Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 jj, já mám značku BeSafe - funguje to tak, že to drží ten spodní pás pod bříškem, takže je menší riziko poškození plodu při nárazu
Je to pohodlné
Já se teď nehody bojím jak čert kříže, i sebemenší náraz by mohl způsobit krvácená s té nízkouložené placenty a to by byl problém ![]()
@Lentilanek tak držím moc palce, aby jich bylo co nejvíc. Kdy jdeš na kontrolu, kde by už mohlo být vidět, jak reaguješ?
@Hanesi ty jo, to jsem taky neslyšela, že by byl nějaký takový pás. Já totiž taky hodně jezdím, takže do budoucna je dobrý vědět ![]()
@esprit1 řekla bych až moc dobře. Pokud bude někdy další pokus, tak doufám, že mi ty dávky trochu sníží.
@Hanesi píše:
@hakna na začátek toho moc nepotřebuješ, vlastně nic… potom je dobrý nějaký dlouhý polštář, třeba přímo ten kojící, výborně se na něm spí i když bříško teprve začíná růstvlastně se s ním spí dobře i bez bříška
No a určitě kyselinu listovou a vitamínky
doberu inofolic a pak mám listovku, beru calcium s magnéziem-to mi doporučili v Gennetu, tak doberu zásobu
sklízim úrodu ze zahrádky, vitamínů mám dost, šokuje mě, že mě přešla chuť na sladkosti…teď mám pořád chuť na rajče s pepřem a solí
![]()
@hakna tak já jdu taky tak
…no je to mazec asi mi to ještě úplně nedošlo
např. dnes jsem šla do práce jen v natelniku a pak jsem si po cestě nadávala že je zima… ![]()
@Hanesi Tak se moc opatruj a pokud to půjde, cestování se vyhni, ale to ty určitě děláš i bez mých rad
Už aby byl 40.TT a bobanek venku u tebe v náručí ![]()
@Violka81 @hakna holky ten začátek těhotenství je takový nijaký, člověk lehko „zapomene“..
ale po prvním trimestru cca v 21.TT s prvnimi pohyby to je mazec!!!
Nádherný pocit..
@Violka81 musíme si zvyknout
@esprit1 to si neumím představit a moc se těším
teď musím stihnout opálit a nabarvit kolébku, co mám na půdě, aby měl
kde hajat
@esprit1 teď stimuluji u dlouhého protokolu, zítra mě čeká po týdnu kontrola, tak uvidím, nejspíš bude naplánovaný odběr, jestli je všechno tak jak má.
Ty jsi na tom jak?
@Mazlucha píše:
@Ecil
Aha. No tak vidis, me to prislo divny. Pri normalnim cyklu jsem mela u sve gyndarky v obdobi ovulace max 10 mm, proto se mi to nezdalo. Ale pri stimulaci to roste asi opravdu viceTakze je mozne, ze byla v den OPU, ktere bylo 14 den jeste vyssi? Treba taky tech 19 mm?
Ja ji mela pokaždé měřenou naposledy pred OPU a byla takhle vysoká. Pak pred ET uz mi ultrazvuk nedělali, dr si pokaždé pochvaloval, ze je ukázková a ze za těchto podmínek se musi embryo chytit.
@esprit1 píše:
@Ecil No vidíš a někde si jedna slečna stěžovala, že ji neudělali transfer kvůli tomu, že měla prilis vysokou sliznici tuším právě nějak nad 18 mm..
Tak to nevim, mně fakt říkal opak, byl pokaždé nadšený, jak je vysoká. A protoze se pokaždé povedlo, verim mu ![]()
@Rozarkaa1 píše:
@Ecil a z čeho se vlastně ty cysty udělají? Je možný, že tam třeba zůstal nějaký folík, který neodsáli, tím pádem potom stále roste a jde do cysty?
Je to z folikulu, z prázdného, ve kterém se nevytvořilo vajíčko. Aspon tak mi to říkal. Zatim zkus byt v klidu, mně odešla s MS, to bude dobrý, uvidis.
@Mazlucha nám 2,4
prej spodní hladina je 2 ale měřili mi to v listopadu tak buh ví jak je to ted ![]()
@Rozarkaa1 no jdu v pátek ale to teprve budu začínat s hormonama mám dlouhej protokol ted mám jen za sebou tu první zastavovaci injekci tak uvidím až na tý další kontrole… ![]()
@Lentilanek
No vidis a se mnou to nikdo neresil a dnes jsem na tvuj popud koukala do papiru a mam 1,54. Takze nezoufej, i s takto nizkou hodnotou muže byt dost vajicek