Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Yurika
To, ze jste oba zdraví mate uz lekarsky potvrzeno? Nebo je to jen domnenka?
@sofka34
Tak nejak ruzne. Ja byla na ET jedno ve 12,pak ve 13:30 a naposledy 14:15. Zalezi, jak maji naplanovany sal a klientky
Holky pichnuto chtela jsem sama ale ne nedala jsem to nakonec mi to pichal manzel…nadvakrat! Poradne to nedomackl
no neni to nic hroznyho ale strach dela svoje ![]()
Krasnej vecer holky
@Yurika nejprve bych zasla za gynekologem at ti da doporuceni na spermiogram a pak dal…s umelim neni o co stat je to spousta casu, nervu, penez..jsi mlada nevim kolik je partnerovi ale myslim ze bych to zkousela prirozene…
@Lentilanek Tak zítra už pěkně sama, nic to není, nejlepší je rychle bodnout, rychle zmáčknout a je to..
A ty pícháš večer? Mě bylo řečený, že se to musí píchat ráno a je to tam i dokonce napsané ![]()
@Mommo no dnes jsem se 10 minut překecávala že to dám, ale já mam panickou hruzu z něčho tak malého že si to pícháš do sebe…manžel bude nejlepší tem má praxi
mě se sestra ptala kdy to budu píchat jestli ráno nebo vecer říkala jsem jí že ve 20:00 a nic mi na to neřekla jen že ok
…takhle vecer mám už manžela doma a jsem v klidu než se stresovat ráno a kdyby mi bylo blbe přez noc to rozchodím než pujdu do práce ![]()
@Mommo @Lentilanek holky nevím co pícháte, jestli na stimulaci, ale jestli ráno nebo večer je asi jedno, mě se zeptali kdy chci, tak sem řekla že chci večer tak kolem půl deváté že si to sama nepíchnu, že musí přítel a hlavně abych byla už z práce doma. Akorát říkali že mám dodržovat hodinu +-dvě hodiny ![]()
@agiss jj taky to tak vidím já ted začala píchat gonal 225 jednotek do uterý pak se uvidí…pro me je proste lepsí ten večer
![]()
@agiss @Lentilanek No já jsem právě taky chtěla večer a řekli mi, že to musí být asi do 10h píchnuto, i když jsem nechápala proč…tak jsem musela v 5h ráno než jsem šla do práce, abych to tam nemusela tahat a o víkendu jsem si musela natáčet kvůli tomu budíka…ty rozdíly jsou fakt velký na jednotlivých klinikách, nestačím se divit
Důležitej je účinek ![]()
@Mommo ty rozdíly tedy jsou jak říkáš tak velky jsem zvědavá jak to dopadne uvídíme a kolik jsi doplácela za jak velká pera?
@Lentilanek
To pujde neboj. Ja pichala vecer, jen mi dali vybrat hodinu jestli 20:00 nebo 21:00. Pak ta posledni injekce na uvolneni vajicek se musi pichnout presne v urcenou dobu. Vzdycky ta prvni byla hruza, ale pak to slo. Ted jeste picham fraxiparine a uz se tesim az nebudu muset. Blbe se picha, boli a dela modriny.
Drzim palce, at to jde co nejlip ![]()
Stejne jsme statecne, ze jsme ty injekce vubec dali. Ja mam z jehel respekt, feťák by ze me byt nemohl ![]()
@Mazlucha Jestli můžu poradit - dej si na břicho kostku ledu z mrazáku, nech ji tam cca 5 min a pak do toho místa píchni - Fraxiparine vůbec neucítíš. Já ho musela píchat minule celé těhotenství až do konce šestinedělí, teď totéž a díky tomu pohoda.
@Ecil
Ja budu pichat jen do 8tt. Led zkusim, diky za radu, ale az po dovce ![]()
@esprit1 Ahojky, tak moc gratuluji k dusiku
u me IUI asi vyslo
v pondeli jdu na potvrzeni z krve
tak at nam to dobre dopadneee ![]()
@Lentilanek Já jsem měla 900j+900j+450j…platila jsem 5500kč…to má taky každej jinak tu cenu, jsem zjistila, což nechápu. ![]()