IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1729
29.7.16 10:46

@lumr musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
29.7.16 10:48

@Rozarkaa1 Ted aby Tobe rostl folikul a me sliznice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
29.7.16 11:09

@lumr @Rozarkaa1 holky držím vám pesti ať to vyjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
29.7.16 11:10

@esprit1 držím pesti a at to dobře dopadne :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
29.7.16 11:13

@Rozarkaa1 hlídali,byla sem tam v pátek a to řekli že ovu ještě není a v sobotu sem měla pozitivní ovu testy.Na kontrolu sem šla v pondělí a to řekli že už je po ovulaci a na ket sem šla až v pátek, tak nevím jestli to nebylo dlouho :nevim: @lumr já teď budu mít opět estrimax, aby mi narostla sliznice, když mi jí celou vezmou.Tak sem na to zvědavá, začínám se už bát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
29.7.16 11:15

@Violka81 Dekujeme.. No a jakpak jsi na tom Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
29.7.16 11:16

@agiss Ja uz ho beru. Jen nevim, jestli delaji KET i v sobotu.. :nevim: Neboj, vse bude v poradku. Proc Ti to vlastne budou delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.7.16 12:05
@agiss píše:
@lumr @esprit1 holky já sem žádný pregnyl neměla :think: první ket sem měla s estrimaxem takže tam ovu nebyla a druhý sem měla že mi sledovali ovu, pak řekli že ovu už byla a za pět dní sem šla na ket. Nemohli mi to tam dát třeba pozdě? A nebo mi to tam nedali vůbec, když jim to nešlo :nevim:
ono už je to teda jedno když se to nepovedlo :roll:

No nevím, ale pořád si říkám, že by si tohle dovolit neměli.. Myslím to, že by ti embryo nezavedli a lhali ti :think: Všude jsem četla i dr. mi říkala, jak je náročné hlídat ovulaci v nativu, tak nevím.. :nevim: Nicméně to, že ti zavedli 3 embrya mě teda docela zaráží. A celkově, když čtu, že vám mrazí embrya po dvou.. Každý CAR to má opravdu jinak. V mém mrazí po jednom a dvě embrya zavádějí minimálně, kvůli tomu, že vícečetné těhotenství je bráno jako rizikové.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.7.16 12:08

@Rozarkaa1 @lumr Kočky držíme vám pěsti ;) 8.8. Je teda ale daleko. A já mám testovat až 10.8.!! Šílené termíny.. :roll:

Příspěvek upraven 29.07.16 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.7.16 12:09

Omylem jsem to poslala dvakrát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
29.7.16 12:25

@Violka81 děkujeme, snad se k tobě brzy přidáme :)
@lumr já jsem na to sama zvědavá, co mi řekne na kontrole
@esprit1 ono to uteče, letí to jak splašený. Na to, že jsem nedávno začala stimulovat na 1.IVF a teď už se chystám na KET. Moc držím palce, aby se bobísek uchytil :)
K tomu mražení, mě to taky docela mrzí, že nedávají automaticky na výběr, po kolika chceme zamrazit. Mě nenapadlo se na to ptát, ale příště už bych byla určitě chytřejší. V tomhle je tvůj CAR určitě lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
29.7.16 12:44

@lumr jj dělají ket i v sobotu, nemusíš mít strach. Jinak dělají mi právě to hrdlo kvůli tomu že jim to nešlo zavést, byla sem na sále opravdu dlouho. Hysteroskopii prý dělají běžně, je to jenom nějaká kamera a tu biopsii že mi „vymění“ sliznici ;) @esprit1 já vím, už mě napadají blbosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
29.7.16 13:15

@esprit1 Jsem rada, ze jsem mohla jit hned na dalsi KET.. @Rozarkaa1 Ja minuly cyklus mela 10 dc sliznici 8mm.. Mas cykly pravidelne?
@agiss Tak treba to pomuze a dalsi KET uz zustane mimisek v brisku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
29.7.16 13:16

@esprit1 Jsem rada, ze jsem mohla jit hned na dalsi KET.. @Rozarkaa1 Ja minuly cyklus mela 10 dc sliznici 8mm.. Mas cykly pravidelne?
@agiss Tak treba to pomuze a dalsi KET uz zustane mimisek v brisku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.7.16 13:31

@lumr a to jsi i ten předchozí měla stimulovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí