Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dr.Renča Zlatíčko
Děkuji za krásný pozitivní příběh. I když teda chudák paní s trojčátky
Mamča mě teď uklidňovala, že se naopak bobek právě tou jízdou natrepal přesně tam kam měl, tak tomu budu věřit..
@Violka81 tak jak sílí testik? Dnes už bys nám mohla fotku ukázat;)
Tak já hlásím 1DC a vzhůru na KET
. Kontrolu mám naplánovanou stejně jako @lumr na 8.8. ![]()
Holky, jak vlastně probíhá ten KET? To se čeká na ovulaci a hned po ní dojde k transferu? A ta embryjka zůstávají jak dlouho rozmražená, než se zjistí, jestli jsou v pořádku a můžou se zavést?
digitalni test Clearblue, vše jsem udělala dle návodu a vyskočila mi jen „kniha“=chyba testování
já se snad výsledek nedozvim, samozřejmě test stál 2 stovky, tak jsem koupila jen jeden
![]()
@hakna No to snad ne, čekám jak ti to dopadne a teď tohle, to je fakt pech..peněz to stojí a nic z toho, fakt nechápu…a co teď teda, budeš čekat na tu krev?
@Rozarkaa1 super
V prirozenem cyklu se ceka na ovu, pak se pichne Pregnyl a podle stari embryjek se za tolik dni po ovu zavedou..
@Rozarkaa1 Ahoj, záleží jaký máš KET, jestli stimulovány nebo v nativu. Jestli neberes estrogeny a utrogestan, tak máš cyklus v nativu a to se hlídá kdy presne u tebe proběhne ovulace (UZ kontrolou růst sliznice a dominantního folikulů) a pak se před ovulaci píchá pregnyl a následně se jde na KET. Mně to v nativu nevyšlo takže jsem teď měla stimulovány. Embryo rozmrazili v den transferu ![]()
@lumr @esprit1 holky já sem žádný pregnyl neměla
první ket sem měla s estrimaxem takže tam ovu nebyla a druhý sem měla že mi sledovali ovu, pak řekli že ovu už byla a za pět dní sem šla na ket. Nemohli mi to tam dát třeba pozdě? A nebo mi to tam nedali vůbec, když jim to nešlo ![]()
ono už je to teda jedno když se to nepovedlo ![]()
@agiss Ja mam KET stimulovany, tak nemam osobni zkusenost. Ale cetla jsem to tak ![]()
@lumr @esprit1 holky, díky za info. Už je mi hned vše jasné ![]()
@agiss a ovu ti hlídali? Zase jestli věděli, kdy přesně byla, tak to asi potom dle toho odhadli
Ten pregnyl se píchá asi spíš na přesnější načasování a jistotu, že folík praskne ![]()