IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
6.8.16 19:18

@sistasa ty jo to jsi dobra ja nrmuzu :( pichnout si to fakt ne nemuzu se na to ani divat…manzel si mysli ze si vymejslim ze nabiram z toho vseho kolem IUI a ted IVF…mam od ledna celkem 6kg navrch nejvic co jsem kdy mela…tak se snazim na to nemyslet a rikam si ze az bude mimi tak potom muzu resit nejake hubnuti…hlavne to mimco :) takze hlavu vzhuru je nas vic tise zavidim tem hubenym a co nic nenaberou ;) ja nejvic kynu z nosifolu a zacalo to utrogestanem…ted se modlim at gonal tak na me nepusobi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.8.16 10:08

Holky diky vsem za podporu. Vcera jsem byla na ET.

18.8., tj. 12 den po ET mam prijit na CAR a budem testovat z krve. Sestricka mi radila, at doma netestuju, ze to muze byt neprukazny, abych se neradovala nebo nesmutnila predcasne. Tak nevim no, asi to vydzim protoze mam strach. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.8.16 10:58

@Nili paráda! :potlesk: a dala sis obě?
S tím testem je to na tobě :/ ja osobně bych to nevydržela :mrgreen:
Držím pěsti, ať je to tam! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
7.8.16 11:12

@Nili super a kolik embryjí? Zkus vydržet uteče to jako voda a ušetříš si nejistotu stres a budeš víc v pohodě :kytka: tak ti 18.8. přeji //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.8.16 11:17

@Nili Přeju, aby se povedlo a vydrž to s tím testem, má to něco do sebe…Já už taky dřív jak 12. den testovat nebudu, jsou to fakt nervy, když tam něco hledáš a ono tam furt nic není…ale klapne to, musíš tomu věřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.8.16 11:19

@Nili budeme držet pesticky :) :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.8.16 11:27

@Hanesi @Lentilanek @Mommo diky holky! :) Dala jsem si jen jedno, druhe jsme zamrazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.8.16 12:19

@Nili mo vidíš, tady na tvem případě je vidět, že to opravdu není o kvantite ale kvalitě ;) :potlesk:
Vždyť ty máš zatím 100% úspěšnost 8o :mrgreen: ze dvou folikulu dvě vajíčka a z toho dvě embrya :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.8.16 12:58

@Nili Super!! :kytka: Budeme se těšit na // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
7.8.16 20:34

@Mazlucha Ahoj v takové, že ode dneška zavádím Utroš a KET bude ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
7.8.16 20:52

@Mommo Ahoj tak už zavádím Utroš a KET ve čtvrtek v 10.00.Pak půjdu do práce cca do 16.00 tak snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.8.16 21:01

@Pesimistka To je super, budu moc držet pěsti :palec: můžu vědět jakou máš sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.8.16 07:29

@Mommo @Mommo DObré ráno, když jsem tam byla v ten pátek tak byla 6mm.Sice nebyl dominantní folikul, ale doktor říkal, že se to dožene. Tak snad jo. Píchl mi Pregnyl a po transferu mi ještě napíše Estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.8.16 07:59

@Pesimistka Aha tak to mi minule při takové výšce nechtěl KET naplánovat, byla jsem za 4 dny znova a to byla 6,4 a to se mu furt nelíbilo, tak jsem šla za 6 dní znova a to už byla zase 6,2…to už mi šla zase dolů. A kolikátý den jsi měla těch 6mm? Já jsem to tak měla 12.den, ale po Estrofemu, takže bez ovulace :? Tobě určitě ještě poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
8.8.16 09:04

Tak to tady čtu, co přes víkend přibylo, všem duchařkám gratuluju a držím pěstičky, už jsem zase dojatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí