Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jitule1988 píše:
Holky tak tehu z krve potvrzeny;) a za 14 dni UTZ;)
Gratuluji ![]()
@Jitule1988 gratuluji
at krásně roste @Rozarkaa1 to mě mrzí aspoň, že ta sliznice a nativ tak tfuj tfuj na příště ![]()
@agiss píše:
@Mommo jj zítra jdu na to, už se trochu začínám bát
Tobě zítra moc držím palce
, já mám hysteroskopii s biopsií endometria a zjišťováním průchodnosti vejcovodů za sebou, byla jsem na tom ambulantně, zvládla jsem to bez narkozy. Bylo to nepřijemné, ale nic, co by se nedalo v pohodě vydržet. Ty máš navíc tu dilataci hrdla, na to mne upozorňoval dr, že kdyby bylo uzké, musela bych do narkozy, protože to potom bolí. Ale i tak mne uklidňoval, že po probuzení budu případně v pohodě.
Holky a mám pro vás krásnej příběh neda mi to se nepodělit…ted mi volala kamarádka…aby jste pochopili 3 roky se snažili, má hnusnou endometriozu, stítku plus je bez jednoho vejcovocu a pul vajecníku ji sežrala endoška…měla 2 IVF jedno dopadlo mega hyperstimulačním syndromem byla 3 týdny v nemocnici,…z druhého má holčičku ale 3 mesíce krvácela byla X krát v nemocnici na transfuzi a infuzi, špatně uložená placenta srdce ji zlobylo… před cca 4 měsíci otehotněla PŘIROZENE! Její gynekolog ji řek že se zbláznili…první testy ok druhé dopadly zle 1:65 že je mimčo postížené…rozhodla se že si zaplatí 25 tis za testy…přišli jí dnes výsledky a vše je v pořádku a bude mít 2 holčičku
![]()
holky zázraky se dějí
![]()
@Rozarkaa1 Někdy je ta cesta k otěhotnění trochu delší. Cysta mě mrzí, ale je pozitivní, že KET bud díky sliznici v nativu a nebudeš se muset zase cpat hned od začátku hormony ![]()
@Lentilanek Tak to si chudina teda vytrpěla problémů, ale jak říkáš, zázraky se dějí…happy end…to je důležitý…povzbudivej příběh ![]()
@Violka81 dny utíkaj, na UTZ jdu až 19.8. a nemůžu se dočkat, Dr. je u moře
nic speciálního nepociťuju, mám šílený akné na ksichtě, ani v pubertě jsem tím tak netrpěla
bolej mě prsa, jinak nic. Když je mi šoufl, tak cucám bombon a zažene se to, tak se mi to daří nadále tajit
Co ty, jak se cítíš? ![]()
@esprit1 jo, jo, jooooo! Mám obrovskou radost!! ![]()
Držím pěsti i dále ![]()