IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
10.8.16 11:06

@Violka81 u KET se to prý počítá normálně od prvního dne cyklu, pokud jsi neměla ovulaci blokovanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.8.16 11:08

@Lentilanek Snad tě to trochu uklidní: mně doktor dva dny před odběrem řekl, že mám jen jeden folikul, že ostatní jsou moc malé a jestli vůbec chceme s IVF pokračovat a neudělat jen inseminaci. Zvolili jsme pokračovat. Taky nám říkal, že i z jednoho vajíčka může být úspěch. Jeden folikul pak stačil ještě do odběru uzrát, takže byly dva a v obou byly vajíčka. Obě vajíčka se podařilo oplodnit a emryoložka říkala, že obě embrya byly moc pěkny. Teď mám jedno u sebe a 18. jdu na test z krve.

Neboj, 4 je dobry a fakt to ještě nic neznamená. Ale chápu tě, já když jsem slyšela informaci „je tam jen jeden folikul“, tak jsem byla na dně a byla to pro mě ta zatím nejtěžší část a obřečela jsem to hodně. AHM mám 1,7 a čekala jsem, že folikulů aspoň třeba 6.
Držím moc palce a netrap se moc, furt to může vyjít!

Příspěvek upraven 10.08.16 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.8.16 11:09

@Lentilanek chápu Tvé zklamání, já to měla stejně. Zbyly dvě a snad to bude stačit. Nezbývá než doufat. Já si musela o týden dýl píchat, aby vůbec dozrály. Dali mi jinou látku než minule, kdy jsem reagovala krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.8.16 11:15

@Lentilanek A AHM 2,4 mi přijde krásny! :) Můžu se zeptat kolik ti je let?
Mně doktorka říkala že 1,7 je nižší, ale že to odpovídá věku (33).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.8.16 11:27

@Lentilanek Chápu, že jsi zklamaná, ale jak píšou holky kvalita je nejdůležitější a můžou z toho být 4 silní bojovníci a nakonec vám třeba ještě zbydou…hlavu vzhůru, život přináší hodně zklamání, ale o to víc bude hezčí konec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.8.16 11:34

@Nili ahoj moc dekuji to mi dalo nadeji ze i s nizkym AMH ty vajicka jsou a muzou byt kvalitni i kdyz jich je malo…tak hlave at ten pribeh ma stastnej konec!!! Moc drzim pesti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.8.16 11:38

@Tofik to zklamani je des :( kolik jsi ze mela foliku?
@Nili v prosinci mi bude 32…doktorka mi to AMH napsala cervene do papiru a rikala ze ho mam na spodni hranici
@Mommo dekuji za podporu manzel ten nechapal ze jsem tak zklamana vy to pochopite spis dekuji vam moc dam se do kupy budu v pohode a nechame se prekvapit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.8.16 11:42

@Lentilanek Při první návštěvě asi 6 a byly malý. Nakonec jich bylo 10, ale musela jsem píchat o ten týden dýl aby vůbec možná dozrály. Nakonec zbyly dva a stačilo to ;) Kvantita opravdu není důležitá. Držím palce, myslím na Tebe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
10.8.16 11:51

@Tofik praveze měla blokovanou tak jsem si vycetla že si mám od transferu odečíst 14dní a to brát jako zacatekpro výpočet týdnů tak to mi vychází 5+2tt ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
10.8.16 11:57

@Tofik @hakna… jinak jsem byla prave neplanovane na ultrazvuku u seveho dr a dutinka a vacek tam kde ma být :)…příští ctvrtek jedu do caru a možná bude o vidět :srdce: doufám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.8.16 12:03

@esprit1 @Mazlucha Oběma moc držím palce, krásné testíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.8.16 12:03

@Tofik Gratuluji k srdíčku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.8.16 12:09
@Lentilanek píše:
Holky tak se vracim z utz Tak jsem hrozne zklamana…mam 4 foliky a zvedli mi davku z 225 na 250 jsem zklamana chce se mi brecet…sestra me uklidnovala ze to nic neznamena ze staci jedno kvalitni a muze se zadarit…mam takovej vztek! :zed: nevim cekala jsem foliku vic…vim ze samotnych vajec asi bude mit (AMH 2,4) ale kdyz uz je malo foliku a ne kazdej obsahuje vajicko…tes to vsechno vidim desne cerne :( snad me to brzo prejde..v patek zase na kontrolu!

Taky jsem byla zklamaná, měla jsem jen 4 folikuly, vajíčka byla ve dvou… I tak to vyšlo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.8.16 12:18

@Violka81 aha. tak to nevím. A nezáleží i na stáří embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.8.16 12:19

@Ecil děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie