IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
5.8.16 12:30

@hakna neboj nejsi v tom sama!!! Drzim basu ja zacala nabirat po utrogestanu! (Chute sladky) to jeste slo pak jsem zacala pit nosifol a to jsem pribrala 3kg…mam to i z toho ze jsem prestala vhodit do posilovny pravidelne 3v tydnu pak sem tam depka (sladky) jsem jak koule a nejsem jeste tehu…vazim co ma kamoska v 6mesici ;( hruza od mala jsem oplacana ale ted to jde taak rychle jako nikdy…- to kdyz to jde jedu na kolo jdu do posilovny…no hlavni to mimco pak to muzu shazovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.8.16 12:31

@esprit1 Tak si to tam pořádně užij a v úterý budem čekat fotku s pořádnou dálnicí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.8.16 12:32

@Nili To jsou vždycky nervy, teď už se sklidni, ať jsi ma zítřek pozitivně naladèná a klapne to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.8.16 12:36

@agiss Žádnej problěm nebude, nesmí…budeme na tebe mysle a dobře to dopadne…pak to půjde samo, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.8.16 12:45

@Lentilanek joo a utroš :cert: já to neřeším, budu věřit, že s mimčem to vyběhám, manžel je taky kulatej :hug: jen si musím sehnat volnější oblečení, jsem šťastná i oteklá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.8.16 12:58

@lumr dělat mi to budou v Příbrami v nemocnici.Taky mam pochybnosti, když vidím jak všem se daří a mě už tak dlouho ne, ale i tak tam kousek naděje je ;) jinak zasnoubená sem od února, tak vše tak nějak vymýšlím postupně, datum ještě nemáme. Ale vzít se chceme ještě letos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
5.8.16 13:34

@agiss Musi to vyjit.. Ja stihla zaridit svatbu behem mesice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.8.16 14:08

@Lentilanek @hakna já jsem se ještě u Gonalu držela, pokaždé jen kilo, které potom odešlo samo, ale teď jsem pěkně přibrala po Estrofemu (5×denně tři týdny),narostlo mi břicho, které jsem nikdy neměla, vypadám jako bych už byla těhotná, nechci se moc ukazovat venku a prsa se mi dost zvětšily, ale to mi teda vůbec nevadí ;) a přítel je nadšenej. Taky mám strach, jestli to tak půjde dál :,( Ale na druhou stranu všechno stranou, hlavně když bude vytoužené mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.8.16 14:20

@Mommo jsem rada ze v tom nejsem sama to co jsem pracne zhubla pri snaze ze kdyz zhubnu a budu jist zzdrave k mimi si pomuzu (a to nepocitam kolik stala trerka jidlo) mam dvojnasobek zpet :zed:
Manzel mi rekne at jim min no nevysvetlim mu to..ja mela vzdy brisko (tuk se mi uklada hlavne tam) no rikam ted hlavne mimco at si vsichni trhnou ;)
Hold ta modelina mama nikdy nebudu :palec: dnes jsem si dala indiana a holky me vam bylo tak dobre :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.8.16 14:33

Já ted po Gonalu nepribrala :) Za to jsem predtim po porodu behem jednoho roku nabrala 10kg, tak jsem na sebe zvedava, jak to bude ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
5.8.16 14:36
@Lentilanek píše:
@hakna tak snad bude hodne vajicek…pribrala 8o 8o to mi ani nerikej ja uz jsem byla prd timhle vsim vetsi ale prijde mi ze po vsem nabiram…no a nabrala jako ze treba vody nebo jak je se ti zvetsili vajecniky?

Každá reagujeme jinak, já měla jednou 300 j Gonalu, podruhé 225 j a nepřibrala jsem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
5.8.16 15:27

@esprit1 děkuji celkem to jde dnes první den kdy mě nepicha všude mozne v brichu :D…a musím hodně jíst jinak je mi hned špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.8.16 17:25

Holčiny, prosíím, v kolik hodin se dělá ET? - omylem zasláno do jiné diskuze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.8.16 17:37

@sofka34 To je různý, někdy dopoledne…KET většinou kolem poledne, musí to nějak po rozmražení 3h zkoumat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.16 17:50

Nevím si rady ..

Tekle shrnu to už si nevìm rady je mi 18 můžu na umělý oplodnění uz skoro rok to zkouším a nic jsem zdravý i přítel prostě by me to jen zajímalo děkuju

:think: :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital