IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
27.7.16 20:56

@Tofik :mrgreen: :hug:…tak dnes jsem to vzdala radši v půlce kopce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 20:58

@Violka81 to je dobře nepřeháněj to :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.7.16 21:12

@Romčinka me vysekávali obě dolní osmičky najednou, byla jsem po… az za ušima a dokud jsem mu říkala, že něco cítím, tak pripichaval vic a vic. Očistec byly az ty 3 dny potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 21:20

@Mystik no s tím počítám nejhorší je že jedu v sobotu na dovolenou tak asi půjdu k dr. jako akutní případ…a kolik ti píchnul injekcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.7.16 21:28

@Romčinka ty jo to si dojdi fakt hned ráno. Dal mi jich snad 5 postupne. Já už pak nevěděla, jestli mám hubu otevřenou nebo ne :D ale ta první byla v pohodě, Já vul si už teda nechala obě a ta druha to už jsem mela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 21:30

@Mystik no asi radši ano, já se táááák bojííííím, bože!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.7.16 21:36

@Romčinka Opravdu se neboj, najdi si kde je v Praze zubní chirurgie a tam jdi! Jsou to profíci co to dělají jak na běžícím pásu a pokud se jim to nezdá na lokální umrtvení, tak ti sami nabídnou jiné řešení ;)
Já si nechávala trhat dvě spodní osmičky, raději postupně, nejsem sadomasochista :jazyk:, ale vždy to bylo v pohodě. Píchali mi vždy tak 3 injekce a vůbec nic jsem necítila, jen to bodnutí, jinak trhání nic, vůbec nic ;)
Bolí to, až to přichází k sobě, ale to si můžeš vzít nějaký prášek na bolest a bude dobře ;)
Drzím pěsti abys sebrala odvahu! Na narkozu se vyprdni, je to zbytečný nápor pro tělo a to teď před miminkem nepotřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.7.16 21:39

@Lentilanek Přesně, já už jsem poslední kdo nemá ani jedno a to mi je už 35, takže hrůza. Někomu už se taky vyhýbám, jsem zjistila, z některých reakcí mi je do breku…ale hodnè lidí mě drží nad vodou, abych se neuzavřela úplně, někdy k tomu nebylo daleko…Jednou bude dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.16 21:49

@Mommo jo uplne chapu…rikam si ze od urciteho veku by se nikdo nemel ptat zeny proc nema dite kdy ho bude mit atd…jelikoz nikdy nevis co v tom je a obcas me nastvali i doktori a clanky jak zeny odkladaji tehu…(to ze treba nechteji jejih muzi..nikoho nenapadne)
Verim ze se kazda z nas docka jen hold nekdo ma tu cestu trnitejsi vic nez jini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.7.16 21:57
@lumr píše:
@Romčinka Dekuji a do kdy jsi ho brala? Cetla jsem, ze je to proti vypuzeni mimiska..
@Mazlucha a to je neco na stejnem principu?

Jj metypred je to same, jen ma jinoi lecivou latku a hlavne to neni kortykoid, po kterym se pribira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.7.16 21:59

@Romčinka
Svagrove trhali zuby v narkoze na Homolce a pry to delaji jeste na Karlaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.7.16 22:02

Ahoj, možná hloupá otázka, ale mohu k Prednisonu 5 mg baštit i Mamavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.7.16 22:55

@anezkaop
Proc bys nemohla? Mamavit jsou jen vitamimy a nijak nejsou kontraproduktivni. Ja jim jen listovku, to pry staci a pak zacnu horcik, mam ho vyzkousenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
27.7.16 23:32

@Lentilanek taky jsem od jisté doby úplně alergická na otázku, jestli už jsem těhotná. :zed: a když se zeptá snad každej koho kde potkám, to je na zabití. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
28.7.16 07:21

Dobre rano :mavam: Tak ms dorazila, tak vzhuru do dalsiho kola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí