiky vyfocene?
@lumr fotku nemám, dodám zítra. Vyčerpala jsem si volno na IVF páč jsem dojížděla a tajím to v práci
mám to domluveno na pondělí, že přijdu dýl…
@hakna Tak to asi nezbyva nez cekat.
Jake mas testy? Stale testujes stejnou znackou?
@lumr jo stejnou, ale zkoušela jsem jiné a tam byla čárka silnější, zítra počurám digitální test. Ty co mám doma jsou podivný…spíš mě trápí že v krvi(14. den po ET) bylo Hcg nízké…jen 89 a má být nad 200 ![]()
@Nika Nut Ahoj, já nemám s dlouhým protokolem zkušenost, ale přeji pevné nervy, budeš je potřebovat a hlavně, ať vám to 1 IVF stačí a zadaří se co nejdřív. ![]()
@hakna Snad vse dobre dopadne. Treba hcg jen roste pomaleji. Ja s tim nemam zkusenost. S beruskou jsem zjistila, ze jsem tehotna az na zacatku 7tt..
@lumr já nehápu že nic nemůžu mít normálně a to jsem měla takovou radost z prvního ducha ![]()