Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Violka81 píše:
@Tofik praveze měla blokovanou tak jsem si vycetla že si mám od transferu odečíst 14dní a to brát jako zacatekpro výpočet týdnů tak to mi vychází 5+2tt![]()
Já měla dlouhý protokol, takže počítání podle MS nepřichází v úvahu, jen se to počítá OPU mínus 14 dní, ne od trasnferu.
@Ecil a když jsme měla ket s blokovanou ovulaci tak by to mělo byt transfer minus -14 dni a - staří embryjka
…no dr mi dnes řekl že to vypadá na 5 tt a mně teda vychází 5+2tt pokud ale jeste odectu stáří embrijka tak 5+7
jsem z toho jelen
@Violka81 píše:
@Ecil a když jsme měla ket s blokovanou ovulaci tak by to mělo byt transfer minus -14 dni a - staří embryjka![]()
…no dr mi dnes řekl že to vypadá na 5 tt a mně teda vychází 5+2tt pokud ale jeste odectu stáří embrijka tak 5+7
![]()
jsem z toho jelen
Od transferu podle mne budou odečítat stáří embrya a pak teprve těch 14 dní. Podle toho, jak mi to vysvětloval dr v CAR.
@Violka81 mně to taky o 4 dny nevychází. To není důležitý. Důležitý je, aby se vyvíjelo dál a že je tam, kde má být ![]()
Ahoj holky tak po nezdaru ze jsme o miminko přišli. Tak teď jedu na dovolenou si odpočinout a nabrat sílu a asi koncem srpna začátek září jdeme na poslední KET
@hanule24 To mě hrozně mrzí
Jak jsi byla daleko? Musí to být těžký..Ale ještě tam jednoho máte, to je důležitý…Užij si dovču a zkus vypnout, určitě se to povede příště…Já jdu na KET asi taky koncem měsíce, tak se budem povzbuzovat navzájem ![]()
@Violka81 tak super, tak oslavuj
a co bude teď, nechají si tě v CARu, nebo vrátí k Dr.? Já nevím jestli mě po UTZ nevrátí k mé gyn. Dr.? ![]()
@Lentilanek já jsem měla 7 malejch folíků a nic moc, o týden jsem prodlužovala stimulaci a zvyšovali mi Gonal na 300 (začínala jsem na 150) a nakonec z toho bylo 14 vajíček, taky jsem se bála
![]()
@hakna správně by měli vrátit. Záleží jestli tam mají i klasickou gyn. ambulanci. A Ty nechceš ke své dr.?
@hakna tak zatim jsem byla jen u svého gyndare - náhodou jsem spolu vcera mluvili a tak mě pozval ať se dnes stavím že už by mohlo být něco vidět
- do caru jdu až 18,8 a teprve tam uvidím možná srdíčko a kdyby ne stejně si mě tam pozvou znovu - u nás předává car až po potvrzeni srdeční akce
…tak jsem ráda, že jsme " něco " viděli v deloze, ale sám řekl, že důležitá bude az srdeční akce…tak zase čekat…někdy si říkám, že celé těhotenství pronervuju vždy do dalsi kontroly
![]()