Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik @Violka81 mně se v Gennetu líbí, moje Dr. má mnoho pacientek a naštvala mě minule-pošle mě do Gennetu a při pravidelné prohlídce mě je prohlídla-2 minuty a ani se nezeptala co mi tam zjistili??? Už k ní nemám důvěru ![]()
@hanule24 je mi to líto
Pěkně si na dovolený odpočiň ať máš potom hodně sil do dalšího pokusu ![]()
@Mommo byla jsem ve 4tydnu jo teď si odpočinu z manželem naberem sílu a uvidíme. Ale mas pravdu je to těžké když na to tak dlouho čekáme dozvíme se ze to konečně klapalo a pak se dozvíš ze je to štěstí pryč
@agiss Tak to je super
Jeste jsi je pobavila a mas napad na veceri
A jsi doma? Kdy jdes na kontrolu? No snad se mrazacci hezky rozmrazi a v pondeli mi je daji.. Ale tenhle cyklus to nejak neprozivam ![]()
@hakna tak to chápu to by mě taky naštvalo
tak třeba budeš moct zůstat v Gennetu… ![]()
@Hanesi píše:
@Mazlucha no to už jsou krásné dálnice![]()
![]()
Potichounku gratuluji! To je najednou šok, když to po tolika letech vyjde na poprvé, viď?
![]()
No, o Terku jsme se snazili dyl
Ted to bylo „jenom“ rok a 4 mesice
@Mazlucha Jo ták, já myslela, že jste šli do IVF přímo, že jste to ani přirozeně nezkoušeli
No tak to potom není až taková rychlovka :/
My jsme ani právě do přirozeného zkoušení nešli, to by bylo něco na moje nervy ![]()
@lumr na kontrolu jdu 6.9 Sem doma, mám šestinedělí tak mi obvoďák nechal neschopenku
na konci měsíce bych měla jet na kontrolu k Polakový tak nevím jestli mě nechá doma
a začátek září by měl být ket ![]()
@agiss Tak to je dobre, ze jsi doma. Tak si nech neschopenku od obvodaka a bud doma i po KET. Budes mit klid..
@lumr no obvoďák mi ji právě nechá do toho 6.9 a pak že si jí musí převezmout že on nemůže nechat dlouhodobě kvůli gynekologii že to není jeho obor ![]()
@hanule24 Moc mě to mrzí. Držte se. Vím jaké to je.Sama jsem si tím prošla.
Ty jsi teď 8+2?? myslela jsem, že jsi víc jak já. Já byla v pátek na ultrazvuku na své gyndě už a to jsem byla 7+6 a říkal, že podle ultrazvuku je větší 8+2. Ale u IVF se nehledí na velikost plodu, ale striktně se počítá dle poslední menstruace. Co vím a to mi i říkal, tak embrya po IVF jsou rychlejší, tak nevim. Na kontrolu a zároveň screaning jdu až 31.8. což je za strašně dlouho, nevim jak to vydržim nevědět, že je vše v pořádku.