IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
28.7.16 10:37

Ahoj holky, tak hlasim negativ vysledky krve. 8o Ja to uz ale vim od pondeli resp. nedele. Asi je to silene a nevim jestli je neco takove mozne, ale myslim ze jsem v nedeli mela na uplne ciste bile intimce to moje embryjko. Byla tam krvava skvrnka o velikosti maleho zrnicka cocky. Normalne se dalo odstanit a intimka byla znova bila.Az ted mi to napadlo, vubec jsem nespinila. Prominte, vim je to nechutne.

Hned jsem se objednala na termin za 2 tydny. Budeme muset absolvovat vse znova. Nemame nic zamrazeno… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.7.16 11:07

@evika 12 tak to je super, moc gratuluju, at se vam dari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.7.16 11:34

@Ginalea To mě teda mrzí, jde vidět, že i po pozitivním testu není důvod se radovat, je to smůla, kór když nemáte mražáčky, ach jo! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.7.16 12:05

@lumr
Asi jako prevenci. Pri prvnim ivf jsem ho nemela. Pri druhem mi ho napsala, pak jsme byli na imunologii, tak zjistili nejaky problem z me strany, tak dr zkusila ten metypred, kterej jsem nakonec ani moc nebrala, protoze jsem otehotnela. A ted mi uz napsala rovnou ten metypred, protoze jsem ho mela od imunologa jednou napsanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.7.16 12:18

@lumr
A hlavne ten prednison je na velkou alergickou reakci. Manzel je alergik a bere xyzal, ale kdyz ma nejakou vetsi ataku alergenů, tak si bere prednison, ale ten ma dvacitku a taky po nem docela dost pribral :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.7.16 12:25

Ahoj holky, dnes jsem 16 den po ET na testech mám stále ducha ale je vždy o malililčko tmavší, tak já nevím, v pondělí jdu opět na krev. Vůbec nevím co to znamená. Kdyby to klaplo, na testu by už byly stejné čárky, ne? Nemám se s kým poradit a jsem napnutá, jak to dopadne…když už mám vítězoslavně ducha, tak z toho nic není. Naději mám, ale je to divné :? Duch sílí tak maličko, že si myslím že je to nějaká anomálie(váček, bez plodu a pod?) Nestíhám to tu ani číst :lol: všem držím pěstičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
28.7.16 12:32

@Ginalea je mi to líto, ta falešná naděje je vždycky nejhorší
@hakna ukaž testíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.7.16 12:35

@Ginalea já myslím, že to možný je. zažila jsem to, ale byla jsem už v 7.tt, takže bylo větší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.7.16 12:44

@Rozarkaa1 zítra si udělám digi test, ale ten asi zobrazí i když to pak nevyjde, mám obavu, že by normálně přišla MS, ale nejde kvůli utrogestanu…i když nic mě nebolí, tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.7.16 12:51

@hakna To je teda divný, že je furt duch, teď asi nic nevykoumáš, krev ukáže, jestli se HCG zvyšuje jak má, moc bych ti to přála…Vím, že se chceš trochu uklidnit, zase když je trošičku silnější, třeba tam naděje je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
28.7.16 13:03

@hakna Tak si skoc na krev jako samoplatce.. Je pravda, ze 16. den uz byla mela byt carka silna, ale zalezi take, jak stare embryo si mela :think: Ukaz fotecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
28.7.16 13:05

@Mazlucha Ja prave cetla, ze Prednison ma dost desive a caste nezadouci ucinky. Tak patram po necem setrnejsim.. Od kdy jsi ten Metypred brala a jak dlouho? Dost o tom uvazuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.7.16 13:06

@hakna ja jsem cetla na jinych chatech v anglictine, ze nektere holky byli tehotne nekolik mesicu a porad meli negativni test. A nebylo jich malo. Nekteri zeny maji nizsi HCG a test bily i kdyz jiz vidno brisko. Treba je vsechno v poradku jej mas proste mene HCG. Nemuzu ti taky prilozit odkaz ale skus vygooglit. Hodne hodne drzim palce a hlavne mysli pozitivne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
28.7.16 13:16

Ahoj dámy, můžu se k Vám připojit? Čeká nás 1. IVF a finančních důvodů na delší dobu i poslední. Máme dlouhý protokol. Teď 24.7. v neděli jsem dostala injekci Diphereline (byla jsem 21.DC) a 8.8. mám jít na UZ a pokud bude vše OK, začne se stimulovat. S tím, že dr. říkal, že punkce by mohla být cca okolo 17.8. a pak ICSI, do dalšího dne se bude čekat kolik se oplodní a pak prodl. kultivace a ET.
Budu ráda za Vaše zkušenosti.. Moc doufám, že nám to vyjde, protože fakt můžeme jít v dohledné době jan na jedno IVF a o prcka se snažíme od začátku roku 2015 a díky zdrav. problémům z mé strany už nemáme jinou šanci.

Chci se zeptat těch co měli dlouhý protokol - jak jste se cítili po té úvodní injekci? A zafungovala Vám??? Dr. se o tom ani nezmiňoval, ale vyčetla jsem na netu, že se může stát, že injekce nezaúčinkuje a že se pak musí píchat zase znovu a čekat?! Proto opravdu doufám že zafunguje a od 8.8. po UZ budu stimulovat.. A kolik dní jste stimulovaly???

Budu ráda když mi napíšete jakékoli info, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
28.7.16 13:18

Holky tak už mám jedno prý moc krásné embryo u sebe.. teď jen nějak přežít těch pár dlouhých dní do testu a doufat, že to tentokrát vyšlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí