Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jitule1988 Určitě to uteče
podívej na mne, nedávno jsem fotila sbírku testů a teď už táhnu 25tt
ani se nenaděješ a budeš vozit kočárek ![]()
Nazádrek všem, dlouho jsem tu nebyla, měla jsem dovolenou a ted se vrátila taky zpět do práce, tak že nestíhám, tak povídejte co je tu nového???
![]()
@esprit1 jéééé to je nádherááá potichounku gratuluji a kdy jdeš na krev??
@hakna …taky se nemůžu dočkat ultrazvuku jdu 18,8
doufám a věřím, že to bude ok…jinak já mám občasné bolesti a pichani podbřišku a prsa taky bolí…na nevolnost se mi osvědčilo jídlo
tak se drž
![]()
@Romčinka Děkuji
Zítra se chystám volat do CARu a domluvim se, kdy na krev. V pátek jedu do Olomouce, tak doufám, že budu moct tehdy to budu 15. den od KET ![]()
@esprit1 super a to jsi vydržela netestovat???na kolikátý pokus to vyšlo?
@Romčinka tohle je druhý test. První byl s duchem 8. den.
A co se týče pokusů tak tohle je druhý. První IVF s ET jednoho embrya nevyšlo. Druhé IVF bylo lepší - vice embryí, ale bez ET (kvůli hrozícímu OHSS) a teď mám za sebou první KET. A co ty, změnili jste CAR?
@Hanesi Snad joooo, kez by
ty se mas, taky uz chci mit brisko ![]()
Tak holky, našla jsem si toho novýho praktickýho doktora, snad to bude ok, ještě pár návštěv a předoperační snad bude. Dnes jsem tam byla a povídala si se setřičkou, ze který nakonec vypadlo, že IVF podstoupila taky! Dokonce 3× a nepovedlo se, jednou ZT. Povedlo se až po 5ti letech přirozeně, kdy začali stavět barák a na dítě vůbec nemysleli.. příroda a psychika je mocná čarodějka ![]()
tak nám všem přeju, ať to vyjde co nejdřív!!! ![]()
v pátek frčim na první kontrolní UZ, dnes 4. den píchání Menopuru, tak jsem zvědavá… ![]()
@Mazlucha juchůůů
![]()
Dneska jsem zašla ke svýmu gyndaři, protože včerejšek jsem prozvracela, chytla jsem od dětí stř. chřipku, to bylo příííšerný
Měla jsem i teplotu, tak jsem se bála, jestli to mimčo zase neodnese jako na jaře, ale bylo tam
Sice říkal, že je vidět slabě, že je ještě brzy, ale to kecá. Má jen šmejdský přístroj
V CAR by to už dávno viděl. Tak druhá meta za námi! ![]()
No holky to jsou krásný testíky
gratuluji ![]()
Jinak já teda žiju, narkózu sem zvládla tentokrát úplně skvěle
akorát mi po kanyle otekla ruka, ale jinak dobrý ![]()