Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hakna neboj nejsi v tom sama!!! Drzim basu ja zacala nabirat po utrogestanu! (Chute sladky) to jeste slo pak jsem zacala pit nosifol a to jsem pribrala 3kg…mam to i z toho ze jsem prestala vhodit do posilovny pravidelne 3v tydnu pak sem tam depka (sladky) jsem jak koule a nejsem jeste tehu…vazim co ma kamoska v 6mesici ;( hruza od mala jsem oplacana ale ted to jde taak rychle jako nikdy…- to kdyz to jde jedu na kolo jdu do posilovny…no hlavni to mimco pak to muzu shazovat ![]()
@esprit1 Tak si to tam pořádně užij a v úterý budem čekat fotku s pořádnou dálnicí ![]()
@Nili To jsou vždycky nervy, teď už se sklidni, ať jsi ma zítřek pozitivně naladèná a klapne to ![]()
@agiss Žádnej problěm nebude, nesmí…budeme na tebe mysle a dobře to dopadne…pak to půjde samo, uvidíš.
@Lentilanek joo a utroš
já to neřeším, budu věřit, že s mimčem to vyběhám, manžel je taky kulatej
jen si musím sehnat volnější oblečení, jsem šťastná i oteklá ![]()
@lumr dělat mi to budou v Příbrami v nemocnici.Taky mam pochybnosti, když vidím jak všem se daří a mě už tak dlouho ne, ale i tak tam kousek naděje je
jinak zasnoubená sem od února, tak vše tak nějak vymýšlím postupně, datum ještě nemáme. Ale vzít se chceme ještě letos ![]()
@Lentilanek @hakna já jsem se ještě u Gonalu držela, pokaždé jen kilo, které potom odešlo samo, ale teď jsem pěkně přibrala po Estrofemu (5×denně tři týdny),narostlo mi břicho, které jsem nikdy neměla, vypadám jako bych už byla těhotná, nechci se moc ukazovat venku a prsa se mi dost zvětšily, ale to mi teda vůbec nevadí
a přítel je nadšenej. Taky mám strach, jestli to tak půjde dál
Ale na druhou stranu všechno stranou, hlavně když bude vytoužené mimi ![]()
@Mommo jsem rada ze v tom nejsem sama to co jsem pracne zhubla pri snaze ze kdyz zhubnu a budu jist zzdrave k mimi si pomuzu (a to nepocitam kolik stala trerka jidlo) mam dvojnasobek zpet ![]()
Manzel mi rekne at jim min no nevysvetlim mu to..ja mela vzdy brisko (tuk se mi uklada hlavne tam) no rikam ted hlavne mimco at si vsichni trhnou ![]()
Hold ta modelina mama nikdy nebudu
dnes jsem si dala indiana a holky me vam bylo tak dobre
![]()
Já ted po Gonalu nepribrala
Za to jsem predtim po porodu behem jednoho roku nabrala 10kg, tak jsem na sebe zvedava, jak to bude ted ![]()
@Lentilanek píše:
@hakna tak snad bude hodne vajicek…pribrala![]()
to mi ani nerikej ja uz jsem byla prd timhle vsim vetsi ale prijde mi ze po vsem nabiram…no a nabrala jako ze treba vody nebo jak je se ti zvetsili vajecniky?
Každá reagujeme jinak, já měla jednou 300 j Gonalu, podruhé 225 j a nepřibrala jsem nic.
@esprit1 děkuji celkem to jde dnes první den kdy mě nepicha všude mozne v brichu
…a musím hodně jíst jinak je mi hned špatně ![]()
Holčiny, prosíím, v kolik hodin se dělá ET? - omylem zasláno do jiné diskuze ![]()
@sofka34 To je různý, někdy dopoledne…KET většinou kolem poledne, musí to nějak po rozmražení 3h zkoumat..
Tekle shrnu to už si nevìm rady je mi 18 můžu na umělý oplodnění uz skoro rok to zkouším a nic jsem zdravý i přítel prostě by me to jen zajímalo děkuju