IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
1.8.16 07:51

@Hanesi
Me je fajn :) Vubec nic nepocituju, jen me nekdy jakoby tlaci podbrisek. Ale ja to na sobe nepoznam, jestli jo nebo ne. Ach jo, to cekani je dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.8.16 08:14

@Mazlucha Však ve středi/čtvrtek bys už mohla vědět ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.16 09:14

@Hanesi
Nevim jestli se mi chce testovat dřív. Mam strach, ze budu zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 10:04

@Mazlucha A kdy jsi byla na ET? Nějak mě to vypadlo.. :oops:
@Hanesi u mne je to obdobné.. Pobolívá podbřišek, prsa a už od soboty je mi špatně od žaludku, asi na mne doléhá léčba utrogestanem a estrimaxem :roll: V pátek jedu s dcerkou za kamarádkou na chalupu, takže test si budu dělat asi až v úterý tj 12 DC. :roll: Na jednu stranu si říkám, že je to fajn, bude jasno a žádné plané naděje, ale na druhou stranu bych si ty naděje ráda dělala a testovala už v sobotu… Achjo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.8.16 10:06

@Hanesi no mě teď čeká jenom čekání. Zítra na předoperační a pak zase čekat. :zed: A myslím že budu čekat dlouho, dyť já určitě pak po té operaci budu čekat na další MS, což bude za dlouho. Vůbec mi to nedošlo, takže mě se léto už netýká. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 10:07

@hakna A co ty? Už máš krevní testy za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.8.16 10:09

Tak já nemam moc dobré zprávy. Ve středu jdu na odběr, ale dnes (11 DC) na ultrazvuku byl vidět jen jeden folikul odpovídající velikosti, zbylé jsou moc malé. Doktor nám dal na výběr, jestli chceme pokračovat s IVF (první pokus) a nebo jen inseminaci. Zvolili jsme IVF, říkal že i z jednoho vajíčka se to může povést. Já jsem do teď věřila, že to vyjde, ale sakra jeden? :zed: Achjo, tak snad tam bude vajíčko a snad bude dobry.
Píchala jsem Menopur, celkem vysoké dávky, nic k tomu. AHM 1,7 před půl rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.8.16 10:21

Ahoj holky, zdravím po víkendu :kytka: ráno jsem dala krev a po 14 hod budu volat na výsledky, dnešní test měl rovnocené čárky a já jsem napnutá co mi vyjde z krve, vůbec nic mi není, jen mám dva dny citlivá prsa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 10:36

@Nili Achjo, to nejsou moc dobre výsledky. A co na to říkal doktor? Nezbývá než doufat, že to jedno vajíčko bude kvalitní a povede se.. :hug: Moje první stimulace taky dopadla katastrofálně ale druhá byla ukázková, tak nezoufej. Držím palce ať to klapne hned napoprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 10:42

@hakna MOC držím pesti!! Ale ty dvě silné čárky dávají naději ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.8.16 10:47

@esprit1 no věřím celou dobu, MS mi mešká 11 dní a je to 21 dní od ET!!! dnes se vše rozhodne, už mám té nejistoty dost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.8.16 10:48

@Violka81 moc gratuluju k pozitivnímu testu :srdce: :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.8.16 10:55

Jinak mě taky ty věčné dotazy vytáčej, rodina se mě ptá při každém setkání, deptá mě to, ale mlčím a IVF tajím před světem :oops: manžel je mi velkou oporou. Všichni kamarádi už mají děti, kamarádky měli jedno a druhé a už se s nikým nestýkám, nezvládám se dívat na bříška, miminka a debatovat o kojení a pod., věnuju se zahrádce a domečku a s mužem cestujeme a sníme si jak budem cestovat s mláďátkem :srdce: kdo si tím neprojde, tak to nechápe. Lidi jsou neomalení, napřed se mě tisíckrát někdo ptak:kdy bude svatba, kdy dostavíme, už jste se přestěhovali…a teď, kdy bude miminko, jen co bude miminko, budou se ptát a kdy bude sourozenec…vopruz :mrgreen: Jsem ráda, že tady si člověk může otevřeně popovídat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.8.16 11:00

@esprit1 No říkal jen, že jestli tam bude vajíčko, tak i z jednoho vajíčka může být těhotenství. Já jsem byla trochu z toho v šoku, tak jsem se ani moc nevyptávala. :) Jestli se to nepovede, tak to s ním pak proberu detailněji, předpokládám, že by se měli zkusit jiné léky. Případně si možná zajdem na konzultaci do jiného CARu. Já mám hormonální problém, hypofýza v hlavě nefunguje jak má, nedává pořádné signály vaječníkům a ty pak neprodukují hormony jaké by měly.
Za jak dlouho jsi pak šla na druhou stimulaci? Za 3 měsíce? A změnili ti léky?

Já jsem i někde četla, že druhé pokusy bývají úspěšnější, že doktoři už ví, jak asi tělo reaguje a můžou přizpůsobit léčbu podle zkušeností z prvního pokusu. Jenom ale to čekání, to mě zabije! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 12:03

@Nili S druhou stimulací jsem začala uz třetí měsíc od té první. Dr. o tříměsíční pauze nic neříkala a já byla ráda, že nemusím čekat další měsíc.. Měla jsem opět GONAL, jen trochu vyšší dávky a před OPU jsem neměla pregnyl, ale diphereline a plánovali jsme rovnou KET, kvůli hrozícímu OHSS (měla jsem hodně folikulů).
Já o změně CARu po prvním neúspěchu neuvažovala. Jsem v něm spokojená a říkala jsem si, že se poučí a vymyslí něco jiného.. A vyplatilo se ;) Mám sedm zmrazených embryí a jedno u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí