Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sistasa ahoj a vitej
a neudelaji ti predoperacni v CAR? Me ho nastesti v Motole udelaji primo tam…to litani kolem toho je desny ![]()
@sistasa Vítám tě mezi nás ![]()
No jestli jsi četla všech 525 stránek, tak máš můj obrovský obdiv
![]()
Když podstupujete IUI, tak asi máte i šanci na přirozené těhotenství, viď? Kde je tedy zakopaný pes vám řekli?
Tak ja mam na svoje pomery dobre zpravy.
V pondeli (11 DC, stimulace Menopurem) mi doktor rekl, ze je tam jen jeden vhodny folikul, ze ostatni jsou moc male. Dnes jsem byla na odberu a jsou z toho dve vajicka. Jeden folikul stihl jeste dozrat. Ja mam radost!!! Hrozne jsem se bala, ze v tom jednom folikulu ani vajicko nebude a ze jsou dve, tak to je nad ocekavani. Tak snad co se pokazilo na kvantite bude vynahrazeno kvalitou!!!
U obou jsme zvolili PISCI a prodlouzenou kultivaci. V patek si mam volat.
@sistasa
ahoj, kam chodíš, v Gennetu za 500Kč udělají předoperační ![]()
@Nili Jůůů, paráda, to je dobré znamení!
Držím jim pěsti, aby to vybojovala a tobě, aby jsi to čekání teď psychicky ustála ![]()
@Alon Tak to jsm te spatne pochopila..
IVF CLINIC v Olomouci to má 8 tis. za metodu ICSI, poprvé jsem platila 8 tis. za dvě vajíčka a podruhé 8 tis. za 13 vajíček. Mrazení je 5 tis plus 1 tis. poplatek na rok, mrazení po jednom embryu ale těch 6 tis je za všechna embrya. Jiný CAR jiný mrav ![]()
@sistasa Ahoj vitej
Máš to ale shony hned na začátku. Snad se ti podaří sehnat šikovného doktora..
Díky moc za přijetí
můj CAR má dovolenou a předoperační chce od praktika.. Dnes mi jedna sestřička řekla, že když mě doktorka nezná jakožto novou pacientku, tak by mě stejně asi nevzala, když bych po ní hned něco chtěla
tak od toho snad doktoři jsou ne…
Jinak u nás je příčina víceméně nezjištěná, chodíme do CAR ve východních Čechách od podzimu, snažíme se cca 2 roky. Já měla trošku zhoršenou štítku, ale už na to beru léky a je to v normě, partner má o malinko horší spermio, ale dle CARU žádný dráma, tak nevíme, kde je zakopanej pes…
@Nili jee tak gratuluji hodne stesti
hlavne ted prvne nervy na to cekani