Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 klasicky hormonální vyšetření, STK vejcovodů bez nálezu, imunologické vyšetření na spermie, vaječník a zona pellucida či jak se to píše, ovulaci mám. Partner klasicky spermiogram, kde je občas astenospermie občas skoro normospermie.. ![]()
Tak ja nevim jak je to v gennetu s ICSI, ale meli jsme 12 vajicek a oplodnili vsechno a nic navic jsme neplatili
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat chodím do Gennetu v Liberci. Budeme mít mimo jiné i prodlouženou kultivaci. Jak se to řeší když 5.den vychází na neděli? Stalo se Vám to někdy? Oni tam podle všeho v neděli nejsou.
Ještě je na to čas, ale vrtá mi to v hlavě.
@Klarkulka1 To teda nevím, já byla v neděli dokonce na OPU, moje klinika funguje 7 dní v týdnu a mělo by to tak být všude…To jsem zvědavá, jak se to řeší.
@sistasa Ahoj, vítej mezi nás…Tos mě pobavila, žes četla celou diskuzi, to sis musela dát a ještě těch lidí se tu vystřídalo, musíš z toho mít chaos
Po mě předoperační na OPU ani nechtěli, každá klinika to má jinak…Přeju ti hodně štěstí, ať se brzy zadaří ![]()
@Klarkulka1 u nás je to stejné jako u @Mommo funguje celý týden, svátek nesvatek ![]()
Ale adi
@Nili To je lepší než jste doufali, je to dobrá zpráva, přeju ať se drží oba dva siláci a zvládnou to až do konce ![]()
@Klarkulka1
Tak na Letny v Gennetu v nedeli taky nejsou. Tak bud bude transfer v sobotu nebo podle kvality nechají do pondeli. PK pisou v Gennetu 4-6 dni, ja tec 6 dni mela
Ty jo, koukám, jak každý CAR má to počítání jinak. Je to prostě business ![]()
@sistasa fíha, přečíst celou diskusi to muselo dát fušku ![]()
@Klarkulka1 u nás v neděli taky nejsou a myslím, že je to stejné jako u @Mazlucha PK píšou 4 - 6 dní. Takže buď ho zavedou už 4. den, nebo 6.
@Klarkulka1 u nás taky v neděli nejsou. Transfer buď sobota či pondělí, takže 4-6 den PK ![]()