Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss No vidíš, hlavně že to máš už za sebou, ať je všechno dobrý ![]()
@esprit1 tak to je paráda, ano změnili jsme v Gennetu a čekám na MS a jdu na nějaké testy tak uvidíme ![]()
@Tofik výsledky za tři týdny
tak snad bude všechno v pořádku ![]()
Pak začnu s prvním dnem MS zase stimulovat sliznici estrimaxem, teď mam v propouštěcí zprávě že sliznice nízká, tak hlavně aby narostla potom ![]()
@Mazlucha moc krásný testík
radost pohledět ![]()
@Tofik tak hlavně, že je vše v pořádku
přijde mi, že je střevní chřipka teď všude, mám ji já, přítel, okolí… tak tfuj tfuj, ať tě to brzy přejde!
@agiss jsi statečná
snad bude vše ok ![]()
@Mommo díky moc ![]()
@sistasa děkuju, už přešla. my jednodenní, jako to měly děti. V CAR mi taky říkala, že je toho teď hodně…je fajn, že má nový dr. tak hodnou sestru. Já si taky popovídala u gyndaře se sestrou. taky zažila ZT, takže chápe a povzbudí, je moc hodná.
Holky dekuju ![]()
@agiss
Drzim palce, at jsou vysledky ok. Ruka brzy splaskne, mozna pomuze chladit. Nejspis te blbe pichli. Ja mela po kanyle vzdy jen modrinu. Ted po posledni me bolel jen vpich asi tyden.
Holky, jeste mi prosim poradte. Mate nektera zkusenosti s tampony do bazenu pro tehotne? Chceme s holkou do bazenu, porad nad tim spekuluju. Tampony jsou napusteny nejakou vazelinou, ze nepropusti tu vodu, aby nevznikla infekce. Ale zase je tam napsany, ze vhodne pouzit po porade s lekarem, tak nevim. Pak zase veta, mozne pouzit, pokud je tehotenstvi fyziologicky v poradku, coz nevim, ze?
@Mazlucha já vím, že to ženský běžně používají. Já teda ne. Nebo se zkusit zeptat v lékárně, jestli nejsou ještě nějaký spešl. A ty jejich komenty..oni se musí jistit, kdyby si náhodou chtěl někdo stěžovat a žalovat je. Já bych se nebála a použila.
@Mazlucha Já jsem z lékárny a normálně si je těhule berou. Samozřejmě zavádět opatrně. Je to napuštěný klasickou vazelínou a ta nijak neškodí. Žádný speciální pro těhotný nejsou
@Tofik
V lekarne je maji, ale ne bezne. Dnes jsem zkousela jednu a nemeli, ale aspon vim, jak se jmenují ![]()
@Pesimistka
Tak to je super. Dik. Zitra je snad nekde objevim.Ja vim, ze nejsou spesl pro tehule, ale kdyz jsem hledala tampony do vody, tak vsude je spojovali jen s tehotenstvim.