IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
5.8.16 11:03

@lumr no já jdu v úterý na tu operaci. Včera sem byla na genetice, výsledky prý budou do měsíce, tak snad bude vše v pořádku. Akorát už začínám mít strach, co když bude zase nějaký problém. Už je toho na mě nějak moc, ale snažím se s tím poprat. Těším se na víkend, to bude přítel doma, takže nebude čas na nějaký přemýšlení a hlavně sme se domluvili že si sedneme a domyslíme, co vše je třeba na svatbu ;) tobě to samozřejmě dopadne dobře, budeš měsíc přede mnou takže už se v porodnici nepotkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.8.16 11:06

@Mazlucha mam gonal do utery 225 jednotek…cetla jsem ze gonal asi davaji skoro vsem :D
Jsem zvedava jak na nej budu reagovat ;( od ledna mam navic 6kg mrzi me to ale ted hlavne to mimco…jsem zvedava co se mnou udela gonal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.8.16 11:07

@Mazlucha mam gonal do utery 225 jednotek…cetla jsem ze gonal asi davaji skoro vsem :D
Jsem zvedava jak na nej budu reagovat ;( od ledna mam navic 6kg mrzi me to ale ted hlavne to mimco…jsem zvedava co se mnou udela gonal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.8.16 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
5.8.16 11:15

@esprit1 budu moc moc držet pestičky :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
5.8.16 11:23

@Nili Dnešní den mámetzatím ve znamení dobrých zpráv.. Držím palce ať se tě zítra drobek pořádně chytne a pustí až za 9 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.8.16 11:23

@Lentilanek tak se pěkně nastimuluj, ať je úroda, taky jsem měla Gonal, přibrala jsem a i teď jsem stále nesplaskla :think: ale jinak v pohodě, jehličky jsem se bál a ke konci už jsem se píchla i poslepu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
5.8.16 11:24

@Violka81 Děkuji :hug: A jak je tobě, jak zvládáš začátek těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.8.16 11:30

@Lentilanek
Taky jsem mela poprve Gonal, k tomu pak Luveris a reagovala jsem nejlepe ze vsech ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
5.8.16 11:33
@Nili píše:
Jéé holky, teď jsem volala do CARu. Ve středu mi odebrali vajíčka, ale byly jen dvě. Obě jsou oplodněná (obě PISCI) a vypadají prý pěkně, tak jak by dnes měly vypadat. Zítra jdu na ET, nechám si zavést jen jedno, druhé zmrazíme. Uf, nemůžu tomu uvěřit! Dnešní ráno bylo hrozny, tak vynervovaná jsem snad nikdy nebyla.Díky všem za podporu!

Skvělý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.8.16 11:34

@hakna tak snad bude hodne vajicek…pribrala 8o 8o to mi ani nerikej ja uz jsem byla prd timhle vsim vetsi ale prijde mi ze po vsem nabiram…no a nabrala jako ze treba vody nebo jak je se ti zvetsili vajecniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
5.8.16 11:40

@Hanesi Měla jsi samozřejmě pravdu, odjíždí se mi lehčeji.. :* Ale jsem opravdu opatrná a plnohodnotné štěstí a radost nastane až po ultrazvuku a srdíčku, pak uverim, že jsem těhotná.. ;) A toho dnešního ducha jsem ani nefotila, byl slaboučký.. Ale byl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
5.8.16 11:43

@Lentilanek Já taky měla GONAL. První IVF 150 jednotek a druhé IVF 187 a nepribrala jsem ani deko, tak snad i ty ho budeš dobře zvládat a vykouzlíš spoustu vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.8.16 11:54
@Lentilanek píše:
@hakna tak snad bude hodne vajicek…pribrala 8o 8o to mi ani nerikej ja uz jsem byla prd timhle vsim vetsi ale prijde mi ze po vsem nabiram…no a nabrala jako ze treba vody nebo jak je se ti zvetsili vajecniky?

nafouklo se mi břicho(vaječníky) a to už mi nesplasklo, byla jsem po hormonech nateklá a bylo vedro, zadržovala jsem vodu. Měla jsem nadváhu už před stimulací, natekla jsem po hormonech a teď jsem kulatá a to je těhotenství úplně na začátku 8o nechci se vidět po porodu, vůbec teď nemám chuť na sladké, smažené nejím nikdy a stejnak jsem kulička :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
5.8.16 12:05

@agiss Budu na Tebe moc myslet a drzet palce. Urcite to bude v poradku. Kde Ti to budou delat? Treba jak ted budes mit starosti se svatbou, povede se ;) Ja si velke iluze nedelam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí