Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak holky, chtěla jsem se zeptat, kdo jste na neschopence, předpokládm, že většina. Řešíte vycházky? Chodí kontroly?
@LucGa
Ja na neschopence nejsem, ale znama byla a vychazky mela od 13 do 19:00, kontrola ji prisla snad jednou. Asi to radeji neponoukat, pry jsou za to dost velky pokuty. Hodinu vychazek si domluvila, jak ji vyhovovaly. Vychazky se daji domluvit pry i neomezený a po dohode s doktorem ji napsal i vikend, ze mohla odjet
@hanule24 držím palečky, ať to příště vyjde! Vím, jaké to je, taky jsem to zažila
To strašný zklamání. lepší bílý test než tohle ![]()
@LucGa No OPU bylo v pondělí, tak nevím jestli to je +0 nebo +1. ET byl v pátek. Já rozhodně rychlejší nemám a i minulé těhu byl pořád menší než průměr. Taky je to drobeček pořád ![]()
@Ecil moc děkuji za podporu ![]()
@hanule24 mrzí mě to
hodne sil pro příště
at je brzo líp…
@hakna moc děkuji
jsem ráda, že to může vyjít je dobré vědět, že to někomu tak vyšlo tak proč ne mě…
dnešek byl težký ale už je líp děkuji Vám všem ![]()
@LucGa na schopenku jsem jít chtěla, ale uvidím jak mi bude po odběru a poradím se ještě s dokrotkou pracuji v kanceláři tak uvidíme…hodne me to stresuje jsme tam v 5 lidech a nemám zaskok vím že mimi je to nejdulezitejší ale jsem tak blbe zodpovedný človek ![]()
Já na neschopence jsem. Po tom všem jsem nad ničím jiným neuvažovala. Dcera jde do první třídy, tak snad to i líp zvládneme. Jen ty vycházky mě štvou i to potom zkloubit s kroužkama, doktorama a tak.
@LucGa tak to je pak jasný…to já mam doma jen manžela a pejska
no ty vycházky kamoska mela cc 6 hodin dala si 3 dopol a3 odpolende a byla happy ![]()
@LucGa nevím odkud jsi, já se středních čech a tady kontroly chodí o sto šest, takže já bych určitě čas vycházek dodržovala. Taky sem teď na neschopence a to mi je ještě zkrátili, předtím sem měla od 13:00 do 19:00 a teď mam jen od dvou do šesti
a když jdeš k doktoru tak čas vycházek dodržovat nemusíš. Jen kdyby ti přišla kontrola tak pak ti musí doktor u kterého si v danou chvíli byla vystavit potvrzení ![]()
@lumr chtěla bych zůstat doma, protože by mi měla skončit tahle neschopenka a tak týden na to bych šla na další neschopenku po ket(pokud teda dostanu MS v terminu),tudíž další tři dny neplacený ![]()
@agiss Tak ja byt Tebou, necham si neschopenku prevest ke svemu gyn..
Ahoj holky, po měsíci jsem zpět. Vyčistila jsem si hlavu, měla jiné starosti. Dneska jsem byla na 1. KET. Minule jsem fungovala tak nějak normálně, teď budu víc ležet, tak uvidíme. Jenom jsem se teda totálně ztratila v tom, jak kdo je na tom.