Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jitule1988 píše:
@esprit1 Ahojky, tak moc gratuluji k dusikuu me IUI asi vyslo
v pondeli jdu na potvrzeni z krve
tak at nam to dobre dopadneee
No to je skvělý, drzim palce ![]()
@Mommo je to zvlastni pocit;) kdyz sem nasla poprve ve ctvrtek ducha tak mi ukapla slza:) ale dneska uz jsem tak nak cekala vysledek…pocurala jsem dva papirky a ten digi test;) asi projistotu;) snad ivf treba nebude…ale jedu v pondeli stejne do car…mam tam konzultaci kvuli protokolu prave, kdyby nahou ms dorazila…tak mi tam rovnou vemou krev a snad zjistime ze je vse jak ma;)
@Jitule1988 jé tak i já tobě gratuluji.. Zatím jen šeptem
je skvělé, že nakonec nemusíš podstupovat IVF, je to opravdu zápřah jak pro tělo tak i pro nervy.. Přeji pozitivni zprávy v pondělí ![]()
Příspěvek upraven 06.08.16 v 14:44
@Tofik Děkuji. Snad to konečně klapne
A co ty, vyřešili jste nějak ten hematom? ![]()
@esprit1 ne ne, nijak jsme to neřešili. Ale vzhledem k tomu, že se dostavily nevolnosti, tak věřím, že je vše jak má
Kam jedete na dovču? my se právě vraátili o dva dny dřív, už včera. Ubytování a jídlo bylo strašný a děti začaly ve čtvrtek zvracet, přičemž malýmu to trvalo i v pátek, tak jsme se báli, abychom s ním nemuseli do špitálu a tam nikde nic není.
@Jitule1988 oni si Tě v CAR asi nechají, dokud nebude vidět
Pak Tě šoupnou k Tvýmu gynekologovi
@Tofik
No vidis. U me problem s pojistovnou neni a to jsem ted byla u dost doktorů
@Mazlucha to je dobře. Já k 211 přešla kvůli CAR, pže s VZP neměli smlouvu. Teď už jsem si zase podala žádost o přestup, pže co můžu porovnat, tak výhody mají lepší
@esprit1 super zpráva!!! mooc držím palce, ať dušík pěkně sílí
![]()
Tak holky, já si před 10 minutama prdla první injekci Menopuru 225 jednotek… uff. Šlo to celkem lehce, píchala jsem si Fostimon při IUI, tak už jsem z toho takovou hrůzu neměla
Jenom to míchání roztoku a prášku a pak naměřit přesnou dávku je trochu alchymie
Jinak já jsem přibrala už od podzimu, kdy jsem začala brát Duphaston a pak ten Fostimon při IUI, teď po tom všem to bude mazec
nejsem žádnou hubeňour a od listopadu 10 kg nahoře a teď teprv pořádná stimulace…
Jinak já jsem za sprej Synarel a 6 dávek Menopuru platila 2900 a další dávky budu doplácet po kontrole, pojišŤovna 211, tak nevim… ![]()