IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
27.7.16 12:39

@esprit1 mě před druhým ket taky bolelo břicho, taky sem brala estrimax ;) určitě je to normální, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 12:40

@lumr prý na uhnízdění embrya :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
27.7.16 12:44

@agiss Zlatíčko děkuji za uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.7.16 12:47

@esprit1 Já teda neměla extrimax, ale mě bolí břicho jako na MS při každé ovulaci. Nemohlo dojít právě k ní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
27.7.16 13:01

@Hanesi to mě taky napadlo, ale ovulace by to právě přes estrimax 1-1-1 být neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.7.16 13:12

@ejbinka zkus určitě :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.7.16 13:31

@Romčinka @ejbinka same ovoce, zelenina, ryby, orechy, doplnkove vitaminy, zadny alkohol + cigarety, denne cviceni a hodne spanku :D :D :D
Ach jo, nic bohuzel nezaruci uspech ale musime myslet pozitivne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.7.16 13:44

@evika 12 tak u nás nic moc…jednomu miminku se nedaří…je menší a ma pomalou srdeční akci. Kontrola za týden…jestli to zvládne nebo vzdá…Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.7.16 14:19

Ahoj, tak teď jsem byla s Lucinkou u dr a má angínu…a já si začínám snižovat imunitu, ach jo. Při ET s Lucií jsem byla taky nachcípaná apak v prvním trimestru antibiotika…naštěstí je Lůca ok. Tak nevím zda se to nebude opakovat… jinak držim palečky Lišcemyšce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.7.16 15:05

@Romčinka Jo beru Estrofem, ale evidentne na me nezabira, radsi uz ani ten kontryhel nepiju, at si jeste neuskodim, kdovi jake to ma ucinky spolu…Bud a nebo, ale uz ani neverim, ze se transfer bude konat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
27.7.16 15:06
@Pavucinkaa píše:
@Tofik on sleduje při vkládání ještě utz? :) a ty to taky sleduješ? :) to je masakr :) to náš dr při iui tam utz ani nemá, tak ivf se asi bude dělat na jiném sále :)jen škoda, že nevíš jak to přesně vypadá :) ale tak ještě je to za dlouho..

Já mám za sebou obojí, jak IUI, tak IVF. Princip je naprosto stejný, jen embryo, bych řekla, zavádí tenčím katetrem. Jinak někdo ultrazvuk používá, někdo ne, mně třeba dr zaváděl vždy bez něj. A jak je ambryo velké - to záleží i na tom, kdy ti ho budou vkládat. nejčastěji se zavádí 5.ti denní, ty mají velikost pod 0,5 mm (to obvykle měří 7denní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.7.16 15:11

@esprit1 dekuji moc. Tak mam od vcera mrsky v sobe, tak jsem zvedava jestli z toho neco bude :-) za 14 dni jdu na krev a kdyz nic tak si mam rovnou dojet pro leky na stimulaci :-) a co ty? moc drzim palce aby to tentokrat vyslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
27.7.16 15:12
@Liškamyš píše:
@evika 12 tak u nás nic moc…jednomu miminku se nedaří…je menší a ma pomalou srdeční akci. Kontrola za týden…jestli to zvládne nebo vzdá…Co ty?

Držím palce, ať to dobře dopadne. Druhé mimčo je v pořádku? Bohužel se stává často že jedno dvojče zanikne… Mně se teď embryo dokonce rozdělilo, na prvním ultrazvuku byly vidět obě, ale jen jedno s akcí… Na další už bylo jen jedno. Popravdě jsem ráda, jednovaječná by bylo velké riziko, navíc dvojky po císaři… Minule jsem měla zavedená 2, to jedno se nechytlo ale vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.7.16 15:15

@Liškamyš Ach jo, to je škoda, musíš věřit, že je silné a zvládne to :palec:..a jak jsi daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.7.16 15:31

@Ecil @Mommo uvidime jai to priroda vymysli..Mam ted hrozne schizofrenni pocity, protpze dvojcata jsou v mem pripade velmi rizikova, na druhou stranu, pocit, ze se tomu iednomu nedari je taky zly. Druhe miminko je pry v naprostem poradku. Dnes jsem 7+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí