Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mommo
Tolik
No to je palka. Ja platila za leky 2506kc, z toho bylo 450 za Luveris, ktery pojistovna nehradi vubec
@Jitule1988 gratuluji
@Mommo u jaké jsi poj.?mám pocit jestli CAR si k tomu nepřihazujou marži
jájsem v Motole a mam VZP
@Lentilanek já měla 900, 450 a teď ještě další 450 a nedoplácela jsem zatím vůbec nic. ![]()
@Mazlucha @Lentilanek…no to je síla teda, to nechápu…jsem u VZP, to si snad CAR přihazuje fakt! Jsem pěkně naštvaná, ale zeptám se na to doktora. ![]()
@Mommo
CAR si neprihazuje, to je o pojistovne. Mam 211 a ta je docela v tomhle dobra ![]()
@Mazlucha mně gynekolog, kam jsem se chtěla přehlásit nechtěl vít mj. i proto že od 211 už má 3 měsíce nezaplaceno
@Mommo to se zeptej me to taky nejde do hlavy..když je stejná pojištovna stejná dávka
@Alon to se divím a neberou ti to třeba z nějaké záhohy? my pak budmeme platit jeste 15 tis jako zálohu na IVF a procedury co budeme chtít.
@Jitule1988 Jůů, tak to je super zpráva
potichounku gratuluji
a držím i nadále pěsti! Super, že IVF nakonec nebude potřeba ![]()
@Hanesi dekuji moc;) dneska mi to potvrdil i digi test clear blue;) a ja tomu ani trochu neverila…takze sem se po iui nijak zvlast nehlidala:) po pondeli krvi tomu zacnu verit vic;)
@Jitule1988 Ono je lepší normálně fungovat
Sliznice musí být prokrvená a to jde jen při standardním režimu ![]()
Pondělí je za chvílí tak ať tam máš pěkné číslo! ![]()
@Mazlucha píše:
@Mommo
CAR si neprihazuje, to je o pojistovne. Mam 211 a ta je docela v tomhle dobra
Tak to neni. Pohybuji se v tom. Pojišťovny hradí lék do výše maximální úhrady (tu stanovuje SUKL) -tzn. vsechny stejne. Pak záleží na vice faktorech - buď primo firma, která lék dodává, ma prodejni cenu vyšší nez je maximální úhrada, rozdíl hradí pacient. Pak samozřejmě záleží na marži, kterou si stanoví lékárna, resp.CAR. Takže v různých CAR, i pri stejne pojišťovně, můžeš doplácet různě.
@Jitule1988 To je nádhera, musí to být krásnej pocit a IVF nemusíš podstupovat, ušetříš si nervy a peníze ![]()