IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
12.8.16 20:57

@Hanesi
Tak mas s tim screeningem pravdu :mrgreen: Nedalo mi to a koulla jsem na to. Triple test je biochemicky screening neno uvaden taky geneticke vysetreni a ten NT screening je jiny screening a ted nevim jak se to jmenuje, ale NT je toho zkratka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.8.16 21:02

@Lentilanek
Predchozi ivf jsem dopichavala snad 3 dny. Znam pripad, ze nerostly a pak se probudily a najednou vyrostly. Znama to tak mela a ma holcicku :D Holt nekdo reaguje pomaleji a musi se jim vice pomoct. A 11 mm na 8.den stimulace si myslim, ze zase tak spatny neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.8.16 21:20

@Mazlucha já s tím právě nemám vubec zkušenost tak nevím co je ok a co ne…nevíš jak to jse pak s tím gonalem když mi dojdou ty 3 pera? to si pak zaplatíš celé další? :think:
No neumím posoudit ale co mi dokotrka nastítila pře IVF tak mělo dojít k odběru 22-24 den…a to pondělí je už 23…tak me to vyděsilo že jsem hodne pozadu :roll: tak snad hlavne aby byly vajíčka i kdyby se třeba zkrz dlouhou stimulaci nedostalo na transfér ( nevím jestli to tak může být) tak třeba další cyklus ale hlavne aby bylo co vkládat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
12.8.16 21:28

@Lentilanek Neboj, dobře to dopadne…holt každá reagujeme jinak…s tím placením nevím, mě stačila na jednu stimulaci 900j :nevim: Měla jsem malé dávky, já mám zase hodně vajíček, ale problémy zas někde jinde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.8.16 21:31
@1987katka píše:
@esprit1 ahoj, ja si teda zasla ke svému gynekologovi a řekla ze chci test z krve na potvrzení těhotenství. Musí ti to udělat na pojišťovnu :lol:

Nemusí, vysetreni na zadost pacienta hradí pacient :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.8.16 21:35
@Mazlucha píše:
@Hanesi
Tak mas s tim screeningem pravdu :mrgreen: Nedalo mi to a koulla jsem na to. Triple test je biochemicky screening neno uvaden taky geneticke vysetreni a ten NT screening je jiny screening a ted nevim jak se to jmenuje, ale NT je toho zkratka :)

Tak on triple test je vlastne předchůdce NT screeningu, který je mnohem přesnější a děla se drive. Hodne gynekologů uz triple ani nedělá, maji hodne vysokou falešnou pozitivitu a pak je z toho zbytečný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.8.16 21:36

@Lentilanek
Pokud ti budou davat jeste stimulaci, tak ano bohuzel si to zaplatis cele. A ted odber myslis jako 22-24 den stimulace? Dlouha stimulace na transfer nema vliv. Proto pichaji tu injekci, aby byl ten umely prechod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.8.16 21:37

@Mommo ty brdo tak to dakt málo aspon se nemusíš bát rakoviny..jak děsí v papírech pred IVF do mě narvou cca 2400J…no tak moc nadšená z toho taky nejsem a přitom z testu mi vyslo že bych spíš mela mít strach z hyperstimuláku, že citlivě reaguji na hormony tak to je mi záhada jestli proste jen ne na gonal :think:
V ponděli budu chytřejší ;) ale děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.8.16 21:42

@Lentilanek Mně 3 pera taky nestačily, pak jsem pokaždé mela místo Gonalu na 2-3 dny Merional, je to víceméně stejna účinná látka, jen ho musíš ředit sama (je to prasek lahvicce), neni v peru. Gonal mi řekli, ze by byl moc dráhy, kdyz uz ho pak nedoplácí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.8.16 21:50

@Ecil a jéé to mi ani neříkej :( to se budu modlit aby mi nezměnili čs píchání to bych si v práci nenamíchala natož píchla…a kolik jsi si ho dokupovala a za kolik? Neříkali ti kolik by ten gonal stál? bych třeba uvařovala že bych si ho zaplatila ale asi to bude darda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.8.16 22:01

@Lentilanek Ja jsem potřebovala navic to 900j pero a to pry stojí (stalo - ptala jsem se pred 2 roky, ted uz jsem automaticky brala Merional) cca 7 tis. Ted jsem koukala na stránky SUKL, pojišťovna ho hradí do výše cca 5200 Kč, takže min nez úhrada to nebude ani náhodou. Merional stojí cca 300 Kč 1 dávka - 75j, ja potřebovala 4 ampule na den (mela jsem 300 j). To míchání je opruz, jak kvůli tomu píchala vecer, abych byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.8.16 22:09

8o 8o 8o 8o tě pic…no já jen že kamarádce řekli kdy ty poslední dávky navíc má píchat píchala večer a pak jí řekli že v 8 rán o ve 14:00…no nebudu zatím malovat čerta na zed…ale tak ten gonal…to by človek ani neřekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.8.16 22:21

@Lentilanek Jj, posledni dávku jsem taky mela narizenou píchnout ráno, to bylo pro mě utrpení, nesnáším vstavání, nemyslí mi to, jsem nemožná… Ale tak oko jsem si nevypichla, takze dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.8.16 22:27

@Lentilanek já si úplně všechno píchala večer. Třeba přes den vůbec nebudeš muset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.8.16 22:34

@Ecil :mrgreen: to jsi šikulka @agiss no věří bych to v práci fakt nedala nevím to bych si vzala volno tam není soukromí a na wc nevím jak bych to michala :D Jak feták :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí