Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nili píše:
@Ecil krása, moc gratuluju, to se mi čte moc dobře
Já si říkala, že tě to třeba trošku povzbudí, pamatuji si, jak jsem propadala totální depce, že je to celé v háji…
@Ecil
To je super, dve holky
My bysme chteli k holce klucika, ale neco mi rika, ze kdyz manzelova segra ma dva kluky, ze my budeme mit dve holky
A hlavne to bude jednodussi, mam po holce schovany vsechny veci, tak nemusim utracet. Jinak prevazuje nad ruzovou neutral, tak i pro kluka dobry ![]()
@Mazlucha No vidíš a já si tu bolest hlavy asi sama vytlačím, jen abych mohla pozitivně myslet
Mne totiž nebolí a tak si říkám jestli to vyšlo.. Ale je mi jasne, ze ne kazdou tehuli musi zakonite bolet hlava ![]()
Muž mi domlouvá, ať si test zítra raději nedělám, ať pak zbytečně neplaším, když ono je to ale tak lákavé… ![]()
@esprit1 Musíš sama vědět, co tě bude přes celý prodloužený víkend hlodat více, jestli to, že si test neuděláš, nebo to, že by v případě bílého testu bylo přeci ještě jen brzy ![]()
Já se znám, já bych si vzala testy sebou, zítra bych udělala první a pak každý den, dokud bych nedostala MS
![]()
@esprit1
Nemusi kazdou tehuli bolet hlava
Pri těhotenství s Terkou me vubec hlava nebolela ![]()
@Mazlucha No jo, ta hlava, někdo na to trpí první tři měsíce, snad to nebudeš mít tak často a brzy to přejde..
Jinak můžeš nám říct, co jsi pro to udělala? Bylas spíše aktivní nebo spíš odpočívala? Nèkteré holky po transferu lítaly po horách, že? @Tofik a ještě některá, tuším že @Violka a klaplo to, přemýšlím, jestli je lepší více pohybu, ale možná to ani ovlivnit nejde, pokud to má vyjít, tak to vyjde… ![]()
@esprit1 Teď jsi ty na řadě, budeme čekat dobrý zprávy, držíme palce…
Ale asi bych ještě nějakej den počkala, dnes 7.den?
@Mommo
Nic jsem pro to nedelala
Normalne funguju, hlavne se snazim netahat tu nasi cacorku. I minuly vikend jsem si ucucavala dva Cooly. Maji jen dve procenta, tak aby nikdo nic nepoznal, ze se neco deje ![]()
Asi i hodne zalezi na kvalite. Nevím. Dve predchozi ivf byl transfer hned druhy den po OPU a nic z toho nebylo a ted to vyslo takto hezky ![]()
@Hanesi píše:
@esprit1 Musíš sama vědět, co tě bude přes celý prodloužený víkend hlodat více, jestli to, že si test neuděláš, nebo to, že by v případě bílého testu bylo přeci ještě jen brzy
Já se znám, já bych si vzala testy sebou, zítra bych udělala první a pak každý den, dokud bych nedostala MS![]()
![]()
No jo, ale ty jsi testovací maniak to se ví
![]()
@esprit1 píše:
No jo, ale ty jsi testovací maniak to se ví![]()
Svatá pravda!
![]()
@Mommo tak tak…já jsem byla 2 dny po ketu jen doma pak procházky a čtvrtý den balení na hory a pak už to litani po horách začlo…túry jsme dávala teda 1/2 než ostatni ![]()
@Violka81 Asi je lepší dělat věci normálně a moc se tím nezabývat, pohyb určitě neuškodí…a co ty, jak je těhule, jak jsi daleko? ![]()
@Lentilanek
Tak mazelova reakce:
kouka na to jestli je to co to ma byt
Rozzarili se mu oci a rika, to jako jsou dve? Tak mu rikam ze jo a ze jsem myslela, ze bude reagovat jinak. No a ze si pocka az to bude potvrzeno na 100% Tak mu rikam, jestli mu nestaci, ze tam vubec jsou? A pry, co kdyz zmizi, rikam, ze ne, ze minule, kdyz to nevyslo byly testy bile. Pak me obejmul a dal pusu ![]()
@Mazlucha Moc gratuluji.Snad budu mít cca za tři týdny taky takový výsledek