Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sistasa ty jo to jsi dobra ja nrmuzu
pichnout si to fakt ne nemuzu se na to ani divat…manzel si mysli ze si vymejslim ze nabiram z toho vseho kolem IUI a ted IVF…mam od ledna celkem 6kg navrch nejvic co jsem kdy mela…tak se snazim na to nemyslet a rikam si ze az bude mimi tak potom muzu resit nejake hubnuti…hlavne to mimco
takze hlavu vzhuru je nas vic tise zavidim tem hubenym a co nic nenaberou
ja nejvic kynu z nosifolu a zacalo to utrogestanem…ted se modlim at gonal tak na me nepusobi ![]()
Holky diky vsem za podporu. Vcera jsem byla na ET.
18.8., tj. 12 den po ET mam prijit na CAR a budem testovat z krve. Sestricka mi radila, at doma netestuju, ze to muze byt neprukazny, abych se neradovala nebo nesmutnila predcasne. Tak nevim no, asi to vydzim protoze mam strach. ![]()
@Nili paráda!
a dala sis obě?
S tím testem je to na tobě :/ ja osobně bych to nevydržela ![]()
Držím pěsti, ať je to tam! ![]()
@Nili super a kolik embryjí? Zkus vydržet uteče to jako voda a ušetříš si nejistotu stres a budeš víc v pohodě
tak ti 18.8. přeji //
@Nili Přeju, aby se povedlo a vydrž to s tím testem, má to něco do sebe…Já už taky dřív jak 12. den testovat nebudu, jsou to fakt nervy, když tam něco hledáš a ono tam furt nic není…ale klapne to, musíš tomu věřit ![]()
@Hanesi @Lentilanek @Mommo diky holky!
Dala jsem si jen jedno, druhe jsme zamrazili.
@Nili mo vidíš, tady na tvem případě je vidět, že to opravdu není o kvantite ale kvalitě
![]()
Vždyť ty máš zatím 100% úspěšnost
ze dvou folikulu dvě vajíčka a z toho dvě embrya ![]()
@Mazlucha Ahoj v takové, že ode dneška zavádím Utroš a KET bude ve čtvrtek
@Mommo Ahoj tak už zavádím Utroš a KET ve čtvrtek v 10.00.Pak půjdu do práce cca do 16.00 tak snad to bude dobrý
@Pesimistka To je super, budu moc držet pěsti
můžu vědět jakou máš sliznici?
@Mommo @Mommo DObré ráno, když jsem tam byla v ten pátek tak byla 6mm.Sice nebyl dominantní folikul, ale doktor říkal, že se to dožene. Tak snad jo. Píchl mi Pregnyl a po transferu mi ještě napíše Estrofem.
@Pesimistka Aha tak to mi minule při takové výšce nechtěl KET naplánovat, byla jsem za 4 dny znova a to byla 6,4 a to se mu furt nelíbilo, tak jsem šla za 6 dní znova a to už byla zase 6,2…to už mi šla zase dolů. A kolikátý den jsi měla těch 6mm? Já jsem to tak měla 12.den, ale po Estrofemu, takže bez ovulace
Tobě určitě ještě poroste.
Tak to tady čtu, co přes víkend přibylo, všem duchařkám gratuluju a držím pěstičky, už jsem zase dojatá ![]()