IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
2.8.16 13:00

@esprit1 jj, já mám značku BeSafe - funguje to tak, že to drží ten spodní pás pod bříškem, takže je menší riziko poškození plodu při nárazu ;) Je to pohodlné :palec: Já se teď nehody bojím jak čert kříže, i sebemenší náraz by mohl způsobit krvácená s té nízkouložené placenty a to by byl problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.8.16 13:17

@Lentilanek tak držím moc palce, aby jich bylo co nejvíc. Kdy jdeš na kontrolu, kde by už mohlo být vidět, jak reaguješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.8.16 13:19

@Hanesi ty jo, to jsem taky neslyšela, že by byl nějaký takový pás. Já totiž taky hodně jezdím, takže do budoucna je dobrý vědět :pankac:
@esprit1 řekla bych až moc dobře. Pokud bude někdy další pokus, tak doufám, že mi ty dávky trochu sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
2.8.16 13:26
@Hanesi píše:
@hakna na začátek toho moc nepotřebuješ, vlastně nic… potom je dobrý nějaký dlouhý polštář, třeba přímo ten kojící, výborně se na něm spí i když bříško teprve začíná růst ;) vlastně se s ním spí dobře i bez bříška :mrgreen:
No a určitě kyselinu listovou a vitamínky ;)

doberu inofolic a pak mám listovku, beru calcium s magnéziem-to mi doporučili v Gennetu, tak doberu zásobu :D sklízim úrodu ze zahrádky, vitamínů mám dost, šokuje mě, že mě přešla chuť na sladkosti…teď mám pořád chuť na rajče s pepřem a solí 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
2.8.16 14:38

@hakna tak já jdu taky tak :D…no je to mazec asi mi to ještě úplně nedošlo ;) např. dnes jsem šla do práce jen v natelniku a pak jsem si po cestě nadávala že je zima… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.8.16 14:38

@Hanesi Tak se moc opatruj a pokud to půjde, cestování se vyhni, ale to ty určitě děláš i bez mých rad :hug: Už aby byl 40.TT a bobanek venku u tebe v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.8.16 14:45

@Violka81 @hakna holky ten začátek těhotenství je takový nijaký, člověk lehko „zapomene“.. :oops: ;) ale po prvním trimestru cca v 21.TT s prvnimi pohyby to je mazec!!! :srdce: Nádherný pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
2.8.16 15:04

@Violka81 musíme si zvyknout :srdce: @esprit1 to si neumím představit a moc se těším :srdce: teď musím stihnout opálit a nabarvit kolébku, co mám na půdě, aby měl :andel: kde hajat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.8.16 15:46

@esprit1 teď stimuluji u dlouhého protokolu, zítra mě čeká po týdnu kontrola, tak uvidím, nejspíš bude naplánovaný odběr, jestli je všechno tak jak má. :jazyk: Ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.8.16 16:07

@Lentilanek
Kolik mas AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
2.8.16 17:13
@Mazlucha píše:
@Ecil
Aha. No tak vidis, me to prislo divny. Pri normalnim cyklu jsem mela u sve gyndarky v obdobi ovulace max 10 mm, proto se mi to nezdalo. Ale pri stimulaci to roste asi opravdu vice :D Takze je mozne, ze byla v den OPU, ktere bylo 14 den jeste vyssi? Treba taky tech 19 mm?

Ja ji mela pokaždé měřenou naposledy pred OPU a byla takhle vysoká. Pak pred ET uz mi ultrazvuk nedělali, dr si pokaždé pochvaloval, ze je ukázková a ze za těchto podmínek se musi embryo chytit.

@esprit1 píše:
@Ecil No vidíš a někde si jedna slečna stěžovala, že ji neudělali transfer kvůli tomu, že měla prilis vysokou sliznici tuším právě nějak nad 18 mm.. :nevim:

Tak to nevim, mně fakt říkal opak, byl pokaždé nadšený, jak je vysoká. A protoze se pokaždé povedlo, verim mu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
2.8.16 17:21
@Rozarkaa1 píše:
@Ecil a z čeho se vlastně ty cysty udělají? Je možný, že tam třeba zůstal nějaký folík, který neodsáli, tím pádem potom stále roste a jde do cysty?

Je to z folikulu, z prázdného, ve kterém se nevytvořilo vajíčko. Aspon tak mi to říkal. Zatim zkus byt v klidu, mně odešla s MS, to bude dobrý, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.8.16 19:47

@Mazlucha nám 2,4 :( prej spodní hladina je 2 ale měřili mi to v listopadu tak buh ví jak je to ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.8.16 19:51

@Rozarkaa1 no jdu v pátek ale to teprve budu začínat s hormonama mám dlouhej protokol ted mám jen za sebou tu první zastavovaci injekci tak uvidím až na tý další kontrole… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.8.16 20:38

@Lentilanek
No vidis a se mnou to nikdo neresil a dnes jsem na tvuj popud koukala do papiru a mam 1,54. Takze nezoufej, i s takto nizkou hodnotou muže byt dost vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí