IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
28.7.16 14:15

@hakna mě to tedy normální nepřijde :( raději bych si zavolala co centra a objednala se co nejdříve na kontrolu. Duši na testu a slabé hcg může signalizovat i mimoděložní těhotenství, což opravdu není legrace…Nemáš bolesti?
Já vím, že nejsem asi příliš optimistická, ale vím, že u IVF se mimoděložní může stát poměrně často a divím se, že tě sami neobjednali na krev po několika dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.7.16 14:20

@Hanesi na to jsem taky myslela, ale vůbec nic mě nebolí a dušík sílí i když pomalu ob den…sestra mi řekla že z krve je to 50 na 50 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.7.16 14:27

@hakna já bych ti tolik přála, abych se pletla a bylo to „normální“ těhotenství, ale raději bych trvala na dalším vyšetření. Jsi v 5tt, to by mohly vidět alespoň dutinku nebo váček ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
28.7.16 14:30

@hakna Hanesi ma pravdu. V praci mas ze zakona narok na 4 hod u lekare. Ja bych si tam zitra dosla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.7.16 14:31

@Hanesi já stále věřím že je to v pořádku, nic mě nebolí, kdyby mě něco bolelo, či jsem krvácela, tak hned běžím k Dr., zítra si udělám digi test a v pondělí jdu na krev, pro léky a budu trvat na prohlídce… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.7.16 14:32

@lumr je to složité, máme rodinou firmu, já to tajím i kvůli případné mateřské…v kanclu jsem se sestrou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.7.16 14:42

@hakna chápeme, že to není lehké, jen jsme chtěli říct, že zdraví je vždy přednější ;) mělo by být ;)
Držím pěsti, aby to bylo v pořádku! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.7.16 14:45

@lumr
Doporucuju necist letaky. Uz to, co si vlastně cpeme do sebe tou stimulaci :D
Metypred beru od druheho dne stimulace tabletku denne. Pak rikala, ze po potvrzeni těhotenství se snizi na pulku a budu ho brat do 8.tt. Podle me je lepsi nez prednison, naco do sebe cpát jeste kortikoidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.7.16 14:48

@hakna
Na prohlidce nic neuvidi. Pokud chces mit klidny vikend a ulevit si, jdi zítra na krev jako samoplátce. Drzim palce

Příspěvek upraven 28.07.16 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.7.16 14:49

@hakna zkus ten digitální ten ti ukáže i delku tehu a jasne poznáš, zda to odpovida. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
28.7.16 14:52

@Mazlucha Ja je nestuduju. Ale o Prednisonu je to zname.. Oba s manzelem pracujeme ve farmaceutickych spolecnost, takze by me nic spatneho nenechal uzivat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.7.16 14:54

@lumr
Tak to jo, ale bohuzel pomaha. Manzel ho ma v zaloze na silnou alergii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
28.7.16 15:33

Holky děkuji. Teď jsem dojela domů a jsem šíleně nasr* Do CARu mě vezl manžel, zpět jsem musela jet vlakem (manžel jel s dcerou na dovcu) a místo vlaku jela náhradní autobusová doprava. Větší rachotinou jsem nejela. Dvouhodinova jízda tankodromem.. :zed: Desim se, jestli se embryo nenaklepalo někam kam nemá.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
28.7.16 15:38

@Mazlucha Asi zkusime ten Metypred.. Doporucuje ho i MUDr. Malickova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.7.16 16:11
@esprit1 píše:
Holky děkuji. Teď jsem dojela domů a jsem šíleně nasr* Do CARu mě vezl manžel, zpět jsem musela jet vlakem (manžel jel s dcerou na dovcu) a místo vlaku jela náhradní autobusová doprava. Větší rachotinou jsem nejela. Dvouhodinova jízda tankodromem.. :zed: Desim se, jestli se embryo nenaklepalo někam kam nemá.. :roll:

to tě uklidním, před 23 lety jsem ležela v Brně ve fakultní nemocnici a ležela tam se mnou paní, věk tak ke čtyřicítce, byla na šestém IVF…v té době to ještě nebylo tak dokonalé, nemrazilo se, zavádělo se vše, co bylo životaschopné, paní zavedli 3 embrya, po ET ji domů vezla tchýně, kdo zná Brno, tak se tam kříží x kolejí tramvají (v té době ještě nebyly ty přechody a koleje dost trčely ze země )a Brno v té bylo pořád hodně rozkopané, samá díra a silnice z kostek, tchýně s ní jela jako ďábel, skákaly a drncaly a paní byla přesvědčená, že všechny embrya cestou vydrncala, no a jí se chytly všechny 3 a čekala 3 kluky, já ji tam potkala, když měla těsně před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí