Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha jééé!!! Moc gratuluju!!
To jsou moc krásný dvě čárečky
Tak tfuj tfuj tfuj, ať je vše v pořádku dalších 9 měsíců
už bych taky chtěla ![]()
@Nili Držim moc palce!!!
Určitě to zvládnou obě vajca
A rozhodně to chce nějakou činnost, aby se člověk nezbláznil ![]()
@Mazlucha já vidím 2!! Nádherný!! Potichoučku gratuluji a ať sílí
![]()
Moc dekuju holky, ja mela strach, ze uz je vse ztraceny a najednou tam byl!
@Lentilanek
Urcite napisu co manzel, uz mu chladim zelenou ![]()
@Mazlucha Vidíš jak jsi nám všem udělala radost? Manžel bude dojatej tuplem, taky bych to nechala až dorazí domů a můžete se radovat spolu a určitě i slza ukápne…vždyť já ti jen píšu a vidím rozmazaně
…to ty hormony, hrůza
Zavolej si pak tam a domluv se, ale pár dní nebude problém a HCG pak bude aspoň pořádný…To bude hezká dovolená ![]()
@Mommo
Dekuju, no ja tu poplakavam od rana. Manzel bude urcite taky brecet. Kdybych mohla, dam si panaka ![]()
Holky me zase poboliva hlava. Od utery je to denne. Tohle jsem v prvnim těhotenství nemela ![]()
@Mazlucha píše:
Ahoj holky, tak jsem nevydrzela a riskla to. A ted tu sedim a brecim, jestli tomu mam verit?
No skvělý, vidím je tam
Držím palce.
@Mazlucha píše:
Holky a jeste jeden dotaz. Ofiko testovat mam v utery, pak dojit na krev a po potvrzeni se objednat na za 3 tydny na kontrolu. Jenze mi budeme na dovoleny, takze nevim, jestli muzu na krev potom nebo se domluvit s doktorkou?
Já byla taky na dovolené, domluvila jsem se s nimi a šla jsem o víc jak týden déle, bylo to v pohodě. Jen jsem si domluvila léky, abych měla sebou dost.
@Nili píše:
@Mazlucha Jůůůů!!! Super, držím moc palce, pěsti všechno!Já mám za 23 hodin volat, jestli se podařilo oplodnit moje dvě vajíčka a jak se jim daří… odpočítávám to na hodiny, ale hodina je jak deset hodin.Když někam jdu, tak mám buď zaťaté pěsti, nebo držím palce v dlani nebo mám ruce sepjaty jakože se modlim. Psycho!
Už se těším z práce domů, myslím, že dnes vygruntuju celej byt a pak se podivám na na celou řadu seriálu.
Držím palce, já měla teď taky jen dvě vajíčka, druhý den už rostlo jen jedno… Vůbec jsem nevěřila, že 5.den bude co transferovat. No a vyšlo to
Teď jsem 23.tt.
@Mazlucha píše:
@Mommo
Dekuju, no ja tu poplakavam od rana. Manzel bude urcite taky brecet. Kdybych mohla, dam si panakaHolky me zase poboliva hlava. Od utery je to denne. Tohle jsem v prvnim těhotenství nemela
Hlava mě bolela skoro celý první trimetr, neboj.
@Ecil
To se mám na co těšit. Musim se snazit hodne pit ![]()
Uz vis pohlavi mimca, kdyz jsi ve 23.tt?
@Mazlucha píše:
@Ecil
To se mám na co těšit. Musim se snazit hodne pit
Uz vis pohlavi mimca, kdyz jsi ve 23.tt?
Jj, holčička
. Jsem ráda, budou snad s Bárou parťačky, jen 22 měsíců od sebe.