IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
4.8.16 09:20

@hakna
To je dobrej napad :mrgreen: Ja myslela, ze bych mu poslala tu fotecku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
4.8.16 09:25

@Mazlucha gratuluji a tentokrát ne tiše, ale hrozně závidím. :hug: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
4.8.16 09:25

@Mazlucha když to vydržíš až příjde domů a ukážeš mu slavnostně test, tak můžete být dojatý spolu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.8.16 09:26

Holky a jeste jeden dotaz. Ofiko testovat mam v utery, pak dojit na krev a po potvrzeni se objednat na za 3 tydny na kontrolu. Jenze mi budeme na dovoleny, takze nevim, jestli muzu na krev potom nebo se domluvit s doktorkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.8.16 09:28

@hakna
Asi to vydržím a pocitam, ze bude brecet vic jak ja :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
4.8.16 09:30

@Mazlucha já jdu taky na kontrolu až déle, u mě má dovču Dr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
4.8.16 09:38

@Mazlucha já bych to taky nechala až na doma, abych viděla tu jeho okamžitou reakci, takhle bys o to přišla :srdce:
Bych do CARu zavolala ještě před dovčou a domluvila se, jestli dojít teď a nebo až po dovče. Já bych si tam ale došla asi pro sichr ještě před dovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.8.16 09:48

@Mazlucha halvně si pohlídej, abys měla dost utrogestanu, nebo co crinone, nebo co máš. já měla tenkrát akorát tak do té krve, tak jsem tam stejně musela ;) A kdy odjíždíš na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.8.16 09:52

@Mazlucha Krev bych nechala až po dovolené (pokud bych měla trpělivost a neodjizdela na dva týdny) a radost z testu bych s mužem sdílela společně až přijde z práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.8.16 10:00

@Mazlucha jeeeee krasa vidim taky 2!!! Juuuu ja ti to tak preju a zaroven kriciim ja chci takyyy ;) tak at jen silí a kdy jdes na krev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.8.16 10:23

Holky leků mam dost, ty jsem si pri ET nechala dopsat, abych vydrzela. Na dovcu odjizdime v sobotu, takze se mi zitra narychlo do Gennetu cestovat nechce, to bych spis skocila k nam do nemocnice, ale myslím, ze na krev je brzo hcg bude nizke, tak abych nebyla v nervu, jestli roste. Zkusim zavolat do CAR doktorce az v den ofiko testovani a domluvim se s ni. Takhle bych sla na krev pristi stredu a pujdu nasledujici pondeli, to takovej problem nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.8.16 10:24

@Lentilanek
Krev ted prave resim. Nejspis pujdu v pondeli 15.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.8.16 10:33

Holky fakt diky moc za podporu, jsem rada, ze na to clovek neni sam. Ted jen, aby vse doslo do zdarneho konce. Tohle byl posledni pokus, pak by jsme to museli nechat zase na prirode :D
Test jsem zabalila do masle a dam ho chlapovi az dorazi domu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.8.16 10:47

@Mazlucha pak dej vedet co manzel :) jsem zvedavec :) - mam radost! Moc drzim pesti at je vse v pohode az do porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.8.16 10:48

@Mazlucha Jůůůů!!! Super, držím moc palce, pěsti všechno!

Já mám za 23 hodin volat, jestli se podařilo oplodnit moje dvě vajíčka a jak se jim daří… odpočítávám to na hodiny, ale hodina je jak deset hodin. :D Když někam jdu, tak mám buď zaťaté pěsti, nebo držím palce v dlani nebo mám ruce sepjaty jakože se modlim. Psycho! :D Už se těším z práce domů, myslím, že dnes vygruntuju celej byt a pak se podivám na na celou řadu seriálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí