Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 u nas v CAR se na krev u pozitivního testu taky nechodí - popravdě to je fakt k ničemu, kdyz je pozitivni test, bude HCG v krvi… Vic ti to neřekne.
Je teda byla testovací maniak, takže jsem testovala az do ultrazvuku
Bude to vsechno v pořádku, smůlu uz jsi si vybrala ![]()
@Ecil Děkuji
Taky se na to tak dívám a zítra si koupím ještě test ať se zabavím ![]()
@Tofik Jj, já vlastně čekám pořád na něco a vůbec mi to neutika
teď třeba čekám až budu v 30ttva budu klidnější z případného předčasného porodu ![]()
Holky, celé těhotenství je souboj nervů a trpělivosti a nakonec to ani porodem nekončí.. ![]()
@Hanesi Naprosto ti rozumím, v tvém případě je obava namístě, ale věřím, že miminko opustí tvé bříško pěkně tehdy kdy má po 40 týdnech ![]()
@Tofik a kolikaty týden vlastně jsi? ![]()
@Hanesi Asi radsi nebudu, pockam na test z krve. Na krev jdu 12. den po ET a stejne bych asi netestovala o moc driv, tak to snad vydrzim. On mi do toho dost keca i manzel a ten chce pockat na krev. A predstava, ze bych testovala sama, mela tam ducha a ten se pak z krve nepotrvdril, to nechci riskovat. Ani to, ze tam nic nebude, byla bych pak do krve jeste nervoznejsi nez jsem.
Tehotensky testy, co mam doma, dam radsi manzelovi, aby je nekam schoval. ![]()
Příspěvek upraven 11.08.16 v 22:29
@esprit1 já jsem teda při prvním takhle nervní nebyla. To ty špatný zkušenosti, no
A taky je s čím porovnávat ![]()
@EnglishLady byla sem na hysteroskopii+biopsii endometria a kvůli minulém komplikovaném zavádění embryí mi dělali dilataci hrdla.Tak snad tentokrát už to půjde dobře zavést když mi udělali větší vstup ![]()
Dobré ráno
dnes jsem 7+2tt, nic nepociťuju, ráno jsem si udělala pro jistotu test a jsou tam stále dva pruhy, tak si ho schovám do deníčku miminka
už ani prsa mě moc nebolí, někdy je mi divně od žaludku, ale ještě jsem neblinkala
nemůžu se dočkat UTZ, jak se daří Vám? ![]()
@agiss píše:
@EnglishLady byla sem na hysteroskopii+biopsii endometria a kvůli minulém komplikovaném zavádění embryí mi dělali dilataci hrdla.Tak snad tentokrát už to půjde dobře zavést když mi udělali větší vstup
můžu se zeptat, kolikátý den cyklu jsi šla, jestli jsi to měla i s abrazí, jestli ti pak dali nějaká antibiotika a jaký je teď režim - kdy se může sex a kdy můžeš jít na KET? ![]()
@janinat byla sem 19DC, měla sem to mít v druhé polovině cyklu. Abraze nevím co je
Žádný antibiotika, nic mi není jen trochu špiním. Teď mam šestinedělí, neschopenka být nemusí stačí 3 dny, mě ale doktor nechal doma.Sex až po první menstruaci, dříve nedoporučují. Žádné tampóny jen vložky aby sis nezanesla nějakou infekci. A ket, jakmile dostanu MS,(měla by být normálně v terminu) začnu brát estrimax na zvýšení sliznice a pak cca 14 dní bude ket ![]()
Ahoj holky!
Já byla dnes v CAR na kontrole. Měla jsem připravený menší pozornosti pro dr. a pro sestry. Dr. mě zkouknul, maličký odpovídá 8+3, takže ten 4denní skluz krásně dohnalo a začal se mnou vyjednávat krev a screening a já zůstala úplně paf, pže jsem to nečekala. Běžně se z CAR pacienti vracejí zpět ke svým dr. po potvrzení srdeční akce a i tady to tak před 3 lety bylo a teď takhle. Nám se to ani nehodí kvůli dojíždění, manžel má čím dál větší problém se urvat z práce, aby mě tam dovezl. Doktorovi jsem na to nic neřekla, ale se setrou jsem pak začala vyjednávat, jestli bych si nemohla zajít u nás, já už to tady mám totiž objednaný a bylo mi blbý to rušit. Tak mi trochu naštvaně řekla, no jestli máte kam, tak si jděte u vás a zavolejte nám výsledky. Tak jsem z toho trochu smutná a rozpačitá, vůbec jsem to takhle nečekala. Už chápu, proč je tohle centrum u všech gyndařů tady neoblíbené, i ve špitále. Přetahujou lidi k sobě, aby měli víc peněz.
@agiss díky
to je zvláštní, že v druhé polovině, možná kvůli tomu čípku, že je volnější. Já měla ET v dubnu s biochemkem a od té doby ani jeden cyklus sliznice nebyla ok pro KET, tak mi minule doktorka řekla, že hned s další MS se mám objednat do 10 DC a že mi udělají biopsii a zřejmě i tu abrazi - kyretáž. Právě jsem počítala s tím šestinedělím a v něm že ten KET nepůjde ![]()
@hakna ahojky
..taky se už nemůžu dočkat ultrazvuku tp mi věř to čekání na
je nekonečné…jinak včera jsem měla první větší šok kdyz jsem se sprchovala s neteri a otočila prudce kohoutkem na horkou a ja to schytala do podbřišku
…naštěstí to byly vteřiny hned jsem strhla sprchu, ale opotila jsme se řádně
…na co člověk aby nemyslel ![]()
Příspěvek upraven 12.08.16 v 12:46
@Tofik no a já bych zrovna chtěla v Gennetu zůstat
neví někdo jak je to v Liberci v Gennetu?
@Violka81 tak opatrně, žádný lekání a horká voda
já byla v úterý u soudu, tak jsem se taky bála, tolik stresu pro bublinku
![]()