Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rozarkaa1 hlídali,byla sem tam v pátek a to řekli že ovu ještě není a v sobotu sem měla pozitivní ovu testy.Na kontrolu sem šla v pondělí a to řekli že už je po ovulaci a na ket sem šla až v pátek, tak nevím jestli to nebylo dlouho
@lumr já teď budu mít opět estrimax, aby mi narostla sliznice, když mi jí celou vezmou.Tak sem na to zvědavá, začínám se už bát ![]()
@agiss Ja uz ho beru. Jen nevim, jestli delaji KET i v sobotu..
Neboj, vse bude v poradku. Proc Ti to vlastne budou delat?
@agiss píše:
@lumr @esprit1 holky já sem žádný pregnyl nemělaprvní ket sem měla s estrimaxem takže tam ovu nebyla a druhý sem měla že mi sledovali ovu, pak řekli že ovu už byla a za pět dní sem šla na ket. Nemohli mi to tam dát třeba pozdě? A nebo mi to tam nedali vůbec, když jim to nešlo
ono už je to teda jedno když se to nepovedlo
No nevím, ale pořád si říkám, že by si tohle dovolit neměli.. Myslím to, že by ti embryo nezavedli a lhali ti
Všude jsem četla i dr. mi říkala, jak je náročné hlídat ovulaci v nativu, tak nevím..
Nicméně to, že ti zavedli 3 embrya mě teda docela zaráží. A celkově, když čtu, že vám mrazí embrya po dvou.. Každý CAR to má opravdu jinak. V mém mrazí po jednom a dvě embrya zavádějí minimálně, kvůli tomu, že vícečetné těhotenství je bráno jako rizikové.. ![]()
@Rozarkaa1 @lumr Kočky držíme vám pěsti
8.8. Je teda ale daleko. A já mám testovat až 10.8.!! Šílené termíny.. ![]()
Příspěvek upraven 29.07.16 v 12:10
@Violka81 děkujeme, snad se k tobě brzy přidáme ![]()
@lumr já jsem na to sama zvědavá, co mi řekne na kontrole
@esprit1 ono to uteče, letí to jak splašený. Na to, že jsem nedávno začala stimulovat na 1.IVF a teď už se chystám na KET. Moc držím palce, aby se bobísek uchytil ![]()
K tomu mražení, mě to taky docela mrzí, že nedávají automaticky na výběr, po kolika chceme zamrazit. Mě nenapadlo se na to ptát, ale příště už bych byla určitě chytřejší. V tomhle je tvůj CAR určitě lepší ![]()
@lumr jj dělají ket i v sobotu, nemusíš mít strach. Jinak dělají mi právě to hrdlo kvůli tomu že jim to nešlo zavést, byla sem na sále opravdu dlouho. Hysteroskopii prý dělají běžně, je to jenom nějaká kamera a tu biopsii že mi „vymění“ sliznici
@esprit1 já vím, už mě napadají blbosti ![]()
@esprit1 Jsem rada, ze jsem mohla jit hned na dalsi KET.. @Rozarkaa1 Ja minuly cyklus mela 10 dc sliznici 8mm.. Mas cykly pravidelne?
@agiss Tak treba to pomuze a dalsi KET uz zustane mimisek v brisku ![]()
@esprit1 Jsem rada, ze jsem mohla jit hned na dalsi KET.. @Rozarkaa1 Ja minuly cyklus mela 10 dc sliznici 8mm.. Mas cykly pravidelne?
@agiss Tak treba to pomuze a dalsi KET uz zustane mimisek v brisku ![]()