IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
1.8.16 15:04
@Lentilanek píše:
@esprit1 tam prave volala protoze na to koukala jako z jara…mela to v papirech ale nikdo ji nic nerekl…na tel ji sestra rekla at si jede pro recept ze to souvisi s lecbou po IVF :nevim: :think: nakonec tam prej nepojede nezda se ji to

Není to divné, některé car to tak dělají, že ještě po tramsferu píchaj Pregnyl.Ten obsahuje HCG a podporuje zahnízdění. Jen se pak musí testovat později, až vyprchá z těla, jinak by byl test falešně pozitivní.
Jen je divný, že jí recept nenapsali rovnou, když tam byla. A nejde poslat mejlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.8.16 15:06

@hakna jeeee tyyy joooo velka hratulace :pankac: :pankac: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.8.16 15:06

@Lentilanek ten Pregnyl je na zvýšení HCG údajně kvůli lepšímu uhnízdění embrya, když je prý HCG vyšší, tak je větší šance na uhnízdění…některé centra to tak někomu udělají a výsledky jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.8.16 15:09

@bejbyn dekuji…asi di mysleli ze ho ma ci co :nevim: to jsě netusila ze by to mohlo podporit zahnizdeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.8.16 15:16

Poctivě držím pěstičky i Vám čekatelkám, moje cesta byla dlouhá a strastiplná, necítím se nijak výjmečně, dojde mi to asi až dýl-že je to pravda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 15:20

@Lentilanek Můj CAR mi nabízel, že mi pošle recept poštou, tak ať to zkusí..
@Dr.Renča @bejbyn no, člověk se pořád učí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 15:22

A nejvíc se ze všeho se těším, až budu moc na všechny poznatky o ET, KET, OPU, GONALu, pregnylu, diphereline, utrogestanu, estrimaxu… Zapomenout a celé IVF hodit za hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.8.16 15:26

@Dr.Renča dekuji za info :) predano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.16 15:36

@esprit1
Vubec nevim, kdy testovat. Podle CARu mam testovat 9.8. To budem na dovce, mozna to zkusim poprvé v sobotu nez odjedem, to uz budu 11 dni po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
1.8.16 15:53

Jak dlouho trva schvaleni pojistovny?

Holky posilam pozdravy… cekam na schvaleni 1.IVF od pojistovny.. jak dlouho to PROSIM trvalo u vas?.. mam VZP.

Blizi se mi MS tak se bojim ze to nestihnou…

Příspěvek upraven 01.08.16 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.8.16 15:58

@Mazlucha V sobotu už by tam něco mělo být ;) Já bych měla vydržet až do 10.8. Ale asi to nedám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.8.16 16:02
@esprit1 píše:
A nejvíc se ze všeho se těším, až budu moc na všechny poznatky o ET, KET, OPU, GONALu, pregnylu, diphereline, utrogestanu, estrimaxu… Zapomenout a celé IVF hodit za hlavu ;)

to já bych tedy také ráda, ale bohužel mi druhý pokus nevyšel a opět nemám nic zamraženo…takže změna Caru, už mám termín na první konzultaci v srpnu a také už mám termín na reprodukční imunologii do Plzně k Prof. Mudr. Ulčové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.8.16 16:03

@Violka81 @hakna moc, moc gratuluji!!! a také závidím (v dobrém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
1.8.16 16:22

@ronia asi záleží na CARu, my jsme už ve druhém centru a nikdy to nebyl problém, žádost šla úplně mimo nás a CAR si to s pojišťovnou vyřešil vždy sám, že se mohlo začít klidně hned. Zvláště VZP ndělá problémy, ani v případě PGD, když ej k němu indikace (genetická zátěž, a/nebo potraty). Ale některé holky tu snad psaly, že dva měsíce čekaly. Kam chodíte do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.16 16:46

@ronia
V CARu rikaji do dvou mesicu. My meli za mesic schvaleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...