IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1205
11.8.16 16:39

@EnglishLady Taky jsem dnes byla na KET, ale už na třetím tak snad do třetice všeho dobrého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
11.8.16 16:49

@Pesimistka Držím palce!! Povedlo se to v přirozeném cyklu, prej je vyšší úspěšnost, tak uvidíme. Na rozdíl od ET už se k tomu nebudu tolik upínat. Prostě na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
11.8.16 16:50

@EnglishLady tak Vítej zpátky :mavam: hodně štěstí, ať se mimískovi u tebe líbí ;)
Já sem ve stádiu čekání na MS, v úterý sem byla na operaci, dopadla snad dobře, výsledky budou za tři týdny. A začátek září by mohl být ket ;)
jinak já se taky ztrácím jak kdo je na tom a to sem tu denně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
11.8.16 17:05

@agiss A operaci jsi podstoupila kvůli čemu?
No to doufám, že tentokrát to dopadne dobře a Nro. 2 nebude protestovat :) I ten transfer mi přišel trochu jinej, tak uvidíme. Testovat ale nebudu, počkám si na krev. Už nikdy nechci vidět negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.8.16 17:06

@EnglishLady Já tobě též. Když jsme stejně můžem alespoň porovnávat. Co ty a test? Já bych chtěla vydržet co nejdýl, ale nevím jak mi to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.8.16 17:18

@Nili a co ty? Budeš testovat? Nebo čekáš až na tu krev? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
11.8.16 17:34

No a já děvčata krev přeskočím. Sestra mi do telefonu řekla, že když mám pozitivní test, nekrvácím a nic mi není, tak mám jít rovnou na ultrazvuk, až 23.8. :roll: Pravda je, že mě občas zabolí podbříšek jako při MS, ale jen nárazově a slabě, tak snad to bude OK. Teď jen vydržet těch 13 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.8.16 17:45

@esprit1 No taky to tak jde :D Proč ne ;)
A ještě testuješ? Máš už pěkné dálnice co? ;) Pochlub se! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
11.8.16 18:01

@Hanesi už netestuju, nemám čím :mrgreen: Myslím, že ten duch z 8.DC a relativně silná druhá čárka 12.DC je dostatečná.. Ale možná jen pro potěchu si zítra ještě jeden koupím, ať vím, že nemizí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
11.8.16 18:03

@Pesimistka Já testovat nechci vůbec, páč jsem se zařekla, že jen 1 čárku už nechci nikdy vidět. Dneska jsem 22. den, cyklus mám 27, takže jestli 16. mrcha nedojde, tak to budu považovat za dobré znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.8.16 18:34

@esprit1 To je škoda, že nemáš jistotu z krve a musíš čekat na UTZ, ale bude to dobré, jen to dlouhé čekání, ať ti to uteče a uvidíš prcka na vlastní oči a jak mu bije srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.8.16 18:35

@EnglishLady Tak držím palečky, ať se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.8.16 18:43

@esprit1 ale kdybys přece moc chtěla, tak můžeš jít kamkoliv jako samoplátce ne? :nevim: Těch 14 dnů do srdíčka bylo neskutečně dlouhých, živě si to pamatuji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.8.16 18:54
@Hanesi píše:
@esprit1 ale kdybys přece moc chtěla, tak můžeš jít kamkoliv jako samoplátce ne? :nevim: Těch 14 dnů do srdíčka bylo neskutečně dlouhých, živě si to pamatuji… :hug:

a nejen těchto 14 dní :lol: Já dneska začala chytat nerva, pže mi nic není. nevolnosti zmizely, jen občas dole píchne :roll: Jako samoplátce určo jít můžeš a nestojí to majlant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
11.8.16 18:59

@Mommo @Hanesi Holky taky mi to připadá dlouhé a musím říct trochu nestandardní, když čtu, že všechny chodíte na krev.. Nicméně jsem tento cyklus nějak „vyklidněná“ a daří se mi se nestresovat a občas i zapomenu, že jsem byla tento měsíc na KET (to ty výlety, prodloužené víkendy a predevsim jistota v podobě 7 mražených embryí). S dcerou, kdy jsem otěhotněla přirozeně mi taky krev nebrali, tak to nějak vydržím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí