IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
9.8.16 13:18

@Jitule1988 Určitě to uteče :pankac: podívej na mne, nedávno jsem fotila sbírku testů a teď už táhnu 25tt :* ani se nenaděješ a budeš vozit kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.8.16 15:05

Nazádrek všem, dlouho jsem tu nebyla, měla jsem dovolenou a ted se vrátila taky zpět do práce, tak že nestíhám, tak povídejte co je tu nového??? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.8.16 15:07

@esprit1 jéééé to je nádherááá potichounku gratuluji a kdy jdeš na krev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.8.16 15:09

@hakna …taky se nemůžu dočkat ultrazvuku jdu 18,8 :dance: doufám a věřím, že to bude ok…jinak já mám občasné bolesti a pichani podbřišku a prsa taky bolí…na nevolnost se mi osvědčilo jídlo ;) :mrgreen: tak se drž :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.8.16 16:42

@Romčinka Děkuji :hug: Zítra se chystám volat do CARu a domluvim se, kdy na krev. V pátek jedu do Olomouce, tak doufám, že budu moct tehdy to budu 15. den od KET :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.8.16 17:22

@esprit1 super a to jsi vydržela netestovat???na kolikátý pokus to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.8.16 18:43

@Romčinka tohle je druhý test. První byl s duchem 8. den. ;) A co se týče pokusů tak tohle je druhý. První IVF s ET jednoho embrya nevyšlo. Druhé IVF bylo lepší - vice embryí, ale bez ET (kvůli hrozícímu OHSS) a teď mám za sebou první KET. A co ty, změnili jste CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
9.8.16 19:03

@sistasa dekujiiii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
9.8.16 19:04

@Hanesi Snad joooo, kez by :-) ty se mas, taky uz chci mit brisko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.8.16 19:39

Tak holky, našla jsem si toho novýho praktickýho doktora, snad to bude ok, ještě pár návštěv a předoperační snad bude. Dnes jsem tam byla a povídala si se setřičkou, ze který nakonec vypadlo, že IVF podstoupila taky! Dokonce 3× a nepovedlo se, jednou ZT. Povedlo se až po 5ti letech přirozeně, kdy začali stavět barák a na dítě vůbec nemysleli.. příroda a psychika je mocná čarodějka :think:
tak nám všem přeju, ať to vyjde co nejdřív!!! :pankac:
v pátek frčim na první kontrolní UZ, dnes 4. den píchání Menopuru, tak jsem zvědavá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.8.16 19:40

Tak tady je ten muj testik ze vcerejska 13.den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.8.16 19:58

@Mazlucha juchůůů :potlesk: :dance: :hug:

Dneska jsem zašla ke svýmu gyndaři, protože včerejšek jsem prozvracela, chytla jsem od dětí stř. chřipku, to bylo příííšerný :( Měla jsem i teplotu, tak jsem se bála, jestli to mimčo zase neodnese jako na jaře, ale bylo tam :srdce: Sice říkal, že je vidět slabě, že je ještě brzy, ale to kecá. Má jen šmejdský přístroj :lol: V CAR by to už dávno viděl. Tak druhá meta za námi! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
9.8.16 19:59

No holky to jsou krásný testíky :potlesk: gratuluji ;)
Jinak já teda žiju, narkózu sem zvládla tentokrát úplně skvěle ;) akorát mi po kanyle otekla ruka, ale jinak dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.8.16 20:02

@agiss paráda! jsi šikulka :palec: Kdy budeš vědět výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
9.8.16 20:05

@Mazlucha krasa :-) gratulujii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie