Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka me vysekávali obě dolní osmičky najednou, byla jsem po… az za ušima a dokud jsem mu říkala, že něco cítím, tak pripichaval vic a vic. Očistec byly az ty 3 dny potom.
@Mystik no s tím počítám nejhorší je že jedu v sobotu na dovolenou tak asi půjdu k dr. jako akutní případ…a kolik ti píchnul injekcí?
@Romčinka ty jo to si dojdi fakt hned ráno. Dal mi jich snad 5 postupne. Já už pak nevěděla, jestli mám hubu otevřenou nebo ne
ale ta první byla v pohodě, Já vul si už teda nechala obě a ta druha to už jsem mela dost.
@Romčinka Opravdu se neboj, najdi si kde je v Praze zubní chirurgie a tam jdi! Jsou to profíci co to dělají jak na běžícím pásu a pokud se jim to nezdá na lokální umrtvení, tak ti sami nabídnou jiné řešení ![]()
Já si nechávala trhat dvě spodní osmičky, raději postupně, nejsem sadomasochista
, ale vždy to bylo v pohodě. Píchali mi vždy tak 3 injekce a vůbec nic jsem necítila, jen to bodnutí, jinak trhání nic, vůbec nic ![]()
Bolí to, až to přichází k sobě, ale to si můžeš vzít nějaký prášek na bolest a bude dobře ![]()
Drzím pěsti abys sebrala odvahu! Na narkozu se vyprdni, je to zbytečný nápor pro tělo a to teď před miminkem nepotřebuješ ![]()
@Lentilanek Přesně, já už jsem poslední kdo nemá ani jedno a to mi je už 35, takže hrůza. Někomu už se taky vyhýbám, jsem zjistila, z některých reakcí mi je do breku…ale hodnè lidí mě drží nad vodou, abych se neuzavřela úplně, někdy k tomu nebylo daleko…Jednou bude dobře. ![]()
@Mommo jo uplne chapu…rikam si ze od urciteho veku by se nikdo nemel ptat zeny proc nema dite kdy ho bude mit atd…jelikoz nikdy nevis co v tom je a obcas me nastvali i doktori a clanky jak zeny odkladaji tehu…(to ze treba nechteji jejih muzi..nikoho nenapadne)
Verim ze se kazda z nas docka jen hold nekdo ma tu cestu trnitejsi vic nez jini
@lumr píše:
@Romčinka Dekuji a do kdy jsi ho brala? Cetla jsem, ze je to proti vypuzeni mimiska..
@Mazlucha a to je neco na stejnem principu?
Jj metypred je to same, jen ma jinoi lecivou latku a hlavne to neni kortykoid, po kterym se pribira
@Romčinka
Svagrove trhali zuby v narkoze na Homolce a pry to delaji jeste na Karlaku
Ahoj, možná hloupá otázka, ale mohu k Prednisonu 5 mg baštit i Mamavit?
@anezkaop
Proc bys nemohla? Mamavit jsou jen vitamimy a nijak nejsou kontraproduktivni. Ja jim jen listovku, to pry staci a pak zacnu horcik, mam ho vyzkousenej.
@Lentilanek taky jsem od jisté doby úplně alergická na otázku, jestli už jsem těhotná.
a když se zeptá snad každej koho kde potkám, to je na zabití. ![]()